Rána při rozjezdu

smazany clen - FK

Rána při rozjezdu

Příspěvek od smazany clen - FK »

Zdravim lidi. Opět, zas a znovu mám problémek s mým rezavim mazlikem. Dám příklad: Ráno přijdu k autu, který stálo celej večer před barákem. Jakmile se začnu rozjíždet a uvedu auto do pohybu, zezadu jakoby od kol se ozve hrozná rána (podle toho jak moc rychle - pomalu se rozjíždim) Za jízdy v pohodě ,ale když auto nechám zase stát před prací tak se opakuje to samý. Napadlo mě že to může bejt jedině tlumičema nebo brzdama tak se omlouvám kdybych to založil ve špatný katergorii. Díky všem za rady :idea:
smazany clen - FK

Re: Rána při rozjezdu

a nezatahuješ moc ručku že by se přilepily čelisti
smazany clen - FK

No řek bych tak 2 -3 zuby víc ne. To by snad vadit nemělo ne? A co dělat? Namazat? :lol:
smazany clen - FK

S tou ručkou je to dobrej nápad (mě by to nenapadlo, protože neznám nikoho kdo ji používá na stání auta). Zkus to nějaký den bez ní a uvidíš jestli to nebude ono. Je fakt možné že se ti až při rozjezdu odlepí čelisti a dá to ránu.
smazany clen - FK

no nejlépe vazelínou souvislou vrstvu 1-2 cm :lol: . Ne teď vážně já když zatáhnu na noc ručku tak se mi to přilepí a ráno při rozjezdu to udělá ránu když se to utrhne ale to je hned jak se hnou zadni kola
smazany clen - FK

Jo měly jste recht. Jsem fakt vůl :D Díky panové
Dejwis

Příspěvek od Dejwis »

Ano, čím déle stojíš tím to někdy udělá větší buch, proto se doporučuje, pokud nestojíš v kopci, zařadit jen rychlostní stupen a nechat ručku v klidu :-)
!!! Rozprodej dílů z Feldy !!!
DJ.Mara
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DJ.Mara »

Když měl felinku ještě otec tak mu prej v servise štelovali ručku a najednou to začalo dělat taky. Chvíli to stálo a hned se pakny přilepily. Odvez jim to tam zpátky a nějak to spravili, že i když se zatáhla ručka fakt na max a stálo to přes noc tak nic. Nevím ale co s tím provedli.
Octavia I combi 1.9 TDi zatím 66Kw ;-)
Odpovědět