nedávno mi volal kamarád mechanik, že shání zadní nápravu na Favorita, tak jsem navrhnul vzít z Felicie, ale ani jeden nevíme, jestli je tam (kromě rozteče) nějaký rozdíl (případně jak velký). Tak jestli někdo něco víte, tak pište
Zadní náprava Felicia x Favorit 88
-
PaKr
- Kontaktovat uživatele:
Zadní náprava Felicia x Favorit 88
Ahojte
nedávno mi volal kamarád mechanik, že shání zadní nápravu na Favorita, tak jsem navrhnul vzít z Felicie, ale ani jeden nevíme, jestli je tam (kromě rozteče) nějaký rozdíl (případně jak velký). Tak jestli někdo něco víte, tak pište
budu rád 
- Skury
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Re: Zadní náprava Felicia x Favorit 88
Podle mě první generace favoritů má minimálně jiná čepy/náboje, takže si myslim, že zadní náprava nebude úplně stejná.
Be in, be pirate. Pirates.cz + Škoda Felicia Fun 1̶.̶8̶T̶ - bude update
ProjektySNADNO.cz - zpracování projektových dokumentací na rodinné a bytové domy, interiérový design, specializace na nestandardní řešení.
ProjektySNADNO.cz - zpracování projektových dokumentací na rodinné a bytové domy, interiérový design, specializace na nestandardní řešení.