Příprava na radio
-
Suchos - FK
Příprava na radio
Nedávno jsem koupil felicii r.v. 2000 a k mému údivu tam nebyla ani příprava na radio... Neměl byste někdo nějaká schemata atp.
Předem díky...
suchos.jir@seznam.cz
Předem díky...
suchos.jir@seznam.cz
- madmaik
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Re: Příprava na radio
Škoda Felicia SportLine 1,6mpi rv. 6/2000 a Skoda Felicia combi 1,6mpi Laurin a Klement 1995 no.2
bylo Skoda Felicia combi 1,6mpi Laurin a Klement 1995
este bych si pral nejakyho peknyho pickupa
http://feliciaklub.cz/forum_new/viewtop ... =16&t=8259
http://madmaik.rajce.idnes.cz/
bylo Skoda Felicia combi 1,6mpi Laurin a Klement 1995
este bych si pral nejakyho peknyho pickupa
http://feliciaklub.cz/forum_new/viewtop ... =16&t=8259
http://madmaik.rajce.idnes.cz/
-
Suchos - FK
Díky...ale mně jde spíše o to,že tam nemam vůbec žádnou přípravu. Tak bych potřeboval nějaký schéma, kam vše napíchnout...V tom iso konektoru problém nebude, tam je to všechno hezky popsaný...
-
Kuladminn
Tak pokud to chces poradne a origo tak je to do pojistkovyk to Ccko konektor viz treba zde: http://skoda.panda.cz/clanek.php3?id=183
presne zapojeni dratu ti ted nedam ale to mam doma tak vecer muzu.
-
Suchos - FK
Kuladminn píše:Tak pokud to chces poradne a origo tak je to do pojistkovyk to Ccko konektor viz treba zde: http://skoda.panda.cz/clanek.php3?id=183
NO chci to udělat pořádně... Díky moc...zatim tahám anténu a kabely k repro atd. Asi jsem to našel na virtu to co si myslel, ale ještě jsem neměl čas to študovat. Dám se do toho, jak budu mít hotové vše ostatní. Zatim díky
-
Suchos - FK
Tak, kdybys mi to večer poslal, byl bych moc rád, některý věci mi nejsou jasný:) díky 
- Atnarfus
- Kontaktovat uživatele:
To tam nemáš ani anténu?
Zapojení rádia si nekomplikuj. Natáhni od pojistkové desky plus. Kostru chytneš za palubkou a natáhneš dráty k reprákům. Jak to zapojit máš namalované v návodu k rádiu, nebo dokonce přímo na něm.
Zapojení rádia si nekomplikuj. Natáhni od pojistkové desky plus. Kostru chytneš za palubkou a natáhneš dráty k reprákům. Jak to zapojit máš namalované v návodu k rádiu, nebo dokonce přímo na něm.
-
Kuladminn
Tak mam jednotlivy kontakty na ty svorce C
1 - volna pojistka F18 "30"
2 - nezapojeno "49
3 -radio vstup "30"
4 - radio "31"
5 - radio vstup "15"
6 - radio "58"
Takze pak zalezi jak to chces zapojit klicek / bez - ja doporucuju radeji pres klicek ruzna radia ruzny odber v klidu a mas tu vyhodu ze nezapomenes to radio vypnout
) ale hold zas nemuzes poustet bez klicku v prvni poloze nebo nastartovani.
2 - nezapojeno "49
3 -radio vstup "30"
4 - radio "31"
5 - radio vstup "15"
6 - radio "58"
Takze pak zalezi jak to chces zapojit klicek / bez - ja doporucuju radeji pres klicek ruzna radia ruzny odber v klidu a mas tu vyhodu ze nezapomenes to radio vypnout
-
Suchos - FK
Ani antenu... Mně šlo o to kam všechno zapojim do tý pojistkovky, abych to nemusel proměřovat.Atnarfus píše:To tam nemáš ani anténu?
-
Suchos - FK
Jo, tohle jsem přesně potřeboval. Díky... To to maj feldy z továrny zapojený takhle? Že můžeš pustit rádio jen přes klíček? To je teda pěkně... No nějak to vymyslim, kažodpádně dík...Kuladminn píše:Tak mam jednotlivy kontakty na ty svorce C
2 - nezapojeno "49
3 -radio vstup "30"
4 - radio "31"
5 - radio vstup "15"
6 - radio "58"
Takze pak zalezi jak to chces zapojit klicek / bez - ja doporucuju radeji pres klicek ruzna radia ruzny odber v klidu a mas tu vyhodu ze nezapomenes to radio vypnout) ale hold zas nemuzes poustet bez klicku v prvni poloze nebo nastartovani.
