Tato vize vznikla od doby kdy muj kamarad prestavel Golf mk II GTI (82kw) na TDi 66kw (a budou nasledovat upravy) a ja jakozto feldar jsem chtel udelat to stejne ale zase jsem clovek ktery chce byt ve vsem prvni, a jak asi vetsina z vas vi tak par felicii s TDickem existuje a ze je tu i jedna (mozna vic) felda 4x4 ale je tam narvany komplet EVO III, ja bych chtel tohle zkloubit dohromady a proto padla volba na VW Golf III 1.9 TDi 66kw SYNCRO, prestavba by obnasela sehnat zminovaneho golfa s plne funknci prevodovkou a systeme snycro (motor ne protoze by prisel jiny s kodovym oznacenim 1Z protoze je to celolitinak a ma velkej potencial) a kompletni elektroinstalaci a jednickovou feldu (kvuli pozdejsimu vzhledu KitCar) s trochu zachovalou kastli
kriticky bod nastane u viskozni spojky pro pohon zadni napravy ktera urcite neprenese predpokladany vykon 140kw a 300Nm a vic, nad timhle porad tapu, nejradeji bych tam normalni mezinapravovy diferencial ale at hledam jak hledam tak nikde neni nic vhodneho, nebo je tu druha moznost - HALDEX ktery se ovsem moc neosvedcuje ale sel by upravit aby byl stale sepnuty tudiz stala 4x4 i kdyz to nebude mit samosvory...
urcite sem nejake veci zapomel prilozit, ale rad bych slysel vase nazory a odpovim i na veskere dotazy, poprosim nejake pripominky tipu ''do feldy VW nepatri atd si prosim nechte'' je to jen vize a jestli ji vubec budu realizovat tak nejdriv pristi rok