Ztráta výkonu 1.6 LPG
- MaxKiller
- Kontaktovat uživatele:
Ztráta výkonu 1.6 LPG
Čau kluci mám problém mám felicii 1.6 LPG a když jezdím normálně tak vpoho a když pár sekund tomu dávám pokouřit tak náhle ztratí výkon a mám problém udržet 80km a kopec ani nemluvě. Dělá to na benzín i na plyn. Pomuže akorát zastavit zhasnout motor a znovu nastartovat a jede jako ďábel. A takhle pokaždý když chci třeba jenom předjet a když se to stane že jedu vedle předjížděného tak docela trapas když mám co dělat aby nezačal brzdit a řadit se zpět. Díky za rady. (P.S.: Nové Svíčky, kabely, víčko rozdělovače, cívka, vzduch filtr)
-
ferdamravenec
- Kontaktovat uživatele:
Re: Ztráta výkonu 1.6 LPG
tak vyzkoušej jinej koncovej díl vejfuku
-
hydrografika - FK
zdar,jak se to projevuje?doprovází to jemné škubání a ztráta výkonu?
-
ferdamravenec
- Kontaktovat uživatele:
těžko říct co to všechno dělá , ale takhle si jedu dá se říct po rovině tak nějak kolem 90km/h všechno ok po cca 15km přijde kopec jedu jedu zpomaluju zpomaluju s bídou to vyjedu za 2 když jsem dřív jezdil za 4
ale asi jo , švagrový to na 1,6lpg občas pocukávalo
jještě to můžeš zkusit destruktivním způsobem , až to přestane táhnout tak podřadit a plyn držet na podlaze buď se to udusí nebo to někde povolí
ale asi jo , švagrový to na 1,6lpg občas pocukávalo
jještě to můžeš zkusit destruktivním způsobem , až to přestane táhnout tak podřadit a plyn držet na podlaze buď se to udusí nebo to někde povolí
-
hydrografika - FK
mě to udělalo na 1.6 taky,jedu ok,a potom najednou jemné škubaní,a ztrata vykonu,postupem času se k tomu začlo přidávat i probliknutí mazání,i když oleje bylo dost,rozebral jsem spodek,a jak byla sundana vanna,sací koš byl přicpany,byly tam mikro špony,začla se mi přidírat klika,to je časty jev u 1.6 tak šel motor pryč
- MaxKiller
- Kontaktovat uživatele:
Mě žádné škubání nedoprovází jedu na plnej plyn a zničeho nic to samo ubere a už to jede jak 1.2HTP. Jsem si říkal nějaká podtlaková hadička nebo něco podobnýho co by to mohlo ovlivnit. Výfukem bych neřekl mám průchozí s ladákem. S kdyby to bylo výfukem tak myslím že by to bylo líný furt ale tohle dělá jenom při krátké zátěži. Ale aby to mohlo jet znovu jak má tak zhasnout a znovu startovat
ahoj mám stejný problém u 1.6mpi FUN na lpg, občas to škubne a ztrácí výkon, nedávno jsem vyměnil spojku a zdálo se mi to lepší ale furt to není ono s mojí bývalou 1.6Mpi jsem lítal hned od sešlápnutí pedálu. ještě má funka zvláštní zvuk jako by byl děravý výfuk ale děravý není, napadá mě lambda sonda jenže jsem byl na diagnostice a nekomunikovalo to s počítačem takže jsem se nic nedozvěděl.a ještě se mi stává že problikne kontrolka dobíjení a trochu kolísají otáčky.Nevíte čím to může být?