octavia 1.6 74kw
Re: octavia 1.6 74kw
začne se ozejvat že je KO obecně jako všechno to vydrží daleko víc než se říká 
sem nejlepší tak nezáviďte
1.3 BMM kombi LPG
Golf III tdi 66kw + bosch 764 => cca 95kw
1.3 BMM kombi LPG
-
PavelZet
- Kontaktovat uživatele:
tak není potřeba se toho bát? Co jsem se tak dočetl, tak tomu prý škodí podtáčení a brždění motorem 
Škoda felicia 1.3Mpi 1997
neprospívá mu to ale nejni to že by ti za pár tisíc kvuli tomu odešel
sem nejlepší tak nezáviďte
1.3 BMM kombi LPG
1.3 BMM kombi LPG
-
PavelZet
- Kontaktovat uživatele:
kluci, dá se nějak poznat jestli motor žere olej? Myslím to tak, že dojdete k autu na inzerát např.Octavia II 1.6mpi najeto třeba 150tis(údajně jsou to motory audi) majitel samozřejmě tvrdí že žádnou spotřebu oleje nepozoruje, tak jestli třeba sáhnout prstem do výfuku jestli bude hodně černý od sazí nebo tak něco?..
Škoda felicia 1.3Mpi 1997
-
ferdamravenec
- Kontaktovat uživatele:
dát si tak 1000km projížďku
jediný co mně napadá , otevřít díru na olej a dát nad ní ruku , druhou rukou přiškrtit odvětrání motoru do sání , a uvidíš jak to bude funět ven
NESMÍŠ ZAŠKRTIT ODVĚTRÁNÍ KDYŽ NEBUDE OTEVŘENÝ VÍČKO OLEJE
olej by vyletěl měrkou ven
jediný co mně napadá , otevřít díru na olej a dát nad ní ruku , druhou rukou přiškrtit odvětrání motoru do sání , a uvidíš jak to bude funět ven
NESMÍŠ ZAŠKRTIT ODVĚTRÁNÍ KDYŽ NEBUDE OTEVŘENÝ VÍČKO OLEJE
olej by vyletěl měrkou ven
-
speedfilip
- Kontaktovat uživatele:
no jak radí ferda poznáš, jestli má dobrou kompresi, ale podle mě ne, jestli to nežere olej i když jistou souvislost by to mohlo mít. Spíš je to sázka do loterie - kdyby to žralo olej moc tak může buď jít do spalování a to by byl černej dým z vejfuku, nebo by prosakoval do chladičky těsněním pod hlavou a to bys poznal na chladičce, že má nemocnou barvu. Jinak co jsem četl počáteční dotaz - do týhle motorizace v 300tis bych se ani nebál jít, protože, když vidím naše služebáky o stejné motorizaci s nájezdem přes 200t. minimální nekvalitní servis, střídání řidičů, nelidský zacházení 24hod./den a pořád to drží. Já osobně bych to volil raději než 1.9 66kw protože spotřeba u tý 16 není o tolik vyšší a pořád u 1,9 (ač nejlepší verze 66kw) je riziko vysrání turba, což není zrovna levná záležitost - dále emise na naftu jsou dražší než na benzín a pojistka taktéž a pro řidiče, který se chce občas projet drobet ostřeji se nafta prostě nehodí (pokud to je jeho jediné vozidlo), trpěla by - toť můj názor.