Mobilem postižení

pokec o všem možném i nemožném
103457
Kontaktovat uživatele:

Mobilem postižení

Příspěvek od 103457 »

Je tu topic PC postižení a já potřebuju info o MT, tak jsem založil novej topic, kde můžeme řešit problémy s telefony.

Měl bych dotaz na nějakého mobilmana od nokie.
Mám služební nokii C2 a lezu s ní na net jelikož ho mám gratis. Na staré nokii 6303 to bylo bez problémů na tomto novém je nějaký dementní prohlížeč, takže je všechno pomalé a hlavně nemohu nic napsat na foru, napíšu příspěvek, zmáčknu odeslat, příspěvek zmizí a zůstane mi jen prázdné pole pro odpověď.
Doporučte mi prosím nějakej obyč jednoduchej prohlížeč, kterej bude fungovat.
OUTDOOR
Kontaktovat uživatele:

Re: Mobilem postižení

Příspěvek od OUTDOOR »

Ony ty interní prohlížeče v Nokiích jsou opravdu nic moc a je hrůza s nimi pracovat. Mohu doporučit Operu Mini, opravdu výborný nenáročný prohlížeč. Můžeš si jej stáhnout do PC odtud a pak dát do telefonu a nainstalovat, případně přes interní prohlížeč v telefonu jít na adresu m.opera.com, tam to již nabídne přímo verzi pro pířstroj ;)
RadimCep - FK

Příspěvek od RadimCep - FK »

Souhlasim, Opera mini jediny normalni prohlizec pro "hloupe" telefony.
Beer - FK

Příspěvek od Beer - FK »

Nový Nokie jsou na nic,mobily s OS Android jsou daleko lepší a přehlednější
103457
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 103457 »

Super, děkuji.
Jura_Favorit
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jura_Favorit »

Beer píše:Nový Nokie jsou na nic,mobily s OS Android jsou daleko lepší a přehlednější
... a proto mám N8 a jsem s ní maximálně spokojen :roll: Prostě věc názoru.
Ale na ten net je lepší Opera do mobilu, to je fakt.
Škoda Favorit 1.3 MPi (136 GLXi) MOTOR EXCEL - profil, rajče.net
Škoda Favorit Pick-up 135 LX
Škoda Favorit 135 L
Škoda Octavia combi 1.9 TDI elegance
Škoda Superb combi 2.0 TDI 4x4 SCOUT - daily car
Orcus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Orcus »

Opera Mini jak píšou ostatní. Nebo Tapatalk, viděl sem tu na něj téma, ale nějak vyšumělo do prázdna. :)
Hrdý majitel Škoda Felicie Combi Kit car aneb co je z kitu, nerezne. :)
103457
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 103457 »

Beer píše:Nový Nokie jsou na nic,mobily s OS Android jsou daleko lepší a přehlednější
Co nadělám, telefon je zadara služební, k tomu 60min. do všech sítí, 200 SMS a internet v mobilu včechno gratis. Přece to neodmítnu. :lol:
Beer - FK

Příspěvek od Beer - FK »

to bych bral taky :D
Atnarfus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Atnarfus »

Snad nevykecám něco tajného, ale z toho prevítu co ti dal zaměstnavatel se dá vyndat simka a následně je možné jí zasunout do nějakého číňana s androidem za tři-čtyři tisíce, když už to chceš používat na internet.
Vyfasoval jsem stejný nedodělek od Nokie a je to tak pro děti na hraní. Nehodí se to ani na telefonování. Stačí být na dílně a nerozumím ani já, ani ten komu volám.
103457
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 103457 »

:lol:
jo to je mi jasný
p@vel

Příspěvek od p@vel »

Atnarfus píše:Snad nevykecám něco tajného, ale z toho prevítu co ti dal zaměstnavatel se dá vyndat simka a následně je možné jí zasunout do nějakého číňana s androidem za tři-čtyři tisíce, když už to chceš používat na internet.
Vyfasoval jsem stejný nedodělek od Nokie a je to tak pro děti na hraní. Nehodí se to ani na telefonování. Stačí být na dílně a nerozumím ani já, ani ten komu volám.
My jsme v létě vyfasovali samsungy S5610 (v ceně +- Nokie C2-01) a jak samsungy nemám rád, tak mě překvapil. Jelikož to má hlasitější reproduktor, tak i na dílně není problém volat.
Bohužel Nokia už není co bývala. Doby skvělé 3310 jsou pryč - šikmoocí nastupují :(
Beer - FK

Příspěvek od Beer - FK »

Našel jsem dobrou aplikaci na Android- gps tachometr s pár zajímavými funkcemi: měření rychlosti,maxímální dosažená rychlost během jízdy,doba jízdy,průměrná rychlost,ujetá vzdálenost,zrychlení 0-100km/h,čas na 1/4 míli a signalizace překročení rychlosti.Funguje to čistě jen přes gps,připojení k netu není potřeba. Je to sice v ájině,ale řekl bych že základní znalost jazyka postačí ;) link: https://play.google.com/store/apps/deta ... y5mcmVlIl0.
103457
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 103457 »

