Nevyvážená kola
-
smazany clen - FK
Re: Nevyvážená kola
Tak to mi už měnili před třemi měsíci a bylo to dobré do teto doby měnili tam nějaké gumičky a brdovou hadičku zaplatila jsem za tu opravu kolem 6oo kč je tam pry něco uvnitř špatné pry pístek nebo co.že pry by museli celé rozdělat.
-
smazany clen - FK
myslím,že tam jen něco vyčistilyi pry to bylo přidřené a měnili jen ty gumičky a brzdovou hadičku a zaplatila jsem 600.Tak mě zase ošidili.Matias píše:
Stačí repase brzdiče. Sada na opravu stojí myslím okolo 150,-Kč a plus práce. Nevím kolik. Počítám 150 - 250. Ale třeba se pletu a budou chtít víc. A spojil bych to s výměnou brzdovky.
-
Collin - FK
matias: Tak levně bych to nevyděl, nevím jak dlouho by trvalo ta oprava ale u nás je hodinová sazba 380,-
-
smazany clen - FK
No to je ten pístek ta sada. Je tam prachovka a pístek. http://www.skodashop.cz/?c=popis-produktu&idItem=673
-
smazany clen - FK
ta práce se asi moc prodraží pokud to rozebrání celého toho dílu je náročné tak proto říkal že je to asi drahé.Nevím jak dlouho trvá to rozebrání a složení .Collin píše:to jo ale psal jsi i že práce tak 150-200,-
- Zdenda19895
- Kontaktovat uživatele:
Ty brďo. Takže jsi na závadu vlastně přišla sama:evicka005 píše:Taj´k i přibržduje llevé kolo,pry to bude zadřený pístek a vyžaduje to naročnou opravu kterou hodně zaplatím něco do tisíci korun i více.Ale měla bych prý si to nechat co nejdříve opravit jinak si zničím celý kotouč.
od evicka005 v 21 Črc 2008, 15:04
evicka005 napsal:
TAK TO ZNÁM HORŠÍ ZAPADÁKOVY.
Frydek-Místek zadřel se mi pístek
-
smazany clen - FK
V tom pneuservisu mají ceník kolik stojí vyměna kol, přehození vyvážení,ale to ostatní si vymyslí sami,třeba starší gumy tam prodávají skoro už sjeté 1ks za 500 atd a nevystavuje ani paragon sama černota aby vydělali do své kapsy.Collin píše:Tak u nás v servisu takové věci neděláme, tady jsme poctivý. Teda alespon já!![]()
evicka: Jak si mužou vymyslet cenu? Nemají tam napsaný ceník??
-
smazany clen - FK
Tak to by mě vubec nenapadlo že to bylo bržděním ale ted už tomu také věřím viděla jsem ten kotouč a po dlouhé jízě jsem měla horkou levou poklici.Ale před tremi měsíci jsem s tou samou závadou šla do servisu a yměnili mi jenom brzdové gumičky a mysleli si že je to v pořádku a kdyby to raději hned pořádně opravili tak jsem mohla mít klid.Asi změním servis.Ríka ti něco jméno Smída?je to kousek ten servis za nemocnici.Zdenda19895 píše: Ty brďo. Takže jsi na závadu vlastně přišla sama:![]()
![]()
od evicka005 v 21 Črc 2008, 15:04
evicka005 napsal:
TAK TO ZNÁM HORŠÍ ZAPADÁKOVY.
Frydek-Místek zadřel se mi pístek
- Zdenda19895
- Kontaktovat uživatele:
Jak to nenapadlo. Vždyť jsi napsala: Frýdek - Místek, zadřel se mi pístek.evicka005 píše: Tak to by mě vubec nenapadlo že to bylo bržděním ale ted už tomu také věřím viděla jsem ten kotouč a po dlouhé jízě jsem měla horkou levou poklici.Ale před tremi měsíci jsem s tou samou závadou šla do servisu a yměnili mi jenom brzdové gumičky a mysleli si že je to v pořádku a kdyby to raději hned pořádně opravili tak jsem mohla mít klid.Asi změním servis.Ríka ti něco jméno Smída?je to kousek ten servis za nemocnici.
Jo, ten servis znám ale nechodím tam. Co jsem zjistil že v Autodružstvu jsou zloději, tak chodím k Bártkovi. Párkrát jsem byl u Smetany, takový malý servis jak se jede k Válcovnám.
