GoodDj píše:Ahoj, nevím to na 100% ale centrál na páté dveře... většinou se jedná o "odskok" tedy servomagnet který odskočí dveře stejně, jako když to uděláš páčkou u řidiče..(zámek tedy nemusí být odemčen) kdyby musel byt uzamčenej tak je ti ten centrál vlastně k ničemu protože si ho můžeš kdykoliv otevrit z venku;)
takže podle mě zámek odemčený být nemusí tudíš nemusíš nic řešit jen připojíš a bude to makat...
jinak k tomu zámku... težko říct ..není tam třeba zlomenej klíč uplně vzadu? i když to bys tam asi nestrčil až dokonce neco jinyho... mozna se muze jednat o jinej typ zamku a klice... (btw měl jsi ho nekdy odemčeny klicem???? nebo od doby co sis poridil felinu jsi to jeste nezkousel??? ) Ohledně ceny..na aukru se prodává celej set (komplet všechyn zámky) za 1000,- (starší do r.v.98) tak asi tak:)
Díky. Felinu jsem si pořídil před rokem a somozřejmě že zkoušel, ale nešlo, tak sem to zatím neřešil.
Objednal jsem si toto
http://alarm-anno.cz/centralni-zamykani ... -dveri.htm
a tady z fora jsem vyrozuměl, že je rozdíl mezi odskokem a tím co jsem si objednal, doufám.
Zalomenej klíč to asi nebude, nejdřív sem myslel že je tam něco narvanýho, ale to už se mi těď taky nezdá. Napadlo mě jestli předchozí majitel nevyměnil ten zámek za nějaký jiný. Je fakt že po tomhle sem měl pátrat při koupi,ale....
Nechci zámky před 98, a reději bych vyměnil jen tenhle, neví někdo za kolik mi ho ve škodovce udělají??