Vrže řadící páka
-
Návštěvník
Vrže řadící páka
vrže mi řadící páka a fakt mě to dost štve
Neví někdo co s tím??? A při té přiležitosti jak sundat středovy panel??
-
Nonamed - FK
Re: Vrže řadící páka
Mrkni na ten kloub pod autem... Panel sundáš tak, že vydloubneš krytku za pákou a vyšroubuješ ten šroub. Pak se panel vyklopí nahoru, nahoře vyhákne a jakoby zpod rádia jsou šrouby. Plus jeden za pákou a jeden v "odkladišti" za ručkou.
-
Návštěvník
jasné... a kvuli tomu kloubu musim pod auto??? doufam ze nemusím nic rozdelavat...
-
smazany clen - FK
Když něco vrže, co myslíš, že by se s tím tak dalo třeba udělat?
Snaž se trochu...
-
borlan - FK
Počurat?Karlous píše:Když něco vrže, co myslíš, že by se s tím tak dalo třeba udělat?Snaž se trochu...
-
smazany clen - FK
Jak ti ta řadička vrže? Jako že když s ní rukou hýbeš, tak ti vrže, nebo jak se trochu třepe od motoru tak pořád kviká? Jestli první, tak promazat kloub atd. Pokud druhá možnost, tak oprava spodního kloubu společně s vhodným promazáním.
-
smazany clen - FK
Myslim, že by stačilo oddělat ty plasty okolo volantu a tam to namazat. BTW. Mam stejny problem, hlavně ted jak je horko.SteefMaster píše:Hej a co když mi vrže volant?? ten se maže kde???
-
Bolthorn - FK
Mě zas v těch vedrech vržou tlumiče, až se stydím s tím jezdit... Když se ochladí tak je po vrzáni.. Dost mi to leze na nervy...
- Atnarfus
- Kontaktovat uživatele:
Tak to mě asi taky. Jak je teplo a ujedu tak 50km, tak něco u levého předního kola začne vrzat. Bohužel to asi bude taky tlumič.
-
Návštěvník
Tak to mám taky stejný problem ale prez tu hudbu to neslysimAtnarfus píše:Tak to mě asi taky. Jak je teplo a ujedu tak 50km, tak něco u levého předního kola začne vrzat. Bohužel to asi bude taky tlumič.
-
Vojtus
Jo tak todle by me taky zajimalo,nejaka jednoducha uprava, oprava kdyby nekdo chytry napsal:) dost me to vrzani tlumice stve..samo ze po prolitnuti diskuze HP sporting mam jasno a darek k vanocum..akorat jeste nevim ke kterymAtnarfus píše:Tak to mě asi taky. Jak je teplo a ujedu tak 50km, tak něco u levého předního kola začne vrzat. Bohužel to asi bude taky tlumič.
-
West - FK
pokiaľ to vrže pri prepružení tak to budú skôr silentbloky ramien
a potom volantová tyč má tiež akési silentbloky, hned za lucasmi...