-
smazany clen - FK
To je fakt síla s tím Frydkem pístkem to jsem si jen tak pro srandu zanotovala a ono se to splnilo,to je ale náhodička co?Jinak u bartka a syna je to pry moc drahé a každy říka že ty malé dílny jsou o hodně levnější,ale máš pravdu že jsou to zloději.budu muset zkusit někam jinam kde jsou spolehliví,jinak na tu závadu mi dnes přišel chlapík s pneuservisu ze Starého města kousek za Fojstvím má tam i servis na opravy a říkal že tam můžu pžijít a podívá se nato ,ale nemůže předem určit kolik to bude stát.Zdenda19895 píše: Jak to nenapadlo. Vždyť jsi napsala: Frýdek - Místek, zadřel se mi pístek.![]()
Jo, ten servis znám ale nechodím tam. Co jsem zjistil že v Autodružstvu jsou zloději, tak chodím k Bártkovi. Párkrát jsem byl u Smetany, takový malý servis jak se jede k Válcovnám.
- Zdenda19895
- Kontaktovat uživatele:
Hofmann?evicka005 píše:jinak na tu závadu mi dnes přišel chlapík s pneuservisu ze Starého města kousek za Fojstvím má tam i servis na opravy a říkal že tam můžu pžijít a podívá se nato ,ale nemůže předem určit kolik to bude stát.
-
Bolthorn - FK
Kdyby jsi byla z Ústí tak Ti to udělá jeden můj známý, dala by jsi mu na pivo a bylo by... Já jsem s autem v servise ještě nikdy nebyl na nějakou opravu... Vše je poctivá garážová práce a těch peněz co se ušetří... Měla by jsi si najít nějakého chlapa automechanika 
- Zdenda19895
- Kontaktovat uživatele:
Bothorn: Ty jsi jednička. Samé super rady.Bolthorn píše:Kdyby jsi byla z Ústí tak Ti to udělá jeden můj známý, dala by jsi mu na pivo a bylo by... Já jsem s autem v servise ještě nikdy nebyl na nějakou opravu... Vše je poctivá garážová práce a těch peněz co se ušetří... Měla by jsi si najít nějakého chlapa automechanika
- 103457
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Zdenda19895 to nepsal Bolthorn tobě, ale Evikovi, ty si chlapa nehledej, nedovedu si tě představit s chlapem v náručí.

- Zdenda19895
- Kontaktovat uživatele:
Ahááá. Ještě že jsi napsal.103457 píše:Zdenda19895 to nepsal Bolthorn tobě, ale Evikovi, ty si chlapa nehledej, nedovedu si tě představit s chlapem v náručí.![]()
-
smazany clen - FK
Asi to bude ten Hofman protože tam jiny pneuservis není byl to takový starší pán asi kolem 55 let dnes mi ten bourák pořádně projel protože si myslel že to je kloub u poloosy.Myslela jsem že mě zabije jak s tím jel.Zdenda19895 píše: Hofmann?Ve čtvrtek k němu jedu na nástřik spodku a dutin.
-
smazany clen - FK
co bych za to dala kdybych měla za chlapa automechanika bylo by to dobré,ale záleží jestli by to moje auto opravoval víš jak se říka kovářová kobyla chodí bosa.No škoda že nejsem z Ustí tady jsme chudý národ hodně tady hrají peníze roli za darmo ani kuře nehrabe.Bolthorn píše:Kdyby jsi byla z Ústí tak Ti to udělá jeden můj známý, dala by jsi mu na pivo a bylo by... Já jsem s autem v servise ještě nikdy nebyl na nějakou opravu... Vše je poctivá garážová práce a těch peněz co se ušetří... Měla by jsi si najít nějakého chlapa automechanika
- Zdenda19895
- Kontaktovat uživatele:
To nemyslíš vážně.evicka005 píše:takový starší pán asi kolem 55 let
-
smazany clen - FK
tak ne to né asi né starší ale střední věk by tomu odpovídal.Zdenda19895 píše: To nemyslíš vážně.![]()
Mě je 57 a jsem mladý kluk.
![]()
![]()
![]()
![]()
-
smazany clen - FK
A zámečníci to neumí spravit?evicka005 píše: tak ne to né asi né starší ale střední věk by tomu odpovídal.
