Výměna vstřikočů
-
ohm
Výměna vstřikočů
Zdar, potřebuju vyměnit dva vstřikovače, dá se to udělat před barákem laikem, jako jsem já, nebo je to odbornější práce?dík za odpověd 
-
luke.bean - FK
Re: Výměna vstřikočů
vyměníš to před barákem. jsou to dva imbus šrouby (asi 6mm-ale nevím) pak vypojíš konektory a dáš pryč svazek kterej vede přes vstřikovací lištu a celou lištu vytáhneš.. pak jsou jednotlivý vstřikovače zajištěný takovým plíškem. a když je budeš vracet zpátky na místo,tak je chce nějak pomáznout aby tam klouzli.. já to vždycky nasliním 
- jirkaf
- Kontaktovat uživatele:
dají se dát do feldy 1,3 i jiný vstriky? třeba z 1,6 aby to víc žralo a líp jelo?
a nebo to je nesmysl?
VW Passat 1.9 TDi, VW Passat 1.6, Suzuki RM-Z 450, Jawa Pionýr, Jawa Mustang
-
luke.bean - FK
kdyby to bylo tak jednoduchý,určitě by se to někdy řešilo

- Atnarfus
- Kontaktovat uživatele:
U systému, který díky zpětné vazbě řídí bohatost směsi, tam můžeš dát vstřikovače jaké chceš, ono to tam stejně nedá víc než má.
- jirkaf
- Kontaktovat uživatele:
mno ... škoda 
VW Passat 1.9 TDi, VW Passat 1.6, Suzuki RM-Z 450, Jawa Pionýr, Jawa Mustang
- Atnarfus
- Kontaktovat uživatele:
A ono víc benzínu stejně neznamená že to víc jede.
-
ohm
luke.bean píše:vyměníš to před barákem. jsou to dva imbus šrouby (asi 6mm-ale nevím) pak vypojíš konektory a dáš pryč svazek kterej vede přes vstřikovací lištu a celou lištu vytáhneš.. pak jsou jednotlivý vstřikovače zajištěný takovým plíškem. a když je budeš vracet zpátky na místo,tak je chce nějak pomáznout aby tam klouzli.. já to vždycky nasliním
ok, díky za radu.