1,6 + vag com + USB kabel

MPi 1AV
AEE
Vici
Kontaktovat uživatele:

1,6 + vag com + USB kabel

Příspěvek od Vici »

koupil jsem si novy notas a musim valit pres usb. redukci mam, vse je ok. jedine s cim se nespojim je u 1,6ky ridici jednotka motoru (klasicka hlaska o prilis hodne chybach pri komunikaci - kluci z italie musi dycky vymyslet neco echt special). nevyresili jste to nekdo? at neresim vyresene.. mozna staci nejak ponastavovat rychlosti komunikace.. ale nejak ted nemam cas nad tim badat :-( supervag kabel co mam ke koupenemu supervagu jede i pres redukci s 1,6 v pohode. ale potrebuju rozchodit i ten vag-com.... (kabely a softy supervag a vag-com nejsou spolu kompatibilni, cili na kazdy mam jiny kabel)
predem dik za pripadnou pomoc
O1 Combi ASZ 204PS/461Nm, Galaxy AUY 149PS/368Nm, Sharan AUY 4motion série, Favorit Silver Line 50kW
Roman813 - FK

Re: 1,6 + vag com + USB kabel

Příspěvek od Roman813 - FK »

Zkusil jsem 3 USB kabely, dva notase, asi 4 plne verze VAG-COMu a ta potvora ze spagetalandu pise akorat hlasky o prilis mnoho chybach v komunikaci... zajimave ze pri pokusu o spojeni s jednotkou cvaka ventil na nadobce s uhlim??? Podarilo se to az s nejakou anglickou verzi (311.2 tusim) a nejakym zbastlenym kabelem a stejne fungovala jen polovina... Uz jsem z toho nestastny, trapim se stim skoro rok a potreboval bych zresetovat klapku :(
ohm

Příspěvek od ohm »

zdar, hlášku příliš mnoho chyb mi to psalo taky, stačí jen snížit rychlost v nastavení portu na minimum (teda já to snížil na minimum) a valí to v pohodě...
Vici
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vici »

je to mozne uz mi to radil i nekdo dalsi. zkusim a uvidime :-)
O1 Combi ASZ 204PS/461Nm, Galaxy AUY 149PS/368Nm, Sharan AUY 4motion série, Favorit Silver Line 50kW
Roman813 - FK

Příspěvek od Roman813 - FK »

Pokud vam to bude slapat, tak mi prosim poradte co a kde nastavit... dekuju moc
Vici
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vici »

jasne.. uz to mam nastavene jen to zkusit - felda je v garazi ted s ni nejezdim...
ohm

Příspěvek od ohm »

Ve WinXP se to nastavuje ve Správci zařízení..., rozklikneš si port, přes který jedeš (zřejmě USB, jak píšeš), najedeš pravým na myši do vlastností, pak záložka Nastavení portu a tam prostě snížíš vše, co souvisí s rychlostí, chce to povyzkoušet, jak píše Vici
Odpovědět