Z Á V Ě R
Děkuji všem, kteří jste mi poradili a pomohli, nakonec skoro po měsíci a půl po shánění elektrodokumentace, zjišťování, shánění materiálů, shánění svazků z jiných felicíí atd. jsem dnes dokončil tvorbu „nového" svazku. Před chvílí jsem svazek měl zapojen, včetně zátěžové zkoušky (vše postupně i najednou zapínáno).
Všechny poškozené vodiče byly nahrazeny novými vodiči v celých délkách (včetně 5-10 cm rezerv), i nakrimpované nové piny na nové vodiče. Zachoval jsem všechny svorkovnice (dalo práci přijít na to, jak ty piny z toho vypíchnout, ale šlo to i bez ISO vypichováku za 1.500 Kč ze Škodovky

) a koncové vodiče vedoucí do SPZ a většinu vodičů, které vedou od cínového válečku (nebo jak se to jmenuje, jak to tam mají na rozvětvení

) - ten jsem nahradil termospojkou, stejně jako propojení vodičů vedoucí do 3. brzdového světla (nemohl jsem nikde sehnat ty koncovky a ani elektrikář ne) a na rozvětvení do osvětlení SPZ.
Zítra pokud to časově budu stíhat, tak to nechám odborně prohlédnout a zkontrolovat kvalitu a bezpečnost. Pak už jen oblepit textil izolačkou a vyměnit svazek za svazek
Ještě jednou tedy děkuji a toto vlákno můžete považovat za vyřešené