doufám, že jsem trefil vlákno a téma zařadil vhodně
Asi bych měl začít tak, že takový budík mám v závodní felicii a pro orientaci je dostačující. Ale nevím, kde je "zakopanej pes", ale při vyšším odběru elektřiny (většinou při zapnutí velké sahary) začne být ručička nestabilní, začne lítat "bůhvíkde" a z měření přesného je rázem měření orientační. Ale jak říkám....pro závodní účely dejme tomu dostačující.....za těch pět minut na autokrossovém okruhu mi stačí vědět, že to aspoň "nějak tlačí".
Spíš jde o to, že když budu dávat něco podobného do sériovky, nerad bych kupoval podobného zajíce v pytli, ale kvalitnější výrobek. Nevím jestli je u toho závoďáka problém v čidle, budíku nebo kompletně novém rozvodu elektřiny. Každopádně v sériovce bych rád, aby to ukazovalo "to, co má".
Proto si velice rád nechám poradit, jaký budík preferujete v autě vy. Samozřejmě s k tomu odpovídajícím čidlem. Pokud jde o nějaké moje požadavky - logicky by to chtělo čidlo se dvěma výstupy (kontrolka + budík) a po estetické stránce bych asi rád šel do budíku s třeba modrým podsvětlením a stupnicí do cca. 6 barů. Myslím si, že ty desetibarové jsou ve škodovce asi zbytečné a pro čtení dat možná horší. Ale na mých přáních nelpím! Spíš to berte jako nápady.
Vezmu cokoliv kvalitního, co máte ověřené a funkční. Maximálně asi cena je limutující. Kdybych se vešel do 3000kč (čidlo + budík) bylo by to fajn. Mám ty feldy totiž dvě
Omlouvám se za sloh a předem děkuji za jakékoliv odpovědi.
Zdeny