Central má svojí hlavu
Central má svojí hlavu
Zdravím, mam takovy problem. Když oteviram dveře přes dalkove ovladani nebo i kličem tak central jednou otevře dveře jednou ne.... většinou fungujou jen dveře od řidiče a řidičovi zadní dveře...prava strana je většinou uplně mrtva, někdy se mi stane že když se spolujezdec opře o čudel tak se zamkne cele auto a někdy se aj odemkne když ho vytahne zas nahoru ale někdy zase ne ... spolujezdovi zadni dveře nefugnujou skoro vubec
video kdyby ste chtěli tak mužu taky nahodit...
Re: Central má svojí hlavu
buď vadné motorky předních dveří nebo ŘJ centrálu. Taky jsem s tím laboroval nedávno. Kdybys chtěl, ŘJ mám jednu navíc.
- kouda
- Kontaktovat uživatele:
Rozeber dveře, prostříkej WDčkem nebo něčím podobným táhla, motorek prostě nemá sílu to utáhnout. Případně rozdělej i samotné motorky a doplň vazelínu. Není to nic složitého.
ok diky za rady
... zitra se na to skusim podívat a dám vědět
kouda : pokud jak píše tahá za čudlík a centrál někdy reaguje a někdy ne, tak to nebude tím že motorek nemá sílu, je tam málo vazelíny atd ale odešel spínač na motorku, zkusil bych spíš nový motorek... novou ŘJ
-
Kandy130rs - FK
Měl jsem podobný problém s dveřmi od řidiče . Otevíraly se ,když se jim chtělo ( spíš nechtělo ). Motorek jsem odzkoušel ,normálně fungoval. Nakonec jsem z druhého motorku zkusil vyměnit to bílé šnekové kolečko i se šnekem , vystříkal táhla a zámek GT 85 a ouha ode té doby to funguje .
-
Kandy130rs - FK
Malá oprava , vyměnil jsem to šnekové kolečko s táhlem.
-
Rudlajs
Ahoj, mam zamcene dvere u spolujezdce a nejdou otevrit ani zevnitr. Dvere u řidiče se také zacali chovat divně. Central na klicek už nereaguje, vzadu jsou dverev poradku jen ten central tak nejde. Je možné když odejde řídící jednotka abych ani nevystoupil?! to je přeci nesmysl , ale asi to může nejak souviset. Ted mi jde o to aspon otevřit dveře. calounení je sundané , zkusim to prostríkat olejem konektor jsem rozpojil a zapojil serva se ozvaly ale pak když jsem to zopakoval tak uz nic. Co se dá jestě zkusit?
-
turbo
Ahoj švára má feldu na DO ale nefunguje když odemknu klíčem tak centrál někdy otevře jen 3 dveře ty 4 ne a když zamknu tak v řídící jednotce jen to cvakne a zamknu dveře u řidiče a ostatní jsou odemčený. koukal jsem se na pojistku přímo pod kaslíkem a nic jsem tam nezjistil nevíte kde je chyba? dík venca
-
ferdamravenec
- Kontaktovat uživatele:
vyměnit nebo opravit servo ,
cvakne to v jednotce nebo cvakne zámek ?????????????
cvakne to v jednotce nebo cvakne zámek ?????????????
-
Rorschach - FK
Můžu se zeptat na radu jak jste kdo dodělával (pokud) dálkové ovládání? Můj plán byl, že u jednotky fiknu dráty a udělám odbočení pro jednotku DO. Takže bych potřeboval 4 dráty. +, -, signál pro odemknutí a signál pro zamknutí. Uvažuju správně?
-
ferdamravenec
- Kontaktovat uživatele:
máš tak z 85 % , projdi si tuhle sekci , je tu toho spousta , každý DO má jiné zapojení , (např ještě + od klíčku , signál od dveří , ...)
každý ti poradí něco jiného , někdo to přípojí třeba u sloupku , někdo (třeba já) to natáhne až do svorkovnice mimovýbav
každý ti poradí něco jiného , někdo to přípojí třeba u sloupku , někdo (třeba já) to natáhne až do svorkovnice mimovýbav
-
ferdamravenec
- Kontaktovat uživatele:
a ten je ve většině případů zapojen do svorkovnice mimovýbav