Dobrý den poprosil bych vás o radu.Jsem tu nový a hledal jsem a nenasel jsem odpověď na můj problém.Máme doma felicii 1,3 mpi 50 kw 2001 a auto se neohreje ani moc netopi tudíž bude termostat ko.Teď k problému dostal jsem termostat od kámoše ale zjistil jsem že je z feldy 96 1,3 40 kw a na těle termostatu chybí takový plastovy drzak na kabely.Je možnost ho tam i přes to dát?d
Ps:opravdu jsem nic nenašel.a obě těla jsou plastovy.
termostat z bmm na mpi
- 103457
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Re: termostat z bmm na mpi
termostaty u motorů 1,3 se dělí na motory, respektive vozy vyrobené do 01/96 a vozy vyrobené od 02/96.
pokud tvůj termostat není samotný, ale je vložený v plastovém víku, tak jej můžeš použít pro motory mpi. Jestli myslíš tím držákem kabelů oko, do kterého se zasouvá svorkovnice pro lambada sondu, tak svokovnici jen připevni zdrhovací páskou, aby se jen tak neplandala.
pokud tvůj termostat není samotný, ale je vložený v plastovém víku, tak jej můžeš použít pro motory mpi. Jestli myslíš tím držákem kabelů oko, do kterého se zasouvá svorkovnice pro lambada sondu, tak svokovnici jen připevni zdrhovací páskou, aby se jen tak neplandala.
Re: termostat z bmm na mpi
Ano je to tak že tam není to oko na kabely a drzak na lambdu.Takže teda v poho muzu přehodit jen viko ve kterým je na těch 2 packach termostat a kabely zajistit.Diky Kuba