Osvětlení zadních sedaček
-
sa-tan - FK
Osvětlení zadních sedaček
osvetleni na zadnich sedadlech ma te to nejak vyřeseny dik za napady je tam proste tma
- Skury
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Re: osvetleni na zad sedačkach
Vašek "103457" to má ve své feldě... http://www.feliciaklub.cz/forum_new/vie ... ?f=16&t=14
Be in, be pirate. Pirates.cz + Škoda Felicia Fun 1̶.̶8̶T̶ - bude update
ProjektySNADNO.cz - zpracování projektových dokumentací na rodinné a bytové domy, interiérový design, specializace na nestandardní řešení.
ProjektySNADNO.cz - zpracování projektových dokumentací na rodinné a bytové domy, interiérový design, specializace na nestandardní řešení.
-
marian
Ja som dostal od kamoša stropné svetlo z Pola, tak som si to tam namontoval. Dá sa stým svietiť tromi spôsobmi-do lava,do prava alebo na obydve strany.
- Ivarek
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Pokud bys chtěl tak bych možná jedno origo světýlko Felda doma vyhrabal za rozumnou cenu.Ale zvaž jestli tam nedat světýlko z Fabky nebo Ochcy,svítěj daleko víc.Já ho dal dozadu a vyměnil jsem i to origo přední,tam jsem dal 3 žárovkový z OII.A dozadu ještě budu dávat čtecí lampičky ze Supa.sa-tan píše:osvetleni na zadnich sedadlech ma te to nejak vyřeseny dik za napady je tam proste tma
-
gerrik - FK
To světlo z OII je rozměrově stejný jako u feldy vpředu?Ivarek píše: Pokud bys chtěl tak bych možná jedno origo světýlko Felda doma vyhrabal za rozumnou cenu.Ale zvaž jestli tam nedat světýlko z Fabky nebo Ochcy,svítěj daleko víc.Já ho dal dozadu a vyměnil jsem i to origo přední,tam jsem dal 3 žárovkový z OII.A dozadu ještě budu dávat čtecí lampičky ze Supa.
- Ivarek
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Nenene...muselo se řezat do stropnice.Blbý je to kor vepředu kde už je udělaný prolis na tu origo lampu.gerrik píše: To světlo z OII je rozměrově stejný jako u feldy vpředu?
- Ivarek
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Nějaký foto....sorry za kvalitu.

- Tomas6
- Kontaktovat uživatele:
Máš to teda moooc pěkný.Jak jsi docílil aby to v tý střechovici drželo?Origo je tam hliníková výztuha.
-
smazany clen - FK
Ivarek: Z ceho presne je ta lampicka vepredu?
- Ivarek
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Údajně Ochca 2,ale to fakt nevím.Myslím že je to i ve Fábce.martinsz píše:Ivarek: Z ceho presne je ta lampicka vepredu?
- Ivarek
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Musel jsem tu stropnici vyříznout dost přesně a nafest a ještě jsem musel dát z druhý strany takový "U" z plastu aby to světýlko k tý stropnici přimáčklo.Byl to docela porod.Tomas6 píše:Máš to teda moooc pěkný.Jak jsi docílil aby to v tý střechovici drželo?Origo je tam hliníková výztuha.
- Tomas6
- Kontaktovat uživatele:
Líbí se mi to.Chtěl bych interier podsvíti celej do červena.Ale ne neony.Jen tlačítka,budíky a takový ty různý ptákoviny.A tohle světlo a ledky k tomu...Mohla by bejt docela dobrá kombinace.Asi do toho půjdu.Ivarek píše: Musel jsem tu stropnici vyříznout dost přesně a nafest a ještě jsem musel dát z druhý strany takový "U" z plastu aby to světýlko k tý stropnici přimáčklo.Byl to docela porod.
- Ivarek
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Ještě se prodává světýlko ze supa,je to součást nějakýho speco paketu,má to i název ale na ten si nevzdechnu,podsvícený tlačítka,prostě bomba,ale je celkem těžký ho sehnat,nebo já na něj zatím vůbec nenarazil.Tomas6 píše: Líbí se mi to.Chtěl bych interier podsvíti celej do červena.Ale ne neony.Jen tlačítka,budíky a takový ty různý ptákoviny.A tohle světlo a ledky k tomu...Mohla by bejt docela dobrá kombinace.Asi do toho půjdu.
- Ivarek
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Jo tak se to jmenuje CAT VISION,difusní osvětlení interieru.
-
smazany clen - FK
Ja mam vyreseno takto: viz foto. Mam osvetlen cely interier sice ne byle ale modre to uz je malickost. Je to na obouch stranach, a mam jeste lampu na plate v zadu. Je to blbe videt, je to foceny mobilem, jinak je to hezka zare vevnitr.
A co to proboha kromě svícení dělá?Ivarek píše:Jo tak se to jmenuje CAT VISION,difusní osvětlení interieru.
http://www.m-c.cz - Elektro dodávky pro výstavbu a provoz budov
- Ivarek
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Asi nic,má to jen podsvícený tlačítka se symboly s diodama.Ale vypadá to fakt pěkně.TECHart píše: A co to proboha kromě svícení dělá?
-
Letadlo - FK
Je to naprostá nádhera - už rok zháním a stále nic. Je to ve všech superbech a v pasatech W8. No není to nádhera? Když se to náhodou někde objeví na vrakovišti, tak už to mají slíbené pro své známé - je po tom dost velká poptávka...Ivarek píše: Asi nic,má to jen podsvícený tlačítka se symboly s diodama.Ale vypadá to fakt pěkně.
http://img444.imageshack.us/img444/9283/svtlorn0.jpg
http://img184.imageshack.us/img184/161/svtlo2un4.jpg
- Ivarek
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
No,to je ono jak píše Letadlo,akorát je fakt téměř nemožný to sehnat a když tak to je ranec...