- 103457
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
evicka005
Zámečník, to taky může umět, záleží, jestli už to někdy dělal. Teda měnil pístky v brzdičích.
Jinak Eviku nemusíš pořád citovat a psát nové příspěvky, pokud ti nikdo neodpověděl, můžeš svůj starý příspěvek doplnit nebo upravit.
Zámečník, to taky může umět, záleží, jestli už to někdy dělal. Teda měnil pístky v brzdičích.
Jinak Eviku nemusíš pořád citovat a psát nové příspěvky, pokud ti nikdo neodpověděl, můžeš svůj starý příspěvek doplnit nebo upravit.
-
smazany clen - FK
aha tak díky103457 píše:evicka005
Zámečník, to taky může umět, záleží, jestli už to někdy dělal. Teda měnil pístky v brzdičích.![]()
-
smazany clen - FK
Já vím. No já jsem napsal svojí cenu. Takže kdybych to dělal já, tak bych si i s pístkem vzal max 400,- Záleží kolik by stál. Takže mám skoro stejnou cenu jako Boltův kámoš.Collin píše:to jo ale psal jsi i že práce tak 150-200,-
- Zdenda19895
- Kontaktovat uživatele:
U Bártka říkali že pokud budou třmeny v pořádku, tak do 600Kč. Pokud by bylo třeba měnit i třmeny, tak okolo tisícovky. Prej když je zadřený jeden pístek tak se někdy třmeny ohnou. To samé mi říkali i u Smetany. Nevím, ještě se mi to nikdy nestalo.

-
smazany clen - FK
JSOU TO TRMENY TAK SI BUDU MUSET NACHYSTAT 1000KC NEBO MOŽNÁ VÍC,PRY SE NESMÍ ZAHŘÍVAT DISKY ALE ZATÍM JEZDÍMZdenda19895 píše:U Bártka říkali že pokud budou třmeny v pořádku, tak do 600Kč. Pokud by bylo třeba měnit i třmeny, tak okolo tisícovky. Prej když je zadřený jeden pístek tak se někdy třmeny ohnou. To samé mi říkali i u Smetany. Nevím, ještě se mi to nikdy nestalo.![]()
-
Zbysek - FK
Tak si pročítám toto téma, protože se pro mne stalo aktuálním a nějak nemůžu rozchodit proč přibržďování jednoho kola má dělat vibrace a hlavně proč jen při určité rychlosti. Před chvílí jsem totiž dojel do Ostravy a jelikož teď auto doma více jak týden stálo, je možné že opravdu někde zůstala viset některá brzda (pístek), protože bylo dost vlhko pořád . Ale abych se dostal k důsledkům: při zrychlování mi na 120km/h vibruje volant a při zpomalování to dělá na 110km/h (nechápu proč ten rozdíl). S autem se za poslední dobu co právě stálo více jak ten týden dělalo jen to, že jsem vyvařil předky prahů, takže jsem měl sundané obě kola a zase je nasadil zpět (samozřejmě nemusí být nasazena stejně jako předtím, ale jsou vyvážená, takže by pootočení nemělo vadit). No a dnes právě po delší době sednu do feldičky a ono to při těchto rychlostech vibruje a taky mi připadaly brzdy nějaké zvadlé dost, ač to předtím brzdilo jako o život.
Tedy dost možná by to mohly být právě ty brzdy, jen mi nejde do hlavy, jak by to způsobovaly, protože mě při jízdě jako první blesklo hlavou že to bude homouš.
Tedy dost možná by to mohly být právě ty brzdy, jen mi nejde do hlavy, jak by to způsobovaly, protože mě při jízdě jako první blesklo hlavou že to bude homouš.
- Zdenda19895
- Kontaktovat uživatele:
To jsem psal hned na začátku tématu.
Přesně toto mi dělal homouš. 
Nikdy neříkej že něco nejde. Vždy se najde nějaký blbec který neví že to nejde a udělá to.
Není důležité vyhrát, ale nasrat toho kdo tě porazil.
Není důležité vyhrát, ale nasrat toho kdo tě porazil.
