kabely k mlhovkám
-
nick - FK
kabely k mlhovkám
Zdravím,poradí mi někdo, kde koupit kompletní sadu kabelů na zapojení předních mlhovek? V autě nic nachystané není.Prolezl jsem hafo eshopů a na nic jem nenarazil.
-
Kuladminn
Re: kabely k mlhovkám
Jestli se nepletu tak koupit se samotne snad ani nedaji. Vim ze se snad prodavali v cele sade s mlhovkami ale to byla palba. Takze ti zbavaji vrakoviste a inzeraty od nekoho kdo sesrotovava auto.
-
Eddie - FK
To sa velmi pleties. Ja som si kupoval komplet kabelaz na hmlovky na New Facelift a vysli ma na 350,- sk. Predavaju to na www.autodoplnky.cz. Priamy odkaz neviem musis pohladat. Ale aj tu niekde na fore by ten odkaz mal byt.Kuladminn píše:Jestli se nepletu tak koupit se samotne snad ani nedaji. Vim ze se snad prodavali v cele sade s mlhovkami ale to byla palba. Takze ti zbavaji vrakoviste a inzeraty od nekoho kdo sesrotovava auto.
-
kejzi1
- Kontaktovat uživatele:
Taky je sháním a teď jsem to našel,díky za odkaz.Jinak tady je přesný odkaz http://skoda.autodoplnky.cz/skoda-felic ... et-s251252
-
kejzi1
- Kontaktovat uživatele:
Já už je mám objednané
-
kejzi1
- Kontaktovat uživatele:
Tak kabeláž je doma,ještě pak musím sehnat vypínač a asi to relé.Pak budu asi potřebovat radu,já a elektrika nejsme moc kamarádi
-
Kuladminn
Tak to se omlouvam za mystifikaci. Vim ze kdyz je shanel kamos tak nesehnal. A diky zas jsme o neco chytrejsi
)
-
Eddie - FK
Ok, ked budes mat vsetky veci pohromade tak sa mi ozvi ce SZ poriesime to. Ja som to montoval na jar. Takze ked mi to neviprsalo z hlavy tak ti rad poradim.kejzi1 píše:Tak kabeláž je doma,ještě pak musím sehnat vypínač a asi to relé.Pak budu asi potřebovat radu,já a elektrika nejsme moc kamarádi
-
kejzi1
- Kontaktovat uživatele:
Eddie:Určitě se ozvu jak na to budu mít čas
-
martan001
Jake rele je potreba ? Je stejne k zadni mlhovce ? Nebo predni je jine ? Dik