Ide mi o ten vrchný hlinikový blok. Toto, kde je logo SKODA a kde je tá trubka na vlievanie oleja. Táto časť je relatívne horúca, takže normálna syntetická farba asi nie je dobré riešenie... Pozeral som nejaké žiaruvzdorné nátery a chcem sa spýtať, či bude stačiť do 600 stupňov? Ďalší problém je ten, že som prechodil už aspoň 10 farieb lakov a všade majú len čierné a strieborné... ja by som potreboval modrú, tak ak by niekto vedel odporučiť niečo rozumné, bol by som rád
Ďalšia vec, chcel by som implementovať vzperu tlmičov. Teraz pôvodne tam nemám žiadnu, chcel by som aby to vyzeralo nejako takto:

Len neviem, či do tých držiakov tlmičov mám normálne navrtať diery, do nich narezať závity a dať to na šrubky? Je možné takéto riešenie?
Napokon by som chcel dosiahnúť o čosi lepší zvuk motora (nie zas tak, aby človek pri tom ohluchol). Aké sú možnosti? Športový filter veľmi dávať nechcem, lebo som sa o tom dočítal, že je horší ako normálny filter... Známy, čo je mechanik, tak sa pýtal, či mám štvorbodové vstrekovanie a to netuším, ako zistím. Pred STK som s hrôzou zistil, že mám asi 6cm dieru na výfuku, potom som menil celý diel. Avšak vtedy s tou dierou to bol parádny zvuk, také niečo by som chcel dosiahnúť
Ďakujem za každú pomoc