Nepříjemné vrzání..

Přední i zadní
Bolthorn - FK

Nepříjemné vrzání..

Příspěvek od Bolthorn - FK »

Strašně mi vrže něco ve předu když přejíždím nerovnosti, nebo při pomalé jízdě... Ale jenom když je teplo.. Jsem si myslel, že to dělají tlumiče.. Dnes jsem to zkoumal a vypadá to, že to dělá nejspíš nějaký čep nebo nějaký silent od pravého ramene.. Nikde žádné vůle... Nevyzkoumal jsem přesně co... Neměl někdo něco podobného? Popřípadě jestli to mám něčím namazat? Říkám, jenom za tepla, když je na sluníčku těch 28 a výš... Je to slyšet uvnitř auta za jízdy až mi to leze na nervy.. Většinou pustím hlasitě hudbu, ale to není řešení...
smazany clen - FK

Re: Nepříjemné vrzání..

Příspěvek od smazany clen - FK »

Mam přesně ten sam problem a jsou to silentbloky ramen. Vyschnou a ta guma v nich potom vrže. Stačilo by přejet přes kaluž, vystřikat spodek vodou nebo stači jen vzit glycerinovy olej nebo něco masneho a namazat je. chce to opakovat několikrat za sebou a bude to lepši.
Bolthorn - FK

Super, díky moc! Já jsem si myslel, že to bude silentblokama.. Říkáš glyc. olej.. Zkusím, jen ho teď nemám doma...
Bolthorn - FK

Hm, špatně jsem hledal :( Ale hledal... Tak koukám, že se jedná o další vlastnost těchto aut...
Bolthorn - FK

Tak jsem si lehl pod auto a prostříkl jsem to silikolem.. Vzal jsem tím všechny silentbloky.. Když rozhoupu auto rukou tak to ještě vrže, ale za jízdy je už klid :D
smazany clen - FK

Příspěvek od smazany clen - FK »

;) Mě to bohužel moc nepomohlo. Budu stejně asi měnit napravu celou i s ramenama takže budou nove silentbloky. Takže se to snad potom zlepší
Bolthorn - FK

Jo to je jasný... Hodně dělá stáří... Mě to naštěstí pomohlo, prozatím...
Odpovědět