Kde kupujete díly?

pokec o všem možném i nemožném
Rorschach - FK

Kde kupujete díly?

Příspěvek od Rorschach - FK »

Chci se zeptat kde nakupuje díly na svoje auta? Samozřejmě asi klasika místní autodíly a autokelly, škodovka, internet.
Byl jsem dnes docela zklamán nabídkou dílů a celkově autodíly. Byl jsem v Brně na Olomoucké v HK autodíly. Podle loga škodovka. Neměli skoro nic a to ostatní drahé. Blbé příchytky na tapec pátých dveří nebyli, fridex drahý, táhla na plato nebylo. Jediné co měli a s čím jsem tak nějak počítal, že mají byl plastový panel do kufru k zámku.
No a tak jsem tak začal vzpomínat kde se dá v Brně nakupovat, ale uvědomil jsem si, že je to docela mizerné.
Klasika Autokelly - šunt a draho
HK auto - viz výše
Autostyl na Bubeníčkove - když jsem jel posledně kolem tak nevím zda se přestěhovali, ale prodejna v původním místě nebyla
J+B na Táborské - nemám odvahu už 5-10 lety to bylo mizerné i přístupem personálu

No a když jsem si to tak spočítal tak mi vychází pomalu snad líp kupovat na netu, aukru a podobně. Jak to máte vy? Nakupujete v místních prodejnách nebo na netu?

P.S. pokud tu jsou nějací brňáci byl bych vděčný kdyby mi někdo poradil kde nakupovat běžné a normální věci.
hydrografika - FK

Re: Kde kupujete díly?

Příspěvek od hydrografika - FK »

v auto kelly musíš nakupovat na někoho kdo tam má učet,třeba na nějakého automechanika ktereho znáš,domluv se sním,bude jen rad,budeš mu zvyšovat obrat,a od obratu se odvíjejí slevy,já osobně mám v kelly slevu 25- 40 %,a nevím proč jsi psal šumt,samozřejmě pokud budeš kupovat značky vika a starline tak nic jiného čekat nemužeš :)
hydrografika - FK

¨ne všechny věci beru v kelly,ale vyhoda je když obědnam odpoledne,rano v 8 je to na prodejně nebo mi to hodí rozvozem domu,pokud to teda nemají na skladě
Rorschach - FK

hydrografika: Omlouvám se blbě jsem to napsal ano mají šunt (a to podle mě hodně). Navíc mi přijde, že jsou také dost drazí. Bohužel neznám žádného mechanika natož abych se s ním dohodnul.

V podstatě jsem čekal spíš radu od někoho kdo je z Brna nebo kdo nakupuje díly v Brně kde se dají ještě nějaké díly sehnat za rozumnou cenu.
speedfilip
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od speedfilip »

V Mladé Boleslavi kupuju v Prondu, maj i e-shop, ale když tu bydlím tak proč si tam nezajet, jsou ochotni poradit a maj tam i spoustu origo dílů vesměs cca skoro za poloviční cenu co druhovýrobu v kelly :thumleft:
hydrografika - FK

myslíš že treda TRW nebo ATE jsou druho výrobky?!trw byly davané z vyroby na čepy atd,ate zase brzdy
kdyby jsi měl v auto kelly obrat 350 tisíc ročně měl by jsi i jiné ceny :lol: :lol: :lol: :lol:
DuDy

Příspěvek od DuDy »

Cokoli co je na motor, přehazku nebo brzdy jedině Unicar v Ostravě. Kelly mi smrdí čínou a zbytek sou jen překupníci co ví kulové což v Kelly vlastně taky :lol:
zasloužily by na..at na ruce a nepustit k vodě
Rorschach - FK

hydrografika: Ty vo*e (bez urážky). Když budu mít obrat 350t ročně tak dostanu slevu kdekoli a uvědom si, že sleva v kelly znamená dostat se na normální cenu jinde.
Odpovědět