LCD 33"
-
vanplus - FK
LCD 33"
Tak tu mám znova neobvyklý dotaz,přebejvá mě doma jedna lcd tv tak mě napadlo že by to bylo dobrý pužít,teoreticky by to mělo makat na obyč měnič napětí s obdélníkem na výstupu....máte někdo zkušenosti s použitím měniče na něco jiného než třeba nooteboka apod??? fancarhifi co ty na to?
-
smazany clen - FK
Re: LCD 33"
Na měniči mi v pohodě jedou dvě lcd najednou + book, nebo například klasiká tv spolu s dvd přehrávačem. Dodám že měnič má pouhých 150W. Záleží dost jaký měnič pořídíš, protože některé i když mají psaných třeba 600w, tak sotva utáhnou nabíječku na booka.
Jinak s televizí v autě celkově problém není a dost lidí to takhle má, akorát samozřejmě záleží na dané televizi, protože například lampy u lcd zrovna dvakrát nemusí otřesy.
Jinak s televizí v autě celkově problém není a dost lidí to takhle má, akorát samozřejmě záleží na dané televizi, protože například lampy u lcd zrovna dvakrát nemusí otřesy.
-
vanplus - FK
áha já tušil že to zas nebude tak jednoduchý...no ta telka má psanej příkon 100w což celkem dobrý,ale ty otřesy....to teda netušim jak na to vyzrát....škoda...dík za radu
-
smazany clen - FK
No pokud by jsi ji zapínal pouze při stání auta, tak je to ok. Pak lampy vydrží. Horší je to když se jede, auto vibruje a lampy se třepou. Celkově se tedy mohou lampy i utřepat když jsou nějak nevhodně umístěny a je televize zrovna v nevhodné poloze vůči vibracím, ale to je málokdy. Třeba na to stání a projekci při stání je to ok.
-
vanplus - FK
aha tak to je potom jiná!!! za jízdy samozřejmě nebudu koukat na tv...ne jen z hlediska bezpečnosti ale taky třeba proto že je by byla vzadu
jinak za jízdy by byla horizontálně....
-
smazany clen - FK
No tak potom by to neměl být tak velký problém. Dost lidí má třeba právě lcd puštěné i za jízdy ať už pro sebe, nebo pro další auta na silnici. Neviděl jsm tvoje auto, tak pořád nevím jak to tam přesně máš a jestli jde těma pátýma dveřma vidět dovnitř nebo co. Ale jestli by to běhalo jen při stání auta, lampy by nebyly horké a tedy ani ne tolik náchylné na prasknutí či utřepání.
-
vanplus - FK
aha tak neni vidět dovnitř...já osobně bych se vysr...na nějaký jiný auta,stačí že poslou chaj mojí muziku
tak já to tam zkusim zainstalovat,dík za rady...
-
smazany clen - FK
No jsem zvědav na výsledek. Já vozívám pro reklamní účely občas pouze 2x22" LCD vzadu na měniči, ale to je jen párkrát do roka když se děje nějaká naše akce a chceme o to více upozornit lidi. Jen si pak člověk musí pořád dávat pozor na zadek, prootže všichni čumí na projekci 
- Skury
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Jestli ti doma přebejvá doma taková telka, tak mě doma zase chybí... 
Be in, be pirate. Pirates.cz + Škoda Felicia Fun 1̶.̶8̶T̶ - bude update
ProjektySNADNO.cz - zpracování projektových dokumentací na rodinné a bytové domy, interiérový design, specializace na nestandardní řešení.
ProjektySNADNO.cz - zpracování projektových dokumentací na rodinné a bytové domy, interiérový design, specializace na nestandardní řešení.
-
vanplus - FK
no mě tam neni vidět,a za jízdy bude horizontálně u stropu.....a jak to fachčí na ten měnič??? teoreticky by mělo v poho....Zbysek píše:No jsem zvědav na výsledek. Já vozívám pro reklamní účely občas pouze 2x22" LCD vzadu na měniči, ale to je jen párkrát do roka když se děje nějaká naše akce a chceme o to více upozornit lidi. Jen si pak člověk musí pořád dávat pozor na zadek, prootže všichni čumí na projekci
-
vanplus - FK
vanplus píše: já vždycky koukám na srazech jak tam týpci masírujou s 15" lcd,tak jelikož tunning je o tom bejt odlišnej tak to řešim takhle....to umim taky zajít do krámu a koupit si to...no mě tam neni vidět,a za jízdy bude horizontálně u stropu.....tak tam nikdo čumět nebude a jak to fachčí na ten měnič??? teoreticky by mělo v poho....
-
smazany clen - FK
No s tím měničem jsem neměl žádný problém. Tedy kromě toho že musím mít nastartovaný motor při jeho chodu (právě proto ho používám za jízdy), protože na 74Ah baterku to absolutně nedává a pořád vříská. Ovšem to u tvých baterek vážně hrozit nebude 
-
vanplus - FK
no tak já to zkusim a uvidim...musim vykoumat jak to přidělat k tomu rámu z těch trubek co je v boudě...Zbysek píše:No s tím měničem jsem neměl žádný problém. Tedy kromě toho že musím mít nastartovaný motor při jeho chodu (právě proto ho používám za jízdy), protože na 74Ah baterku to absolutně nedává a pořád vříská. Ovšem to u tvých baterek vážně hrozit nebude
-
vanplus - FK
upravit? no ona má jen 3cm okraj okolo displeje tak to asi moc nenasělám....ta bouda se směrem nahoru zužuje tak to tam nepasuje no...