-
Zbysek - FK
Tak jsem dnes zase dojel domů a opět to během cesty trošku vibrovalo do volantu při těch 120-ti. Doma jsem shodil obě kola, očistil je od všeho bordelu co na nich byl, hlaně očistil dosedací plochy, dal zpět a nevibruje to. Tak jediné čím to snad mohlo být, že by pod dosedací ploškou něco zůstalo a jedno kolo tak předtím bylo maličko nakřivo, nebo fakt nevím. No snad je to vážně vyřešené a neozve se zase něco, ale to už bych fakt nechápal asi.
-
smazany clen - FK
Zdravím všechny 
Minulý rok jsem koupil fungl nový kola (Enzo H) 14" včetně šroubů a středicích kroužků a vibrují!
Tuhle sezonu dokonce ještě víc.
Říkal jsem si, že první sezonu to třeba bylo špatně vyvážené nebo tak, ale letos jsem jel jinam, nechal to převážit, dofouknout a je to hrůza - řekl bych ještě horší. Už jsem z toho zoufalý. NEPATRNĚ pomohlo dotažení šroubů, protože maník v pneuservisu se s tím evidentně moc nesral.
Při cca 90km/h začne mírně vibrovat volant a pak průběžně se přidá moje prdel v sedačce, stehna, někdy i pusa a různě se to kombinuje až do rychlosti cca 120km/h, kde to téměř ustane.
Geometrii jsem dělal před méně než rokem, komplet servis předních brzd byl udělaný před půl rokem. Pravý přední kloub byl měněn taktéž max rok. Už fakt nechápu, čím by to mohlo být. Začínám zvažovat, že ty kola prodám a vrátím se ke zlatým plecháčům ... s nimi pres zimu nebyl sebemenší problém. Auto bez jediné vibrace.
Máte radu? Nevím kam s tímhle zajet, případně co jim tam říct, aby se v tom nevrtali dva dny a pak si neřekli o 2.000,- a vibrovalo to dál
Díky všem ....
Minulý rok jsem koupil fungl nový kola (Enzo H) 14" včetně šroubů a středicích kroužků a vibrují!
Říkal jsem si, že první sezonu to třeba bylo špatně vyvážené nebo tak, ale letos jsem jel jinam, nechal to převážit, dofouknout a je to hrůza - řekl bych ještě horší. Už jsem z toho zoufalý. NEPATRNĚ pomohlo dotažení šroubů, protože maník v pneuservisu se s tím evidentně moc nesral.
Při cca 90km/h začne mírně vibrovat volant a pak průběžně se přidá moje prdel v sedačce, stehna, někdy i pusa a různě se to kombinuje až do rychlosti cca 120km/h, kde to téměř ustane.
Geometrii jsem dělal před méně než rokem, komplet servis předních brzd byl udělaný před půl rokem. Pravý přední kloub byl měněn taktéž max rok. Už fakt nechápu, čím by to mohlo být. Začínám zvažovat, že ty kola prodám a vrátím se ke zlatým plecháčům ... s nimi pres zimu nebyl sebemenší problém. Auto bez jediné vibrace.
Máte radu? Nevím kam s tímhle zajet, případně co jim tam říct, aby se v tom nevrtali dva dny a pak si neřekli o 2.000,- a vibrovalo to dál
Díky všem ....
- 103457
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Co středová díra? Je přesná v disku nebo máš středící kroužky?
-
Collin - FK
Psal že kroužky má.. Pneu jsou jaké? Disky nejsou naražené? kde jsi to dělal? Ty dva servisy?
- DuDe
- Kontaktovat uživatele:
Když měli kola na vyvažovačce . Neříkali ti nic ? že by ty kola byli špatný . To by ti řekli kdyby jim na te mašince házeli .
Pokud na vyvažovačce bylo vše OK . Tak by mohli být špatný ty středící kroužky . A nebo je to pak špatně všechno spasovany .
Pokud na vyvažovačce bylo vše OK . Tak by mohli být špatný ty středící kroužky . A nebo je to pak špatně všechno spasovany .
-
smazany clen - FK
Kroužky mám - objednával jsem to loni komplet (kola, pneu Matador Elite MP42 ??, kroužky, šrouby McGuard??).
Je pravda, že loni mi při sundávání jeden kroužek ztratili, tak jsem dnes kupoval nový, ale měl jsem s sebou jeden z kol, aby mi dali stejný rozměr. Tak tam snad problém nebude.
