panasonic
- emilio52
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
panasonic
Ahoj hoši
potřeboval bych poradit který z těchto dvou vybrat,nechci žádný supr výkon jen podkreslení hudbou při jízdě
to radio co jsem měl tak mě odešlo a navíc žralo docela dost proudu .
Díky za radu
http://www.panasonic.cz/vyrobek.aspx?id=DF_4314
http://www.panasonic.cz/vyrobek.aspx?id=DF_4263
potřeboval bych poradit který z těchto dvou vybrat,nechci žádný supr výkon jen podkreslení hudbou při jízdě
to radio co jsem měl tak mě odešlo a navíc žralo docela dost proudu .
Díky za radu
http://www.panasonic.cz/vyrobek.aspx?id=DF_4314
http://www.panasonic.cz/vyrobek.aspx?id=DF_4263
Každé ráno, když vstanu, prohlédnu si seznam 50 nejbohatších lidí na světě. Když na něm nejsem, jdu do práce moje felda

-
Bolthorn - FK
Re: panasonic
Já osobně bych si Panasonica nekoupil... Podívej se raději po nějakém Pioneeru, Clarionu či Alpině... Ale jestli chceš opravdu Panasonica, tak bych si koupil toho prvního...
- emilio52
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
nikde jsem se nedočet jakou to má spotřebu pri vypnutým stavu
u žádnýho výrobce
u žádnýho výrobce
Každé ráno, když vstanu, prohlédnu si seznam 50 nejbohatších lidí na světě. Když na něm nejsem, jdu do práce moje felda

-
Collin - FK
Tak pokdu je na hraní pro nenáročného uživatele tak kup Panasonic. Ale v této ceně bych osobně vzal Pio 3000mp. koukni na rádia Pio určitě by sis vybral.
Bol: Proč?
Bol: Proč?
- 103457
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Měl jsem Blaupunkt, potom Sony a nyní mám http://www.9000.cz/zbozi/244-pioneer-deh-2020mp rozhodně nejlepší zvuk z těch co jsem měl. Na běžné hraní v autě si myslím dobrá kvalita. A mají i různé barvy podsvětlení tlačítek. 
- fancarhifi
- Kontaktovat uživatele:
...z uvedených spíše ten první...ale jak je zde již zmíněno...raději Pioneer DEH-2020
http://fancarhifi.cz/index.php?option=c ... &Itemid=57
...budu opakovat otřepané...v případě, že se rozhodneš pro Pioneer požaduj záruční list Basys.cz jinak problémy se záruční opravou :!:na e-shopu je dovolená sleva -10% a 2580,- určitě není zmíněné procento
...budu opakovat otřepané...v případě, že se rozhodneš pro Pioneer požaduj záruční list Basys.cz jinak problémy se záruční opravou :!:na e-shopu je dovolená sleva -10% a 2580,- určitě není zmíněné procento
www.fancarhifi.cz vše co potřebujete pro ozvučení vašeho miláčka
-
Bolthorn - FK
Kamarád ho má ve Fáčku, je s ním docela spokojený, ale říkal že to není zas žádná sláva... Zvukově údajně není tak vyspělí jako třeba Pio apod. nevím jak to přímo myslel...
Jinak já osobně mám na to názor takový, že Panasonic je dobrá značka elektroniky, ale nespecializuje se přímo na autorádia, jako třeba Pio, Cla, Alp, tudíž nemůže dosáhnout takové preciznosti.... Za ty samé peníze bych raději volil tyto značky než Panasonic... Je to jen můj názor a pocit... Třeba se mýlím...
Jinak já osobně mám na to názor takový, že Panasonic je dobrá značka elektroniky, ale nespecializuje se přímo na autorádia, jako třeba Pio, Cla, Alp, tudíž nemůže dosáhnout takové preciznosti.... Za ty samé peníze bych raději volil tyto značky než Panasonic... Je to jen můj názor a pocit... Třeba se mýlím...
- emilio52
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Hoši mě už je přes padesát tak nejsem na žádnou velkou divočinu
ale jinak díky nějak se s tím poperu

-
Collin - FK
Pokud je tvuj názor takový tak klidně ten Panasonic. Tipnul bych že máš stejně sérii. repro ne!?
- emilio52
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
jo jo jen v předních dveřích

- emilio52
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
jezdím většinou sám a tak mě to stačí ,někdy to udělá rámusu až až. 

-
Bolthorn - FK
Působí na mě lépe design, než u toho druhého... A taky to umí formát WMA.. Což je aspoň důležité pro mě protože mám dost muziky nejen v MP3 ale taky v WMA.. Jinak je to to samé...
-
Collin - FK
Emilio: Tak v tom případě opravdu Panasonic. Kdyby jsi třeba měnil repro tak pak bych dal Pio.
- emilio52
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Doteďka jsem tam měl starý rádio skoro dvacetiletý ještě na kazety a tak nějakou změnu s novým autem uvítám.
a repra jsou asi původní tovární
Ještě jednou díky všem.
a repra jsou asi původní tovární
Ještě jednou díky všem.

