motor cuka za studena
motor cuka za studena
Zdravim mam fel 2001 mpi mam problem nastartuji a pri jizde za studena motor cuka nejede plynule na co se zamerit? Klapka je vycistena delalo to uz predtim cidlo teploty nove novy komplet vyfuk jezdim na lpg dela to jen na benzin napadlo me pal.filtr nebo vstrikovace? Cerpadlo je mwnene taky diky za rady
- matix737
- Kontaktovat uživatele:
Re: motor cuka za studena
No určitě bych vyměnil ten palivák ten je levný a nic se tím nezkazí. Potom bych ještě udělal těsnění pod parohama sání to způsobovalo mě cukání a houpáni za studena ale to mě dělalo jak na plyn tak na benzín. To těsnění stojí taky pár korun.
Kolik otáček ti točí motor při tomto jevu ?
Normalne pri startu 1100 akorat rozjedu se a zacne to jak kdyby cukat vynechavat otacky mi nekolisaji podle me tam nejde dostatek benzinu jakmile je motor cca 80 jede to jak z praku
Mám podobný problém. Za studena občas má motor vyšší volnoběžné otáčky. Pak motor cuká a nechce jet. Stačí když pořádně prošlápnu pedál motor protočím než vyjedu a otáčky klesnou na 800 tak jak má být. Pak je vše v pohodě a motor táhne jak z praku i za studena. Nevíte čím by to mohlo být?
Je to uplne normalni...je to automaticky sytic...moje felda si ho spousti jak chce...asi na to ma vliv pocasi jinak podle feli nalady
jinak nemusis ten pedal ,,poradneˇˇproslapavat staci do toho pedalu jen lehce tuknout a mely by otacky klesnout
takze asi tak...