Kola určitě nejsou bouchnutá, ani nijak poškozená. Loni jsem s nimi najezdil jen cca 3.000 km.
V servisu mě nic neříkali. Minule jsem s tím byl v pobočce Pneubox (Brno, herčíkova??) a dnes jsem byl v Tasy (Slatina). V ani jednom nejsem moc spokojený. Ale snad to vyvážili dobře.
Možná to spasování ... zítra ráno sundám kola, očistím všechny dosedací plochy a vše znova nasadím a dotáhnu a uvidíme.
Nebude to spíš problém někde v autě? Já už fakt nevím ... každý tu má liťáky a když si je koupím já, tak samý problém
chjooo
Je pravda, že loni mi při sundávání jeden kroužek ztratili, tak jsem dnes kupoval nový, ale měl jsem s sebou jeden z kol, aby mi dali stejný rozměr. Tak tam snad problém nebude.
Kola určitě nejsou bouchnutá, ani nijak poškozená. Loni jsem s nimi najezdil jen cca 3.000 km.
V servisu mě nic neříkali. Minule jsem s tím byl v pobočce Pneubox (Brno, herčíkova??) a dnes jsem byl v Tasy (Slatina). V ani jednom nejsem moc spokojený. Ale snad to vyvážili dobře.
Možná to spasování ... zítra ráno sundám kola, očistím všechny dosedací plochy a vše znova nasadím a dotáhnu a uvidíme.
Nebude to spíš problém někde v autě? Já už fakt nevím ... každý tu má liťáky a když si je koupím já, tak samý problém
-
Collin - FK
Měl jsi zajet do Tasy ale Líšen.. Tam se dělá nejlepší práce.. 
-
Dexter - FK
tak jestli to na zimních plechách nevybruje tak je to stoprocentně kolama, jestli nenajdeš nic viditelnýho na dosedací ploše či kroužku zajel bych to převážit někam jinam, do lepší firmy na kvalitnjěší mašinu mohli ji mít špatně zkalibrovanou nebo jim blbla. říct jím prostě ten problém a měli by to pořádně zkouknout či ti poradit
- 103457
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Ještě mi napadlo, že jsem si nevšiml, jaké pneu a jaký rozměr máš. Nemáš nějak extrémně veliký pneu? Nebo nemáš směrový pneu a špatně obutý?
Jo a co disky není to třeba 4 x 98 a šrouby jsou správný k diskům, myslím jestli mají shodnou dosedací plochu
Pokud to s plechama jede normál, tak problém musí být v těch kolech.
Jo a co disky není to třeba 4 x 98 a šrouby jsou správný k diskům, myslím jestli mají shodnou dosedací plochu
Pokud to s plechama jede normál, tak problém musí být v těch kolech.
-
Collin - FK
103: Kola má 14" Enzo H mají 4x100 Et 38.. A když by měl směrové pneu a dané je obráceně jakej by to mělo vliv na vyvážení?? Tímto to určitě nebude..
- 103457
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
On může mít ty směrové gumy blbě nazuté, takže třeba má jenom jedno kolo blbě a to pak může dělat na náprvě bordel. Já nevím, ještě jsem to neskoušel. A těmi směrovými pneu nemyslím jen šípy, které mají na bocích napsáno rotation, ale myslím pneu s běžnejma drážkama, co mají jen značky na bocích kordu.
Nevím, jen prostě tipuju a hledám někde chybu
, je to divný
Nevím, jen prostě tipuju a hledám někde chybu
- 103457
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Jo, ale jak říkám zkušenosti s tím nemám, co to udělá, když se to takhle blbě obuje. Jen tipuju.
-
Collin - FK
Neudělá to nic.. Na vyvážení a nějaké třepání kol to nemá absolutně vliv.. bud házejí prostě dost ty kolA A nebo i pneu.. Možná tam dali moc závaží.. pokud ano je lepší pneu optimalizovat..(Otočit).. Stqav se na Tasy Líšen a mrklnem se na to..
-
smazany clen - FK
Tak jsem se na to včera kouknul ... a napíšu pár poznatků
1) Nedotažené šrouby - už v servisu jsem si všimnul, že tam borec pistolí našrouboval všechny šrouby, ale velkým klíčem ručně pak při obcházení auta dotáhl jen tři na každém kole a bezpečáky vynechal (bezpečák jsem totiž měl už zase zpátky v ruce).
