Zdravím,
před rokem jsem vyměnil mrtvou lambdu za funkční použitou (funkčnost ověřena přes VAG). Nedávno jsem ale zjistil, že lambda opět nefunguje. Vyměnil jsem ji tedy za novou neoriginální, na VAGu ale nejela, tak jsem ji reklamoval a nechal ji vyměnit za originální. Ta ale nejede taky, takže problém zřejmě nebude v lambdě, ale někde jinde. Na VAGu je hodnota lambda sondy (kanál 7) stále stejná (mám dojem, že kolem 1 V). Setkal se s tím už někdo? Kde hledat problém?
Nefungující lambda
Re: Nefungující lambda
Co dráty, kontrolovals? Jeslti není někde nějakej přerušenej, nebo nemá blbej kontakt.
Kontroloval, ale nepřeměřoval. Bohužel nic podezřelého jsem neobjevil.
Zdravím
nechcem zakladať novú tému preto to píšem sem. Mal som problémy s trhaním za jazdy pri nízkych otáčkach a slabým záťahom do cca 2700 ot. Vymenil som klapku + nastavil cez VAG a vymenil som nové sviečky NGK. Trhanie zmizlo, ale slabý záťah ostáva. Na diagnostike vypisuje chybu lambda sondy 00537 – regulace lambda 19-10 – spodni hodnota dorazu – sporadicky. Podľa hodnôt som zistil, že mám chudú zmes, ale sviečky boli zanesené sadzami - celé čierne.
Chcem sa opýtať, mám objednanú novú lambdu BOSCH, ale montovať ju budem až za dva týždne. Moja otázka znie: nemôžu sa poškodiť nové sviečky? Bolo by mi ich ľúto, jedna stala 7,6€.
Ďakujem za odpoveď
nechcem zakladať novú tému preto to píšem sem. Mal som problémy s trhaním za jazdy pri nízkych otáčkach a slabým záťahom do cca 2700 ot. Vymenil som klapku + nastavil cez VAG a vymenil som nové sviečky NGK. Trhanie zmizlo, ale slabý záťah ostáva. Na diagnostike vypisuje chybu lambda sondy 00537 – regulace lambda 19-10 – spodni hodnota dorazu – sporadicky. Podľa hodnôt som zistil, že mám chudú zmes, ale sviečky boli zanesené sadzami - celé čierne.
Chcem sa opýtať, mám objednanú novú lambdu BOSCH, ale montovať ju budem až za dva týždne. Moja otázka znie: nemôžu sa poškodiť nové sviečky? Bolo by mi ich ľúto, jedna stala 7,6€.
Ďakujem za odpoveď