Divný zvuk při akceler.1.600ot

Bosch Mono-Motronik
135B, 136B
petacv

Divný zvuk při akceler.1.600ot

Příspěvek od petacv »

Dobrý den, předem chci napsat že jsem to tu prohledával a jsou tu pěkné záhady motoru, ale já nevím přesně co hledat. Jde o to že z motorové části(pravděpodobně) při akceleraci v určitých otáčkách okolo 1.600 až 1.800 začne motor dělat nepříjemný drnčící zvuk. O žádný plech či něco jiného volného nejde. Napadlo mětřeba palivové čerpadlo, nebo já nevím, vačka, ojnice, nebo? Poraďte. Spíš si myslím si že to bude nějaká prkotina. Díky 1.3 motor ten nejstarší - karbec palec atd, to co měl favorit
Paulie
Kontaktovat uživatele:

Re: Divný zvuk při akceler.1.600ot

Příspěvek od Paulie »

Mám 1.3 MPI. 1600 ot. je už na něj málo. Proto ty drnčivé zvuky a nevím co všechno. Prostě ho podtáčíš a trpí. Zkus jezdit 2000 ot. a výš. :thumleft:
petacv

Re: Divný zvuk při akceler.1.600ot

Příspěvek od petacv »

Vim ze to je malo na motor. Diky. Jo a jeste jsem zapomel napsat ze to dela pri jizde. Pri neutralu kdyz to skousim nic. Jinak diky. Ale na to abych dostal motor do vice otacek musim prekonat i tyto otacky kdy to proste na sekundu brni. Pri rozjezdu na jednicku se tam dostanu dale kdyz davam prednost pribrzdim ale jedu dam dvojku a pridam plyn atd. Protoze to dela takhle pri jizde, neda se to zkontrolovat
Odpovědět