2) Nesouměrně nafouknuté pneu - tlak v pneu byl po změření velmi rozdílný. Na jednom bylo 2.0 bar, na druhém 2.2 a na dalších dokonce 2.5. Takže jsem je od/dofouknul na 2.2 všechny.
3) Zpřeházená kola - i když se dalo jasně poznat, které kolo bylo LP, LZ atd. servisák se na to vy*ral a naházel to jen tak. Takže jsem je zkusil posadit na svoje místo.
4) Zanesené dosedací plochy - po zimě tam byl takový nános čehosi, tak jsem to celé vzal drátěným kartáčem, potom smirglem a nakonec jsem to acetonem odmastil, aby z toho byla rovná plocha. To samé jsem udělal potom s dosedací plochou ALU kol - samozřejmě bez toho drátěného kartáče a smirglu
Takže toto všechno jsem s tím včera udělal. Jinými slovy jsem si udělal vlastní pneuservis. Jediné, co jsem doma udělat nemohl, bylo převážení
Hlavně, že jsem tam těm šulínům nechal 700,-!
když si to stejně udělám doma sám.
Zatím jsem neměl čas to nějak extra projet. Jen jsem to vytáhl v rychlosti na dálnici a vypadá to, že vibrace zmizely. Objevují se minimální vibrace ve volantu okolo 100km/h, ale to bych řekl, že je u Feldy normální (co myslíte?) a můžou to taky dělat nerovná silnice.
Dneska s tím pojedu cca 250km, takže to pořádně prověřím
Díky všem za rady a Colline, když to nebude pořád ono, ozval bych se ti a nějak bychom se domluvili na tom převážení.
1) Nedotažené šrouby - už v servisu jsem si všimnul, že tam borec pistolí našrouboval všechny šrouby, ale velkým klíčem ručně pak při obcházení auta dotáhl jen tři na každém kole a bezpečáky vynechal (bezpečák jsem totiž měl už zase zpátky v ruce).
2) Nesouměrně nafouknuté pneu - tlak v pneu byl po změření velmi rozdílný. Na jednom bylo 2.0 bar, na druhém 2.2 a na dalších dokonce 2.5. Takže jsem je od/dofouknul na 2.2 všechny.
3) Zpřeházená kola - i když se dalo jasně poznat, které kolo bylo LP, LZ atd. servisák se na to vy*ral a naházel to jen tak. Takže jsem je zkusil posadit na svoje místo.
4) Zanesené dosedací plochy - po zimě tam byl takový nános čehosi, tak jsem to celé vzal drátěným kartáčem, potom smirglem a nakonec jsem to acetonem odmastil, aby z toho byla rovná plocha. To samé jsem udělal potom s dosedací plochou ALU kol - samozřejmě bez toho drátěného kartáče a smirglu
Takže toto všechno jsem s tím včera udělal. Jinými slovy jsem si udělal vlastní pneuservis. Jediné, co jsem doma udělat nemohl, bylo převážení
Zatím jsem neměl čas to nějak extra projet. Jen jsem to vytáhl v rychlosti na dálnici a vypadá to, že vibrace zmizely. Objevují se minimální vibrace ve volantu okolo 100km/h, ale to bych řekl, že je u Feldy normální (co myslíte?) a můžou to taky dělat nerovná silnice.
Dneska s tím pojedu cca 250km, takže to pořádně prověřím
Díky všem za rady a Colline, když to nebude pořád ono, ozval bych se ti a nějak bychom se domluvili na tom převážení.
-
Jurka - FK
Ty děláš v Tasy v líšní? Mám to 200 metrů od baráku přes silnic:)Collin píše:Neudělá to nic.. Na vyvážení a nějaké třepání kol to nemá absolutně vliv.. bud házejí prostě dost ty kolA A nebo i pneu.. Možná tam dali moc závaží.. pokud ano je lepší pneu optimalizovat..(Otočit).. Stqav se na Tasy Líšen a mrklnem se na to..
-
Jurka - FK
Hergot... škoda že nepřezouvám a jezdím furt na letních.... Ale potřeboval bych časem vyvážit kolečka v létě...to se budete nudit to by mohla být slevička ne?
-
Collin - FK
Sleva by nebyl problém.. Co by jsi potřeboval? Alu nebo plech?