Malý dotaz, pro ty co se tim zaobírají nebo kdo mají telefon LG Optimus L5 II Dual. Co na něj říkáte? http://www.alza.cz/lg-optimus-l5-ii-dua ... 122583.htm
Koupil jsem si nový telefon Nokia X od alzy a už jsem ho vrátil na reklamaci, tak koukám po něčem jiném. Potřebuji mobil na 2 simky s androidem v cenové relaci do 3.500,-Kč (víc ne, telefon má u mně životnost tak rok, tahám ho furt po kapsách a hlavně v práci mi každou chvíli spadne, už jsem si ho dokonce přejel předním kolem, když jsem se při couvání vyklonil a on mi vypadl z kapsy. :lol: )
Jo a musí být na telefon k sehnání silikonové kryty, ty hodně tlumí pády.
Arkis
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arkis »

Zkus Doogee DG350. Za tu cenu je to nejlepší, co můžeš sehnat. Teda co se týká výkonu. Pokud by jsi si koupil tento mobil, tak ti za nákupní cenu můžu prodat koženkové pouzdro. Chtěl jsem si jej koupit, ale sešlo z toho a mám doma na něj kryt :).
Pokud nepotřebuješ takový výkon a chceš mít něco odolnějšího, tak zkus Doogee DG150. Ikdyž není tak výkonný jako DG350, tak je dost silný na nadprůměrné hry/aplikace (Cortex A7 2x1GHz, 512MB RAMm 4GB paměť, podpora karty až 32GB). Jediná věc, kterou bych DG150tce vytkl je horší rozlišení, ale to se odvíjí od toho, že ten display je dělaný na odolnost a ne krásu. No musím tě varovat, že na něj neseženeš gumový kryt, protože ho nepotřebuje :D .
103457
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 103457 »

Ten první je moc velkej, ten se už nevejde ani do kapsy. :lol:
Arkis
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arkis »

To už je takový trošku macek no :). Mě se líbil, protože bych ho využil jako GPS do auta.
Ten DG150 by možná byl pro tebe vhodnější a neboj se té značky. Je to v pohodě firma a už sem od nich jeden mobil měl a pár lidí v okolí je má taky. Teď mám ZTE Grand X, ten se sem tam zasekne, ale je to tak vzácné, takže za tu cenu to zkousnu. Já už bych nikdy nešel do "normálních" značek jako Sony, LG, Apple. Tam si platíš převážně za logo a kdejakej číňan má větší výkon a je líp seskládaný.

Každopádně ikdyž chválím čínské výrobky, tak bych nešel do neznačkovaného mobilu. Jsou smartphony, které se značí prostě Android xxxxx. To jsou šmejdy, kterých je na eBayi a aukru plno, takže na to pozor. Možná narazíš na mobil s označením DISCOVERY V5. Ten taky neber, protože je to horší kopie Doogee DG150 a stojí skoro stejně.
RockSolid
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RockSolid »

80% mozku tvoří kapalina. U některých bohužel brzdová

Moje bývalá felda
Matuhsch
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Matuhsch »

ja bych sel do Nokia Lumia 630 dual.. Nokia x sou smejdy coz ostatně bylo popsáno v recenzích. Windows phone 8.1 jsi podle me skvely, obzvláště na min výkonných telefonech a pokud zrovna nemáš nějakou blbou banku co nevydala moblni apku pro wp tak bych rek ze ani menší počet aplikaci než na droidu nebude na závadu...
Obrázek
Obrázek
103457
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 103457 »

Chtěl bych android, jsem na něj zvyklej a maximálně mi vyhovuje, nechci se přeškolovat na něco jiného. Stačil mi ten hybrid na Nokii X android/Win8, to byla katastrofa. Jsem rád, že odešel, poněvadž bych ho stejně prodal.
GPS na telefonu nepotřebuji, to nevyužiji, mám Tomtom navigaci a maximální spokojenost.
Co se týče samsunga galaxy, tak jsem právě vybíral mezi těmato dvouma, LG a Samsung a podle všech recenzí co jsem našel vychází trochu lépe LG. Navíc to LG má pro mne výhodně řešené přepínání SIM karet.
Životnost telefonu až tak neřeším, když vydrží rok a stojí kolem 3 tisíc, tak je to pro mne dostačující, simky mám obě služební a volání vůbec neplatím, takže si platím jen ten přístroj. Mám pochopitelně i služební přístroje, ale ty nejlevnější šlupky, co jsou na trhu nokia 108. A kdyby bylo nejhůř, tak u alzy si za příplatek cca 400Kč můžeš telefon pojistit proti poškození, takže jim telefon doneseš rozbitej v sáčku a odejdeš s novým.
Odpovědět