-
Kuladminn
Ne prave ze feldy aspon moje to mela z tovarny bez klicku a mam obyc sencora a behem tydne stani my totalne vymlatil baterku takze jsem to predela na klicek. Je to ejn na tobe jak to udelas mas tam obe moznosti. Na pamet radia musis prives stale + no a pak ho bud i zdvojis na + radia nebo ne. Je to na tobe. Vyhoda je kdyz to mas pres klicek ze radio ani nevypinam - vypne se samo a samo se po nastartovani zas zapne a vse si pamatuje volume i dokonce kde presne na vterinu zkoncilo prehravani tak pokracuje. A to i kdyz vyjmu a vratim zpet ovladaci celni panel.
-
Suchos - FK
Díky moc za info... Asi ho dám pořád pod napětí a uvidí se, stejnak jsem často bral panel... Jinak jsem dneska sháněl tu svorkovnici, málem jsem se z toho p... Na vrakáčích ji nikde nemaj, nebo se jim spíš nechce hledat. V autodílech jsem jí nikde sehnat nemohl, až ve škodovce jsem jí sehnal za 147,50,- . Pak začalo shánění pinů - auto kelly a další, až jsem je sehnal v nějakým autohifi krámě. No děsKuladminn píše:Ne prave ze feldy aspon moje to mela z tovarny bez klicku a mam obyc sencora a behem tydne stani my totalne vymlatil baterku takze jsem to predela na klicek. Je to ejn na tobe jak to udelas mas tam obe moznosti. Na pamet radia musis prives stale + no a pak ho bud i zdvojis na + radia nebo ne. Je to na tobe. Vyhoda je kdyz to mas pres klicek ze radio ani nevypinam - vypne se samo a samo se po nastartovani zas zapne a vse si pamatuje volume i dokonce kde presne na vterinu zkoncilo prehravani tak pokracuje. A to i kdyz vyjmu a vratim zpet ovladaci celni panel.
-
Kuladminn
Sakra nevis proc si o tom pisem na dvou webech naraz
a propo radia maji odber proudu i kdyz mas panel dole !! Napr Sencor je tim trosku povestny ze ma vetsi odber nez treba pioner apod. Tak bacha!
-
Suchos - FK
Nö to nevimKuladminn píše:Sakra nevis proc si o tom pisem na dvou webech naraza propo radia maji odber proudu i kdyz mas panel dole !! Napr Sencor je tim trosku povestny ze ma vetsi odber nez treba pioner apod. Tak bacha!
-
Kuladminn
:O) ten odber bez panelu neni jen ta dioda ale jeste pamet radia bere a nektera radia jeste i vic.
- Atnarfus
- Kontaktovat uživatele:
Podle typu a výrobce se to liší.
Já mám v jednom autě Sony a to má zespodu přepínač. Jedna poloha je pro zapojení přes klíček a druhá pro trvalé zapojení. V té poloze přes klíček rádio svítí i když je vypnuté. V té druhé jak se vypne, tak zhasne. Než jsem si pořádně přečetl návod, tak jsem pořád vyndaval panel, aby to furt nesvítilo.
Ve druhém autě mám origoš Blaupunkt a ten když se kolečkem vypne, tak nebere skoro vůbec nic. Předvolby má uložené na kartě tak nemusí nic živit.
Já mám v jednom autě Sony a to má zespodu přepínač. Jedna poloha je pro zapojení přes klíček a druhá pro trvalé zapojení. V té poloze přes klíček rádio svítí i když je vypnuté. V té druhé jak se vypne, tak zhasne. Než jsem si pořádně přečetl návod, tak jsem pořád vyndaval panel, aby to furt nesvítilo.
Ve druhém autě mám origoš Blaupunkt a ten když se kolečkem vypne, tak nebere skoro vůbec nic. Předvolby má uložené na kartě tak nemusí nic živit.
-
Suchos - FK
tu diodu mam na panelu...takže když ho odendám, tak jsem psal, že ten odběr je minimální...což se teda domnívám, je možný,že to tak neni, ale zas tak mě to netrápí... Kdyžtak to startovací kabely jistěj...Kuladminn píše::O) ten odber bez panelu neni jen ta dioda ale jeste pamet radia bere a nektera radia jeste i vic.