chcel by som sa opytat otazocku. jedneho pekneho dna som chytil zapchu a prevarila sa mi nemrznuca ventilator prestal ist a nejako som si to nevsimol az ked sa s pod kapoty zacalo dymit. Nejako som dosiel domov na mineralke. Samozrejme som to dal hned spravit vymenili nemrznucu a ze vraj boli kable zhorene na ventilatore. Teraz to uz vsetko slape ventilator zopina ale neviem aku tam dali nemrznucu ze nejaku G12. Checem sa opytat ci tam mozem teraz dolievat hocijaku alebo to musi byt ta ista. som zaciatocnik tak majte strpenie
nemrznuca
-
kilo
nemrznuca
Zdravim vsetkych
chcel by som sa opytat otazocku. jedneho pekneho dna som chytil zapchu a prevarila sa mi nemrznuca ventilator prestal ist a nejako som si to nevsimol az ked sa s pod kapoty zacalo dymit. Nejako som dosiel domov na mineralke. Samozrejme som to dal hned spravit vymenili nemrznucu a ze vraj boli kable zhorene na ventilatore. Teraz to uz vsetko slape ventilator zopina ale neviem aku tam dali nemrznucu ze nejaku G12. Checem sa opytat ci tam mozem teraz dolievat hocijaku alebo to musi byt ta ista. som zaciatocnik tak majte strpenie
-
smazany clen - FK
Re: nemrznuca
G12 je růžová kapalina.Nesmí se mísit ani se zelenouG11,ani s modrouG48.Tady máš něco:http://www.servis-oleju.cz/partneri/car ... ARLINE.pdf
Proč ji potřebuješ dolévat?Jestli ubývá,musíš to řešit.
Proč ji potřebuješ dolévat?Jestli ubývá,musíš to řešit.
-
kilo
Ak som to pochopli spravne tak G12 je len oznacenie to je jedno co tam dolejem len nech je to cervene
Chces tym povedat ze nemrznuca sa nemusi dolievat vobec ze vydrzi tri roky. tak to potom budem musiet asi riesit. kde by sa mohla stracat ? Diky moc
-
smazany clen - FK
Když je to všude těsné,tak se nedolévá.Jestli ti to spotřebuje víc,než 1cm v nádobce za 10 000km,tak něco není v pořádku.Hadice,pumpa,v nejhorším případě těsnění pod hlavou.Neupekl jsi to,když ti nešel větrák?kilo píše:Ak som to pochopli spravne tak G12 je len oznacenie to je jedno co tam dolejem len nech je to cerveneChces tym povedat ze nemrznuca sa nemusi dolievat vobec ze vydrzi tri roky. tak to potom budem musiet asi riesit. kde by sa mohla stracat ? Diky moc
-
kilo
Ja neviem hadam nie
ako by som to zistil najrychlejsie? bolo to v servise tak tam by nato hadam prisli
-
smazany clen - FK
No a kolik km už jsi stím najel a už něco ubylo?Musíš to sledovat u studenýhho motoru.Právě roztažnost je cca ten jeden cm.
-
kilo
este som nenejazdil nic len dnes som to doniesol zo servisu ale pred tym som dolieval vodu (tak mi povedali) auto mam asi 4 mesiace po rodicoch kedy oni dolievali to netusim skusim to sledovat ak bude malo pojdem do servisu co uz ked sa do toho nevyznam 
Těsnost chladící soustavý se provádí tlakem , buď si na to vyrobíš přípravek doma a nebo zajedeš do slušnýho servisu a tam ti zkoušku provedou.
Moje felda 1.4 MPi
Golf IV 1.9 TDi 164 PS 393 Nm - už je tam zase něco navíc, ale kolik netuším.
T-ROC 2.0 TSI 4MOTION 190 PS 320 Nm - zatím - tak zatím už neplatí nově 282 PS 431 Nm
Golf IV 1.9 TDi 164 PS 393 Nm - už je tam zase něco navíc, ale kolik netuším.
T-ROC 2.0 TSI 4MOTION 190 PS 320 Nm - zatím - tak zatím už neplatí nově 282 PS 431 Nm
-
kilo
Ved vravim do servisu
ake nasledky by to mohlo mat ked by som dolieval a niekade by to unikalo.
este taka otazka mimo nevie niekto kde by som zohnal tie knoflicky do dveri na zamykanie na Slovensku (sorry ze miesam temy)
DIKY MOC
este taka otazka mimo nevie niekto kde by som zohnal tie knoflicky do dveri na zamykanie na Slovensku (sorry ze miesam temy)
DIKY MOC
-
smazany clen - FK
Je to přesně takjak říká favo.Něco málo je i tady:http://www.zvlasak.net/chlazeni_s.pdf
-
smazany clen - FK
Pokud to je těsnění pod hlavou,tak to bude stát nějaké bankovky.Pokud teče pumpa,hrozí nebezpečí,že proklouzne rozvodový řemen.Ale může to být třeba jen hadice a to je závada za pár korun.Doporučuju ti,abys t každých sto kilometrů sledoval.Jestli ti postupně za 500km neubude nic,přestal bych to sledovat.Kolíčky zamykání seženeš v každé mototechně.kilo píše:Ved vravim do servisuake nasledky by to mohlo mat ked by som dolieval a niekade by to unikalo.
DIKY MOC