Ztráta výkonu při akceleraci

Simos 2P
135M, 136M
Moon - FK

Ztráta výkonu při akceleraci

Příspěvek od Moon - FK »

Ahoj kluci,

mám takový malý problém. Když mám nádrž na 1/4 mezi rezervouí a jedu do kopce, tak se mi rozsvítí rezerva a pokud chci vytočit nad 2 500 otáček a zařadit, tak dochází ke ztrátě výkonu a motor zhasne. To se děje jak u benzínu.

U ethanolu ředěným s benzinem dokonce, pokud klesne množství paliva pod 1/4, tak dochází ke ztrátě akcelerace i na rovince a motor mi po chvilce zhasne.

Měnil jsem včera palivový filtr, čistili jsme i škrtící klapku a problém stále přetrvává. Kde by mohl být problém?
Konopka - FK

Re: Ztráta výkonu při akceleraci

Příspěvek od Konopka - FK »

Palivový čerpadlo dává málo tlaku měl jsem to samý :)
Moon - FK

Příspěvek od Moon - FK »

Co pomůže? Vyčisti nebo vyměnit?
Velda

Příspěvek od Velda »

Mužeš mít špatně uložený čerpadlo, když jedeš do kopce, benzin se naleje někam, dozadu a cerpadlo nesaje. Mě se to děje táhlých zatáčkách když jedu rychle. Např. sjezd a najezd na dalnici
Moon - FK

Příspěvek od Moon - FK »

No je pravda, že když jedu do sebemenšího kopce, tak ručička paliva klesne třeba ze čtvrtiny až na nulu a na chvíli se rozsvítí rezerva.
Velda

Příspěvek od Velda »

vyndej zadní sedačky a koukni se na čerpadlo. Vyndej ho, zkontroluj jestli drží v sobě jak má, a mužeš rovnou vyčistit sítko
Moon - FK

Příspěvek od Moon - FK »

Jak ho vyndám? Jsou tam takové dvě černé hadičky, do čerpadla vede kabeláž a kolem čerpadla je jakési černé těleso, ve kterém to asi drží. Nemám zrovna moc zkušenosti, nerad bych udělal něco špatně a pak už neodjel ;)
Velda

Příspěvek od Velda »

Ty hadičky odpoj (bacha at ti nespadnou mezi podlahu a hádrž, blbě se pak dolujou) vypoj konektor a tim černym dokola otačej jako když povoluješ šroub, tzn. v protisměru hodinových ručiček. Pokud je to moc utažený, použij kladívko a velký plochý šroubovák. šroubovák dej na vystupek toho čenýho kruhu a tukej do toho kladivkem až to povolí
Odpovědět