předělání elektriky
-
Le_sanglier
- Kontaktovat uživatele:
předělání elektriky
Ahoj bydlím v okolí Čáslavi a chtěl jsem poprosit někoho z Pardubicka, Královéhradecká nebo Kolínska nebo klidně i z Prahy mě už je to jedno
, jestli tady není někdo, kdo dokáže udělat na Felicii komplet elektriku. Párkrát jsem to k někomu dal a vždycky to byla katastrofa, protože to vlastně nikdo neumí a to ani v autorizovaných servisech. Teď v poslední době jsem to musel začít řešit protože se mi začala vypínat světla během jízdy a přestal fungovat stěrač a zvlášť v této době v zimě je to problém. Stačilo sice zastavit, vypnout motor a ono to po chvíli zase naskočí, ale vypadá to, že je tam prostě nějaký zkrat, protože už jsem s ním jednou měl nějaký problém bylo to něco jiného tak oni mi alespoň propojili světla, ale udělali to nějak divně. Mám tam i problém s tachometrem který ukazuje o 20 km víc než reálně jedu ale to už mi tak nevadí. Felicie je z druhé ruky splácaná ze všeho co se dá ale jinak jsem s ní spokojený. Mám jí čtyři roky něco jsem do ní musel na investovat abych jí dal opravdu do kupy a po repasu motoru šlape velice pěkně je to 1.6ka. Ale tu elektriku prostě zatím nikdo nedokázal vyřešit. Děkuji mockrát.
-
ferdamravenec
- Kontaktovat uživatele:
Re: předělání elektriky
Tak to je škoda že jsi tak daleko, klidně bych se ti v tom povrtal .
Na budíky kouknu a pak se dohodneme.
Na budíky kouknu a pak se dohodneme.
Re: předělání elektriky
Pozri žltý vodič od štartéra do pristrojovky v akom stave je.