Auto dojelo? Pomoc

FeliciaDan - FK

Auto dojelo? Pomoc

Příspěvek od FeliciaDan - FK »

Mám felicii combi, 1.3. mpi, je na LPG. Jedu z práce, a světla mi pomalu seslabují, až úplně vypnou a s tím mi dojede i auto. Baterie úplně ko, takže dobijím. Zkusím nastartovat a jede. Stalo se mi to už 5x. Ale né po sobě. Nárazově. Alternátor přeměřen v pořádku, autorádio odpojeno, pojistky všechny vyměněny za nové, ale pořád to děla. Čím by to mohlo být? Jsem už bezradný, k tomu dost velký amatér, nezbývá mi už nic jiného než se obrátit na vaše rady, návody na případnou opravu.
Pipa
Kontaktovat uživatele:

Re: Auto dojelo? Pomoc

Příspěvek od Pipa »

Altík si měnil celej kus za kus nebo jenom regulátor? Může to bejt prostě vadnej regulátor i když by byl novej nebo možná diody, ale to si nejsem jistej s tím nemám zkušenost, ale s vadnym regulátorem jo i když byl novej. Nebo je na něm jenom blbej kontakt tak to dělalo mě.
ŠKODA FELICIA 1.6 MPi - Zelená metalíza 9595
ŠKODA FELICIA 1.6 MPi - Stříbrná
RENAULT EXPRES / RAPID 1.9D - Modrá
SIMSON S51 ENDURO - Bílá / Černá
Kroupa
Kontaktovat uživatele:

Re: Auto dojelo? Pomoc

Příspěvek od Kroupa »

Ahoj,chce to vzít multimetr a měřit.Je potřeba proměřit dobíjení a potom ještě odběr proudu z akumulátoru v klidu.Je možné,že to něco vybíjí přes noc jak auto stojí.Pokud jsi amatér jak píšeš tak si na to sežeň elektrikáře.
FeliciaDan - FK

AAuto dojelo? Pomoc

Příspěvek od FeliciaDan - FK »

Zjístil jsem, že mi zatéká do pravého sloupku u spolujezdce. Voda nejspíš stéká na pojistkovou skříň. Když sáhnu nad pojistkovou skříň je tam molitan, a ten je vlhký. Tak ten zjišťuji jestli není důvod tam...
Odpovědět