Tak se mi stala smutna vec. Vjel jsem pánovi s octavkou do cesty. On byl na hlavni, ja vyjizdel z vedlejsi. No pos*al jsem to. Pana musela odtahovka vyprostit ze skarpy, me "pouze" odtahnout. Hudlana jsme oba dostaly na svetlo. Vypadnuta poloosa kola z prevodovky, utržené zaveseni prevodovky (obal), hadam ze bude rozhozena geometrie, navic kvuli rozperne tyci se asi energie narazu přenesla i na pravou stranu. Pocitam ze chladic taky neco rekne. Samozrejme leve svetlo, kapota, naraznik a oba predni bocni blatniky. Tak mi zacaly svatky velikonocni.
V servisu jsem chtel, aby mi felinku pouze rozjely(prevodovka, poloosa) , na zahrade mam jeste jeden vrak (pozustalost) na nouzove ND.
Felda ma najeto 85tkm, glxi 1.3, 2000. Co si myslite, ma smysl ji dat do kupy, nebo rozprodat?
Nasel by se nekdo, kdo by mi pomohl, a byl oporou? Pokud by to servis rozjel, tak ze bych zajel k nekomu v okoli prahy, ricany? Asi budu shanet nejake ty karosarske dily. Idealne barva 9595 (tmave zelena metaliza). Mate nějaké podobné zkušenosti? Cenovy odhad? Budu vdecny za všechno.