Trasenie celým autom
-
trevorko
Trasenie celým autom
Ahoj potreboval by som pomoct s mojou feliciu 1.3 mpi 98.pri zabere motoru pri rýchlosti 90 alebo pri 2600 otackach mi zacne triast s celým autom, ked vyradim prestane,kolesa su ok,mechanik mi nevedel povedat co to može byt
-
smazany clen - FK
Re: Trasenie celým autom
Re: Oprava prednej napravy
od Matias v Čtv 03. Črc 2008 8:13
trevorko napsal:
Ahoj potreboval by som pomoct s mojou feliciu 1.3 mpi 98.pri zabere motoru pri rýchlosti 90 alebo pri 2600 otackach mi zacne triast s celým autom, ked vyradim prestane,kolesa su ok,mechanik mi nevedel povedat co to može byt
Podívej se na čepy ramen. Jinak se to tu už řešilo a nevím jestli jsi zvolil správné téma. A ještě se koukni na čepy řízení jestli je nemáš volné.Matias
od Matias v Čtv 03. Črc 2008 8:13
trevorko napsal:
Podívej se na čepy ramen. Jinak se to tu už řešilo a nevím jestli jsi zvolil správné téma. A ještě se koukni na čepy řízení jestli je nemáš volné.Matias
-
trevorko
VSETKOM MAM Vymenene klby,vonkajsie,capy len neviem ci mam vymenit vnutorne klby.,ale tam sa riesi vsetko okolo klbov pri vytočeni kolies,mne to trase už ma to sere,
-
smazany clen - FK
Spojka K.O. na sto procent.Co to mas za mechosa ze to nevi ze kdyz se trepe cele auto v zaberu ze je spojka ko.Kolik mas najeto?Ale u feldy to neni ani smeroplatny kolik na ni mas najeto.
-
smazany clen - FK
Že by tohle dělala spojka?? Tý jo, tak to jsem ještě neslyšel. Ale je to možný.
-
trevorko
nemože to by t nejaka ložisko v prevodovke spojka j e v pohode,len pri týc otackach,a vyšie už to nerobi,100000 km ma najazdených,
-
smazany clen - FK
Toto presne robi aj mne pri 90-ke. Uz som vymenil uplne vsetko- komplet spodne ramena, komplet poloosy aj s klbmi, nove riadenie, sylembloky na prevodovke a ziadna zmena, stale trasie a uz si s tym neviem rady. Keby niekto poradil, bol by som vdacny. Dakujem.
-
smazany clen - FK
Dneska budu měnit horní uložení př. tlumičů. To je poslední možnost. Už mám taky skoro vše vyměněné. viz. http://www.feliciaklub.cz/forum_new/vie ... =29&t=4335
-
smazany clen - FK
Jasan, dám vědět. Jen jestli nebude pršet. Jinak to budu muset posunout. 
-
smazany clen - FK
Spojka ta to prave delá jen v urcitych otackach tak zhruba pri te 90-100km.
-
smazany clen - FK
No u mě určitě nebudou dead, protože jsem je dělal asi před třema měsícema. A prd najezdím.
-
t0m - FK
tenhle problém mám taky, mě to právěže začalo dělat po výměně horního uložení předních tlumičů, pak vyměněny aji silentbloky žádná změna. taky si s tím nevím rady. Taky jsem někde slyšel, že to může být spojkou, ale spojku mám novou, dělaná před čtvrt rokem:(