[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/viewtopic.php on line 1823: Undefined array key 23619 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/viewtopic.php on line 1833: Trying to access array offset on value of type null [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/viewtopic.php on line 1833: Trying to access array offset on value of type null [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/viewtopic.php on line 1823: Undefined array key 23619 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/viewtopic.php on line 1833: Trying to access array offset on value of type null [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/viewtopic.php on line 1833: Trying to access array offset on value of type null Felicie montáž rádia - FeliciaKlub
Ahoj mám feldu 1.3 MPI LX (a nemá rádio) po odšroubování kastlíku kde přijde rádio jsem našel tyhle dráty (potřeboval bych poradit jestli je to něco jako ISO connector obrázek tu https://ctrlv.cz/EcAH
jinak už mám lidi na montáž kabeláže pro repráky atd.
budu rád za každou radu (třeba že to není vůbec pro rádio atd.)
Ja na to koukam na mobilu tak to moc dobre videt neni ale neni pravda ze iso samec musi byt nad sebou. Muzou byt dva samostatne konektory a az na radiu jsou po zasunuti nad sebou.
Edit: koukni do pojistkovky, zda máš úplně na kraji u hlavního přívodu zelený konektor na 6 pinů. Pokud ano, tak běž po drátech a najdeš konektor pro radio. Pokud ho nemáš, zajdi na vrakáč avyndej ho z nějakého auta a máš problém vyřešený.
Pokud správně koukám na obrázek tak to je konektor pro připojení svazku mimořádných výbav .. a ten druhej s tím 1 drátem je pro připojení klimatizace
Největším problémem všech informací je to, že je nikdo nechce HLEDAT !!!
Bylo ...Škoda Felicia GLXi 1.3Mpi 50kW r.v.1998 ... zelená .... Blíže--->ZDE<---
Bylo ...Citroën C5 Tourer 2.2HDi 125kw r.v. 2008 ... stříbrná
Je ... BMW F31 318d 105kw r.v. 2013 ... stříbrná
mám podobný problém - rád bych poprosil o radu ohledně výměny autorádia. Do své Felície jsem si pořídil autorádio JVC KD-R472 , místo původního Panasonic na kazety.
- vývod kabeláže původně připojený do panasonic nepasuje do ISO konektoru, kterým disponuje JVC.
Ahoj, nejjednodušší bude najít na vrakovišti auto s kabeláží. Najdeš auto a vyndáš z něj z pojistkovky zelenej konektor, je to úplně krajní konektor. Ten je na autoradio a není součástí svazku vozidla, je vedenej samostatně k radiu. Na jeho konci najdeš iso koncovky. Jedna je součástí toho svazku z pojistkovky a druhá je součástí svazku repro a ty jsou natažené od iso konektoru do A sloupků, kde jsou svorkovnice. Tohle celé vyndáš a přehodíš do svého auta. Nebo koupíš ISO koncovky a přeletuješ si kablíky svoje. Schema zapojení autorádia najdeš na hlavní stránce v sekci návody a rady. http://www.feliciaklub.cz/navody/zapoje ... radia.html
Jen pro jistotu ... když za tu kabeláž co tam máš zatáhneš .. nevytáhneš další konektor?
Hafo autorádií má "přechodovou" kabeláž z ISO konektor na konektor pro rádio
Největším problémem všech informací je to, že je nikdo nechce HLEDAT !!!
Bylo ...Škoda Felicia GLXi 1.3Mpi 50kW r.v.1998 ... zelená .... Blíže--->ZDE<---
Bylo ...Citroën C5 Tourer 2.2HDi 125kw r.v. 2008 ... stříbrná
Je ... BMW F31 318d 105kw r.v. 2013 ... stříbrná