Dunivý zvuk při akceleretaci i pri startu motoru

Simos 2P
135M, 136M
drhadavid - FK

Dunivý zvuk při akceleretaci i pri startu motoru

Příspěvek od drhadavid - FK »

Ahoj mám takový problem stále při startu nebo pri pridani plynu mam takový dunivy zvuk vyfuk neprofukujuje menil jsem i silentblok ten prostredni co je prichyceny na prevodovku a chtel jsem si ho vylepsit a tak jsem do tech mezer k te gume dal ten tmel ste pistole ten co tvrdne muze to byt tim ze je to ted pevne a proto to zatrese o kastli a zaduni? a dalsi muze se vyparovat voda a necistoty na motoru dele nez cca po 5 ti startech a provozni teplote? stale to trochu kouri od viditelných části kde byla voda a je to jeste vlhke a spinave jeste jsem vzal i olejovou vanu a pridal tam tesnici tmel na tesneni takový červeny to nevadi ne? mam strach at mi neco nezacne horet prikladam video toho duneni sedim v aute a jak rukou pridam plyn tak to tak divne zaduni diky za pomoc

http://ulozto.cz/xwwiUNfL/vid-20150213-190147-3gp
drhadavid - FK

Re: Dunivý zvuk při akceleretaci i pri startu motoru

co si o tom myslite chlapi?
ferdamravenec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ferdamravenec »

odpařovat se bude fridex na bloku dokud se to nevysuší , nezáleží na počtu startů a le na pořádným prohřátí motoru
sice jsem na video ještě nekoukal ale stejně to budou jen dohady odkud to jde a co na to má vliv , to musíš s někým vyzkoušet na rampě ..................................
může to bejt špatně zavěšenej vejfuk , vyháknutá nebo vytahaná guma .............. , tebou utuženej jeden silenblok a ostatní opotřebený ......
drhadavid - FK

no tak asi nejspise ten vyztuzeny silentblok dnes jsem tam hodil novy bez toho vyztuzeni a je to potichu majta se a diky
Odpovědět