Z kombika jednou ranou hatchback

pokec o všem možném i nemožném
rufus13 - FK

Z kombika jednou ranou hatchback

Příspěvek od rufus13 - FK »

Zdravím,
tak už nemám feldu. (1.6 combi) Na rovné silnici do mě najela rozjetá dodávka s řidiče, co mě přehlédl jako krajinu... Rána jak z děla, naštěstí se nejspíš probudil po až nárazu, takže mě nabral pěkně rovně ve směru silnice, takže mě neposlal do stromů. Zarazil si předek do mého zadku tak, že sice zkrátil kufr, ale nepoškodil světla a tak mi policajti dovolili (!) odjet... Dodávka měla proražený chladič a byla odtažena. (Ten dobrman mi řekl, že se mu to stalo tento měsíc po druhé!!!) O feldu se pak postaralo Budějovické RPS, co volali na odtah. V 19 hodin nehoda a v 01 jsem odjel náhradním vozem... Taky dořešili pojišťovnu. Dostal jsem neuvěřitelných 13000Kč za totálku. Feldu jsem zlikvidoval během dalších 10 dnů, protože se s ní moc nedalo jezdit. Zachránil jsem jenom plyn, co jsem přendal do nového. Teď mám ojetou FAbii 1.4 55kW, 16V a už jsem si zvykl - řadí se jinak a hlavně je to menší...

No, a proč to vlastně říkám, odnesl jsem si tři poučení.
- Mějte vždy správně nastavené hlavové opěrky na sedadlech a to i u spolujezdců.
- Zdravotní problémy s páteří začnou cca třetí den, když už jsou všichni doma a radují se, jak to všechno vlastně dobře dopadlo...
- Buďte svině a viníka nešetřete. Mě se to stalo před rokem, půl roku jsem chodil na rehabilitace. Teď jsem znovu cca 3 měsíce na rehabilitacích a nevypadá to, že bych měl vyřešené problémy s páteří.

Kdybych reagoval včas (pracoval jsem v Německu a myslel jsem ze začátku, že to vydržím) , tak on sice bude mít na krku ublížení na zdraví, ale mě by to aspoň přineslo klid v duši :-) Nevím jestli by pojišťovna zaplatila náhradu ušlé mzdy - furt chodím po doktorech a nějaké bolestné, ale teď už nedostanu ani korunu, protože jsem se včas neozval...
Ondrajs
Kontaktovat uživatele:

Re: Z kombika jednou ranou hatchback

Příspěvek od Ondrajs »

Tak to je ulet.Hodne neprijemny.K tomu neni ani co dodat, snad jen hodne stesti pri dalsich km a brzke doleceni...
Odpovědět