servohadica felícia

AEF
pipo444
Kontaktovat uživatele:

servohadica felícia

Příspěvek od pipo444 »

Ahoj. tečie mi hadica na servoriadení. doma som vyhrabal nejakú tlakovú zrejme hydraulickú hadicu so šrobenim M22x1,5. tak rozmýšlam že ju vymením. treba len navariť na pôvodnú trubku medzikus so závitom a dám tam ešte hliníkovú podložku ako tesnenie . hádam to bude stačiť :?: čerpadlo dáva 90 barov a na hadici je 275 barov. tá hadica bola niekolko rokov schovaná tak hádam jej to nejako neublížilo :?: inač ten olej má akú teplotu ? hadica to vydrží ? je ako nová neporušená ani nepopraskaná. dávam aj foto. ďakujem za rady

Obrázek
pipo444
Kontaktovat uživatele:

Re: servohadica felícia

Příspěvek od pipo444 »

tá hadica má len malý zápich. dal by som tam tú hliníkovú podložku, mala by hádam zaistiť dobrý spoj a tesnosť :?: ten medzikus rozrežem na polovicu čiže bude pre obidva konce.

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek
pipo444
Kontaktovat uživatele:

Re: servohadica felícia

Příspěvek od pipo444 »

takže som si nechal poradiť a dal som si spraviť hadicu na počkanie. a bol som priamo pri tom ako to opravovali. v tej starej hadici bola ešte akási pastová tlaková trubička s dierami. nechal som ju tam. hadicu mi pekne nalisovali priamo na trubku, takže odpadá zváranie a tesnenie spojov. nová hadica je do 180 barov, čiže má aj rezervu ;) dnes ju nahodím, uvidíme ako bude slúžiť :)
Odpovědět