Tak to je bomba. Nový to bude stát asi pěkný mazec,co? Ale až něco ušetřim tak do toho půjduLetadlo píše:Je to naprostá nádhera - už rok zháním a stále nic. Je to ve všech superbech a v pasatech W8. No není to nádhera? Když se to náhodou někde objeví na vrakovišti, tak už to mají slíbené pro své známé - je po tom dost velká poptávka...
http://img444.imageshack.us/img444/9283/svtlorn0.jpg
http://img184.imageshack.us/img184/161/svtlo2un4.jpg
-
sa-tan - FK
no tak jem to vyresil takhle dve maly svetylka pod madla
co nato rikate
co nato rikate
tak nový to světlo stojí cca 1368,- a dělají se dvě varianty a to pro pevnou střechu a pro střechu se šíbrem a jsou ve dvou barevných odstínechTECHart píše: Tak to je bomba. Nový to bude stát asi pěkný mazec,co? Ale až něco ušetřim tak do toho půjdu
kouknul jsem do etky na světlo pro Superb
a je to i s DPH
-
Letadlo - FK
Děkuji:-)RacemanX píše:kouknul jsem do etky na světlo pro Superba je to i s DPH
možná....
Toto vypadá taky pekně. Nenápadné a nerušivé. Z čeho jsou ty světýlka?sa-tan píše:no tak jem to vyresil takhle dve maly svetylka pod madla
co nato rikate
- Ivarek
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Sa-tan.....výborně,ty lampičky už mám taky koupený jen sem nevěděl zda se do těch madel vlezou.Teď už to vím.Použiju tvoje knouhau...

-
sa-tan - FK
jo vlezou tam ale musel jsem kosicek prosrihnout vystuhu jinak z cehoty lampičky jsou tak to nevim ale je tam logo vw a cislo 1H0 947 291
- Ivarek
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
No Racemane já ti nevím ale myslím že ty CATy v Etce ani nejsou.Ty co tam jsou jsou podle mě ty obyčejný,co tam mám třeba já.
no tohle světlo je origo ze superba
vím to protože ho tu mám taky
to co tam máš ty je z oktávky po faceliftu
- Ivarek
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
To jak má v příspěvku Letadlo?S těma barevnejma ledkama ?RacemanX píše:no tohle světlo je origo ze superbavím to protože ho tu mám taky
jj přesně to s ledkama
- Ivarek
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Ha,tak to sem nevěděl že to je ono.Tak to ta cena zas tak hrozná nejní... 
- Ivarek
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Nemáš nějakou fotku jak to vypadá ve Feldě?
do feldy se zatím nedostalo ale je jinak to tam vypadá skoro stejně jako to z O1 po face jen je kapku větší a vejde se tam jen tak na milimetry
-
Letadlo - FK
šťastný to člověkRacemanX píše:no tohle světlo je origo ze superbavím to protože ho tu mám taky
-
smazany clen - FK
Tak se Vám chci taky pochlubit, když už jsem strávil hodinu a půl v garáži...
Přední světlo jsem splašil z O1 - má sice jen jednu lampičku, ale bylo skoro zadarmo, takže spokojenost a oproti sérii svítí o moc líp... a originál co jsem vyndal, jsem dal dozadu... světlo je umístěno přesně mezi madly... montáž celkem bez problémů... přední jsem předělal na origo zpoždovač felicie, jen kvuli jinému konektoru v oktávce jsem to přepájel na kablíky... Zadní světlo jsem napojil napřímo bez zpoždovače... V zadním zatím žhavím 5W sulfitku, ale vyměním ji za 10W
sorry za kvalitu, ale foceno mobilem...

