Zdar chlapi.Resim problem se skodou felicii 1.9D rok 2000
Kamaradovi natekla voda do pojistkovky a zakourilo se od ni.
Pojistkovku pry osusil,vycistil,ale auto proste nenaskoci.
Je mi jasne,ze nejde nafta do vztriku kvuli imobilizeru(nejde proud do stopventilu)
Moje otazka zni.
Jde nejak udelat,aby motor naskocil bez imobilizeru?
Treba u golfa II 1.6D staci privect na elektromagnet na cerpadle +12v a motor bezi,ale u feliciie je kabelu k cerpadlu vic a nevim jak to udelat.
Vedel by nekdo,jak to zapojit,aby motor bezel?
Chtel bych zapojit ten el.magneticky ventil od spinacky,aby po otoceni klicku motor bezel a po vypnuti klicku zase normalne vypnul.
Jinak ostatni veci na aute jdou(motor zhavi jak ma,svetla funguji jak maji atd..)
Kamaradovi jde ciste o to,aby mohl nadale s autem normalne jezdit a aby mu jen nestalo.
vym,ze motor ma i Ridici jednotku,ale musi byt zpusob jak to obejit,aby se s autem normalne jezdilo.
pokud tady tahle moznost nebude,tak mam v planu dat mech.cerpadlo treba z 1.6D,popr 1.9D z nejakeho vw
Diky za odpoved.
a neukamenujte me.
problem skoda felicia 1.9D
Re: problem skoda felicia 1.9D
A vyměnit pojistkovku?
-
pipo444
- Kontaktovat uživatele:
Re: problem skoda felicia 1.9D
dá sa to obísť samozrejme, teda priviesť priamo +12V spínaných na stopventil. a ešte záleží aký máš prístup ku čerpadlu, teda facelift alebo nie, u faceliftu stačí odmontovať chladič a si pod čerpadlom, máš tam dva káble od tej jednotky a vybavené. inak odrezať pancier a tak. záleží čo je pre teba jednoduchšie a rýchlejšie
nechce sa mi to tu celé vypisovať, riešil som to inde, dal som aj foto a návod a už štartuje
prečítaj pozorne http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?f=6&t=33720
nechce sa mi to tu celé vypisovať, riešil som to inde, dal som aj foto a návod a už štartuje