predem dik za pripadnou pomoc
1,6 + vag com + USB kabel
- Vici
- Kontaktovat uživatele:
1,6 + vag com + USB kabel
koupil jsem si novy notas a musim valit pres usb. redukci mam, vse je ok. jedine s cim se nespojim je u 1,6ky ridici jednotka motoru (klasicka hlaska o prilis hodne chybach pri komunikaci - kluci z italie musi dycky vymyslet neco echt special). nevyresili jste to nekdo? at neresim vyresene.. mozna staci nejak ponastavovat rychlosti komunikace.. ale nejak ted nemam cas nad tim badat
supervag kabel co mam ke koupenemu supervagu jede i pres redukci s 1,6 v pohode. ale potrebuju rozchodit i ten vag-com.... (kabely a softy supervag a vag-com nejsou spolu kompatibilni, cili na kazdy mam jiny kabel)
O1 Combi ASZ 204PS/461Nm, Galaxy AUY 149PS/368Nm, Sharan AUY 4motion série, Favorit Silver Line 50kW
-
Roman813 - FK
Re: 1,6 + vag com + USB kabel
Zkusil jsem 3 USB kabely, dva notase, asi 4 plne verze VAG-COMu a ta potvora ze spagetalandu pise akorat hlasky o prilis mnoho chybach v komunikaci... zajimave ze pri pokusu o spojeni s jednotkou cvaka ventil na nadobce s uhlim??? Podarilo se to az s nejakou anglickou verzi (311.2 tusim) a nejakym zbastlenym kabelem a stejne fungovala jen polovina... Uz jsem z toho nestastny, trapim se stim skoro rok a potreboval bych zresetovat klapku 
-
ohm
zdar, hlášku příliš mnoho chyb mi to psalo taky, stačí jen snížit rychlost v nastavení portu na minimum (teda já to snížil na minimum) a valí to v pohodě...
- Vici
- Kontaktovat uživatele:
je to mozne uz mi to radil i nekdo dalsi. zkusim a uvidime 
O1 Combi ASZ 204PS/461Nm, Galaxy AUY 149PS/368Nm, Sharan AUY 4motion série, Favorit Silver Line 50kW
-
Roman813 - FK
Pokud vam to bude slapat, tak mi prosim poradte co a kde nastavit... dekuju moc
- Vici
- Kontaktovat uživatele:
jasne.. uz to mam nastavene jen to zkusit - felda je v garazi ted s ni nejezdim...
-
ohm
Ve WinXP se to nastavuje ve Správci zařízení..., rozklikneš si port, přes který jedeš (zřejmě USB, jak píšeš), najedeš pravým na myši do vlastností, pak záložka Nastavení portu a tam prostě snížíš vše, co souvisí s rychlostí, chce to povyzkoušet, jak píše Vici