Přední světlo jsem splašil z O1 - má sice jen jednu lampičku, ale bylo skoro zadarmo, takže spokojenost a oproti sérii svítí o moc líp... a originál co jsem vyndal, jsem dal dozadu... světlo je umístěno přesně mezi madly... montáž celkem bez problémů... přední jsem předělal na origo zpoždovač felicie, jen kvuli jinému konektoru v oktávce jsem to přepájel na kablíky... Zadní světlo jsem napojil napřímo bez zpoždovače... V zadním zatím žhavím 5W sulfitku, ale vyměním ji za 10W
sorry za kvalitu, ale foceno mobilem...

kdyby měl někdo zájem tak jedno světlo z O1 po face je na aukru
viz http://www.aukro.cz/item297344097_octavia_i.html

viz http://www.aukro.cz/item297344097_octavia_i.html
-
smazany clen - FK
To je zajímavej nápad.Z čehopak jsou ta světélka?sa-tan píše:no tak jem to vyresil takhle dve maly svetylka pod madla
co nato rikate
- DJ.Mara
- Kontaktovat uživatele:
Takový má otec v O I po faceliftu.JoS píše: To je zajímavej nápad.Z čehopak jsou ta světélka?![]()
Octavia I combi 1.9 TDi zatím 66Kw 
-
gerrik - FK
Jak drží světlo z Octy I vepředu ? Je to jenom vyžezané a vsazené ? Za ty 4 zobáčky to asi v tom tapecu moc nedržet nebude. Máte někdo nějakou fintu na přichycení ?
1.3 Mpi, 50kW, 2000, Special,
Servo, klima, ABS, 2x Airbag,
Výroba Tripplingu pro vozidla se sériovým přerušovačem v kladné větvi...Felicia, Octavia
http://www.feliciaklub.cz/forum/viewtop ... &start=150
Výroba Tripplingu pro vozidla se sériovým přerušovačem v kladné větvi...Felicia, Octavia
-
smazany clen - FK
mno drží to dobře... ikdyž to na prostředku nedolejhá 100procentně... trochu jsem puvodní otvor rozšířil a nasadil ten kovovej rámeček... škoda že ty packy na vzepření nejsou i na bocích světýlka... ale myslím, že je to ok... měl jsem z toho zbytečněj strach... Světla v autě je nesrovnatelně víc... sériová lampa je bludička...
PS: VW dodává do některejch modelů lampu stejnou jako ve felis, ale je standartně přizpůsobená 10W žárovce - měl jsem ji v Lupu - ta kdyby se podařila sehnat, tak je to více světla bez úprav...
PS: VW dodává do některejch modelů lampu stejnou jako ve felis, ale je standartně přizpůsobená 10W žárovce - měl jsem ji v Lupu - ta kdyby se podařila sehnat, tak je to více světla bez úprav...
-
smazany clen - FK
Já mám světlo z Octy vzadu a ty zobáčky to úplně v pohodě udrží. Chce to akorát vyříznout tu díru co nejpřesnější. Já jsem si nejdřív vyrobil šablonu z kartonu a až když do ní světlo sedlo přesně jsem to překreslil na tapec.Alf píše:Jak drží světlo z Octy I vepředu ? Je to jenom vyžezané a vsazené ? Za ty 4 zobáčky to asi v tom tapecu moc nedržet nebude. Máte někdo nějakou fintu na přichycení ?
Lumpo píše:mno drží to dobře... ikdyž to na prostředku nedolejhá 100procentně... trochu jsem puvodní otvor rozšířil a nasadil ten kovovej rámeček... škoda že ty packy na vzepření nejsou i na bocích světýlka... ale myslím, že je to ok... měl jsem z toho zbytečněj strach... Světla v autě je nesrovnatelně víc... sériová lampa je bludička...
Jaký kovový rámeček ? Rámeček z Okty ? Ten nemám
- 103457
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
A jak myslíš upravit lampu?? Já tam mám 10W žárovku a bez úpravLumpo píše: PS: VW dodává do některejch modelů lampu stejnou jako ve felis, ale je standartně přizpůsobená 10W žárovce - měl jsem ji v Lupu - ta kdyby se podařila sehnat, tak je to více světla bez úprav...
-
smazany clen - FK
jj plech rámeček co k tomu je, ten zamačkneš do tapecu...
mno jde o to, že já ji tam taky narval, ikdyž ted mám druhou 10W sulfitku a tu tam nenarvu, je asi o 5mm delší... Ale to VW světýlko je stejný jako feldový, ale je přímo uzpůsobený na tu delší 10W sulfitku
mno jde o to, že já ji tam taky narval, ikdyž ted mám druhou 10W sulfitku a tu tam nenarvu, je asi o 5mm delší... Ale to VW světýlko je stejný jako feldový, ale je přímo uzpůsobený na tu delší 10W sulfitku
Půjde to i bez plechu ? Ve světle z Octy je 10W ?