budíky s otačkoměrem

pafel.1 - FK

budíky s otačkoměrem

Příspěvek od pafel.1 - FK »

Zdravím mám dotaz mám v autě budíky z hodinami a chtěl bych tam s otáčkoměrem mám 1.3 a jelikož sem u felicie začátečník tak by mě zajímalo jak se poznaji budiky z 1.3 od 1.6 jedu na vrakač tak abych vzal ty správné protože sem tu četl že kdybych tam dal z 1.6 tak by to ukazovalo jinak teplotu a jine otačky ještě pro upřesněni ma feldu 1.3 50kw benzim tak mě napadlo že da poznat podle počtu otaček ale jelikož nevim kolik tam á byt tak si nechám poradit
Grave
Kontaktovat uživatele:

Re: budíky s otačkoměrem

Příspěvek od Grave »

Tak hlavne zalezi jestli mas plastovy termostat nebo kovovy, protoze z kovoveho vede jeden drat a z plastoveho nekolik nevim presne kolik :oops: a jine jsou budiky pro plastovy termostat a jine pro kovovy a je jedno jestli je to MPI nebo BMM. Resil jsem ten samy problem. Takze koukni na termostat a podle toho z vrakace vyber budiky.
Kozel je nebezpečný zepředu, kůň zezadu, hlupák ze všech stran.
103457
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 103457 »

A je tam ještě jeden problém, auto z kterého budeš brát budíky musí být vyrobené po 02/96. Do 02/96 měly feldy zmastěnou elektriku z fáva a nešel by ti ještě palivoměr.
pafel.1 - FK

Příspěvek od pafel.1 - FK »

Tak bracha si dovezl nejake budiky a kdyz sme je nahodily tak otackomer nefunguje az když to hodně sešlapnu tak se zvedne tak na 1000 a teplota ukazuje furt červena čísla ale je to palubka na 1.3 nevíte někdo co stím jinak mám auto 1.3 50kw 1996 dik
103457
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 103457 »

Vyhodit a nese... se do toho.

Co kdyby jsi si přečetl, co jsme ti napsali?? Proč se vůbec ptáš??
Odpovědět