Naposledy jsem tam byl ještě s Felicií a tak jsem si hned vzpomněl na toto fórum. Co jsem mluvil s majitelem, tak tam stojí Felicií pořád hodně, takže tam opět můžou být zajímavé kousky.
Chtěl jsem se tedy zeptat, jestli aktuálně někdo něco nesháníte? Já tam pojedu jen pro pár drobností, takže budu mít hodně místa v autě. Věci do 40kg můžu poslat z práce kurýrní službou GLS (drobnosti do 15kg 69Kč, větší věci dle váhy, ale mělo by to být do 200 Kč). Osobní odběr ve Zlínském kraji taky není problém. Někdy jezdíme i do Brna, takže je možné se domluvit na dovoz i tam.
Pokud byste tedy někdo něco hledali, tak mi napište co a kolik byste tak za to chtěli maximálně dát, ať se můžu pokusit usmlouvat s majitelem.
Starším členům nedávám žádné ultimátum. Prostě si řeknete a já se to pokusím sehnat.
Po nováčcích budu chtít vratnou zálohu, pokud to bude něco dražšího. Opravdu nejsem zvědavý, že si někdo naobjednává spoustu věcí, které mi zde potom budou ležet v bytě
Moderátorům se omlouvám, že to nemám ve službách. Je to asi jednorázovka za hodně dlouhou dobu a potřebuji, aby to viděli co nejvíce členů