nefunkční DO a zn ovladače je laserline T101V2

bullaer - FK

nefunkční DO a zn ovladače je laserline T101V2

Příspěvek od bullaer - FK »

dobrý den, omlouvám se že to dávám znovu ale koupil jsem auto s DO a alarmem. chtěl jsem v DO vyměnit baterku a ted mi neraguje, bohužel ani nevím co to je za značku, jen vím že mám čidlo u čelního skla a na ovladači znak škodovky (dva čudli) a u motoru vedle baterky je skřínka, a k tý mám klíček pomocí kterého vypínám houkačku. když přestal reagovat tak sem odemkl auto klíčkem, a začala houkat na DO nereagoval, tak sem v tý skřínce otočil klíčem a byl klid. bohužel nevím jak to ted zpárovat a nerad bych to nechal bez využití. a ještě na sloupcích jsou (asi) pohybová čidla. moc děkuju za rady
Naposledy upravil(a) Návštěvník dne čtv 20. lis 2014 1:32:55, celkem upraveno 1 x.
bullaer - FK

Re: nefunkční DO a nvm značku

díky moc za rady
Jaap
Kontaktovat uživatele:

Re: nefunkční DO a zn ovladače je laserline T101V2

Příspěvek od Jaap »

Já když jsem měnil baterku v ovladači (taky originál Škoda) tak spárování jsem dělal tak, že jsem měl zavřené dveře a držel tlačítko otvírání a během toho jsem otevřel klíčem. A ovladač se spároval a funguje normálně. V manuálu píšou, že se má držet tlačítko 1 na dál. ovl. tak dlouho, dokud nezhasne kontrolka na dálk. ovl. To mi, ale nefungovalo.

Já bych vyměnil baterku v ovladači, zapnul klíčkem alarm a zkusil ovladač aktivovat. Ale nevím co to udělá, protože Ti bude houkat alarm po zapnutí. Ale jinak nevím, pokud to nepůjde. Já mám ještě druhý ovladač pro jistotu...A jak jsem i zjistil, tak se ovladače už nedají dokoupit ani ve škodovce :(
Moje BjEtkA - Felicia 1,3 MPI 50kW, r.v.99, najeto něco přes 180 tis. km
https://picasaweb.google.com/TomFaltyne ... directlink
http://www.feliciaklub.cz/forum/viewtop ... 16&t=21242
bullaer - FK

Re: nefunkční DO a zn ovladače je laserline T101V2

no já jeden sehnal na netu, dcl přemejšlim jestli ho nekoupim ale ještě uvdim no, ale ted mě mrzi že to neumim zpárovat prej těch orig alarmů ve feldách už moc neni :D tak bych ho rád zachoval
Odpovědět