- Udoharys
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj vespolek.Trochu z jiného soudku.Nevíte,jestli se dá někde sehnat náhradní čelní panel na autoradio? Moje tatranka vzala za své,když jsem ji nechal na střeše auta a někde na cestě ji potratil 
Felicie r.v. 1995 LXi, zdvihový objem válců: 1289, BMi, kW: 50.
-
Collin - FK
Měl jsem odkaz kde je spousta panelu. Jsem ted v práci tak až dorazím domu tak se kouknu jestli to ještě mám.
- Udoharys
- Kontaktovat uživatele:
Bezva,beru.Kdy a kde si ji mohu vyzvednout?
-
Pat
at
fancarhifi píše:...z uvedených spíše ten první...ale jak je zde již zmíněno...raději Pioneer DEH-2020
-
Návštěvník
Nazdarek,poradi nekdo,cim to je,ze se me u Pio 2020 po vytazeni klicku ze zapalovani vymazou ulozeny frekvence radii,nebo se zacne CD prehravat od zacatku a ne od mista,kde jsem ho vypnul?
- fancarhifi
- Kontaktovat uživatele:
...udělej co říká collin....
-
Pat
Nazdarek panove,tak nevim jak prohodit draty,na kostce nejsou stejny vstupy. No,holt budu muset sehnat nejakyho odbornika - dratkare.
- fancarhifi
- Kontaktovat uživatele:
...ty kabely mají dutinkový konektory jak na žlutém tak červeném kabelu...
-
Pat
To myslis ty pruhledny maly mrchy???????? To vis,ja a elektrika...to nejde dohromady 
- fancarhifi
- Kontaktovat uživatele:
..jj...Pat píše:To myslis ty pruhledny maly mrchy???????? To vis,ja a elektrika...to nejde dohromady
-
Pat
Sem si rikal,ze tam k necemu asi budou
,u Panasonica jsem je nemel. Tak zkusim zitra...
-
Pat
Tak clapci,diky za pomoc,prohodil jsem ty draty a uz me to funguje tak,jak ma. Mejte se a jeste jednou dik... 
-
Jara - FK
fancarhifi: vím že je to úplně mimo téma, ale v popisku u Pioneera DEH - 2000MP(2020, 2000MPB) máš chybu. Tyhle modely nemají RCA výstupy
- Udoharys
- Kontaktovat uživatele:
Hojte vespolek, už jsem psal do jiného tématu také věnovanému Panasonic a bohužel nikdo se mi neozval.Tak píšu tady.
Mám problém s autorádiem Panasonic CQ-C1303NE . Stává se mi, že když umístím tatranku, tlačítko SRC/PWR svíti, ale display poblikává v pravidelných intervalech. Neví někdo co s tím?
Popřípadě, je tu někdo z okolí Ostravy, kdo má taky Panasonika, že bych u něj vyzkoušel?
Mám problém s autorádiem Panasonic CQ-C1303NE . Stává se mi, že když umístím tatranku, tlačítko SRC/PWR svíti, ale display poblikává v pravidelných intervalech. Neví někdo co s tím?
Popřípadě, je tu někdo z okolí Ostravy, kdo má taky Panasonika, že bych u něj vyzkoušel?
zkus toou tatrankou trochu zahejbat, po čase je možný že se trochu rozkvedlaj kontakty (dyžtak je i očisti), trpěl mi na to starej panasonic v dodávce, pač už byl vymlácenej jak furt skáče palubka
Škoda Felicia 96' | 1.3 BMM 40kW +steroidy| HP Sporting | Rial 16" viewtopic.php?f=16&t=37170
+ family car VW Touran Highline 03' | 2.0 TDI AZV
ex: VW Golf IV Highline 99' | 1.9 TDI AHF | EGR OFF, TA & 18" Turbo Twist
ex: Škoda Felicia GLXi 95' | 1.3 BMM 50kW | Brock 8x14" www.feliciaklub.cz/Jyrgen
+ family car VW Touran Highline 03' | 2.0 TDI AZV
ex: VW Golf IV Highline 99' | 1.9 TDI AHF | EGR OFF, TA & 18" Turbo Twist
ex: Škoda Felicia GLXi 95' | 1.3 BMM 50kW | Brock 8x14" www.feliciaklub.cz/Jyrgen
- Udoharys
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem hýbal jako zběsilý a nic. Má někdo jiný nápad krom "hoď ho do šrotu"? 
19.12. edit. dnes se mi v pohodě povedlo autorádio rozjet. Nechápu to
19.12. edit. dnes se mi v pohodě povedlo autorádio rozjet. Nechápu to