přestavbová sada na bi-xenon

exSpider

přestavbová sada na bi-xenon

Příspěvek od exSpider »

Na posledním srazu jsem mluvil s členem,který měl červenou krásně udržovanou Feldu a ptal jsem se ho na xenonové výbojky,co měl ve světlech,tak bych ho chtěl tímto poprosit,jestli by mě mohl napsat,kde ty xenony mají levně vč.náhradní výbojky.
Skury
Kontaktovat uživatele:

Re: přestavbová sada na bi-xenon

Příspěvek od Skury »

Levně neznamená kvalitně... Jinak kámoš to dělá za super peníze, kvalitně a s plným servisem. http://www.bixenony.com
Be in, be pirate. Pirates.cz + Škoda Felicia Fun 1̶.̶8̶T̶ - bude update
ProjektySNADNO.cz - zpracování projektových dokumentací na rodinné a bytové domy, interiérový design, specializace na nestandardní řešení.
Zdenda19895
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zdenda19895 »

exSpider píše:Na posledním srazu jsem mluvil s členem,který měl červenou krásně udržovanou Feldu a ptal jsem se ho na xenonové výbojky,co měl ve světlech,tak bych ho chtěl tímto poprosit,jestli by mě mohl napsat,kde ty xenony mají levně vč.náhradní výbojky.
Ahoj, to jsi mluvil se mnou. :) Já mám Bixenony odtud: http://www.xenony.in/bixenony-bi-xenon/ Je to firma z Luhačovic. V ceně je i jedna náhradní výbojka. :D Já jsem je kupoval skoro před rokem asi za 6000 Kč. Nyní stojí jen 2850 Kč. Mám 6000Kelvin. Myslím že ty jsou nejlepší. S vyšší hodnotou jsou už dost do modra, případně do fialova. Myslím že jsou to kvalitní výbojky. Znám pár lidí co si výbojky koupili od jiných firem až po mě a už jezdí znovu s Halogenama. :lol: :lol: Jinak ta sada od Škuryho kámoše, za 3599 Kč asi bude taky kvalitní. Hlavně nekupuj levné sady které mají Ballasty (trafa) v plastu. To jsou šmejdy. Jedině kovové.
bixenony.jpg
Nikdy neříkej že něco nejde. Vždy se najde nějaký blbec který neví že to nejde a udělá to.
Není důležité vyhrát, ale nasrat toho kdo tě porazil.
exSpider

Příspěvek od exSpider »

Díky za rady,tak a teď honem objednat,ať jsou doma cobydup :lol: :lol:
smazany clen - FK

Příspěvek od smazany clen - FK »

Takze ked len dam do svojej felinky prestavbovu sadu H.I.D a nebudem davat ciru prednu optiku ani ziadne cocky len necham tie stare skla a parabolu tak mi to aj tak bude dobre svietit ovsem ked si to nastavim tak aby to nikoho neoslnovalo?
Skury
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Skury »

Přesně tak. HIDky jsou xenony pro ORIGINÁLNÍ paraboly.
Be in, be pirate. Pirates.cz + Škoda Felicia Fun 1̶.̶8̶T̶ - bude update
ProjektySNADNO.cz - zpracování projektových dokumentací na rodinné a bytové domy, interiérový design, specializace na nestandardní řešení.
Zdenda19895
Kontaktovat uživatele:

stifler1 píše:Takze ked len dam do svojej felinky prestavbovu sadu H.I.D a nebudem davat ciru prednu optiku ani ziadne cocky len necham tie stare skla a parabolu tak mi to aj tak bude dobre svietit ovsem ked si to nastavim tak aby to nikoho neoslnovalo?
jj. Já si nechávám světla seřídit s nastavením naklápění na nule a pak je sklopím na jedničku. Mám odzkoušené že to tak svítí super a neoslňuje to. :D
Nikdy neříkej že něco nejde. Vždy se najde nějaký blbec který neví že to nejde a udělá to.
Collin - FK

Příspěvek od Collin - FK »

Skury: Xenon to udělá prej za cca. 10tis. Což je dost, i když je to i z vybroušením skla. Ale práci dělá moc dobrou to se musí nechat ;)
Snehulak - FK

Příspěvek od Snehulak - FK »

to Zdenda19895 - přesně tuhle sadu mám taky a svítí to suprově
Tomas6
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tomas6 »

Jak to je teď s cajtama?Jdou po tom nebo to nějak utichlo?Jednu dobu jsem je tam měl.Na stk jsem je vyhodil a mám zas jen halogeny.Mám docela blbý pocit z toho že by mne někde zastavili.Přece jen ty pokuty teď nejsou tak jak dřív kolem pětikila.
bitmap - FK

Příspěvek od bitmap - FK »

Policajti (Praha a okoli) to bohuzel vpohode tolerujou, takze asi nemusis mit obavy.
Znam dost lidi co maji tuhle prasecinu na aute a nikdy jim na to pri silnicni kontrole nic nerekli, pokud jim to zrovna svitilo spravne a nebylo funkcni jen jedno oko :D
Ale kdyby bylo nejhur a narazils na nejakyho neoblomnyho organa, tak vzdycky muzes "zavadu" odstranit na miste a vratit tam zpatky normalni zarovky, pokud je budes vozit s sebou.
Snehulak - FK

no je fakt že pokud takhle svítí felda je to trochu nápadný, mám je teď na koze kde mám origo čočky, a některý kozy mojí už z výroby xenon, takže by to možná šlo ukecat pokud by neprudil někdo kde mám ostřikovače světel .... káždopádně jsou správně seštelovaný a puštění o jednu pozici níž na snižování aby to fakt neoslňovalo
stef99
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od stef99 »

Nejlepsi kompromis je 4200 Kelvin, maj to vsechny automobilky. Jiny hodnoty maj jen prestavbovy sady. Je to nejlepsi hodnota mezi dobrym svetlem a svetlem aby si videl neco za desti...cim vyssi hodnota Kelvin tim mene vidis za deste....jedina dalsi prijatelna je mozna tech 6000K vic uz nic neuvidis
Prodej novych a referencnich vozu Skoda se slevou, vice SZ
Zdenda19895
Kontaktovat uživatele:

stef99 píše:Nejlepsi kompromis je 4200 Kelvin, maj to vsechny automobilky. Jiny hodnoty maj jen prestavbovy sady. Je to nejlepsi hodnota mezi dobrym svetlem a svetlem aby si videl neco za desti...cim vyssi hodnota Kelvin tim mene vidis za deste....jedina dalsi prijatelna je mozna tech 6000K vic uz nic neuvidis
Mám 6000 K a za ten téměř rok co je mám jsem ještě nepoužil mlhovky. I v dešti vidím perfektně. :D Ale asi by bylo lepší těch 4200 kelvin, kvůli tomu že jsou méně nápadné. :) Barva se podobá Halogenům. ;)
Snehulak - FK

mam ty HID 6000 a nemůžu si stěžovat, prostě paráda
Jaap
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jaap »

Nazdárek pánové, chci si koupit bixenony o kterých se tu bavíte a mám dotaz musím mít elektrické naklápění světel nebo to zvládne sériové, "otáčivé".
Moje BjEtkA - Felicia 1,3 MPI 50kW, r.v.99, najeto něco přes 180 tis. km
https://picasaweb.google.com/TomFaltyne ... directlink
http://www.feliciaklub.cz/forum/viewtop ... 16&t=21242
stef99
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od stef99 »

muzes klidne nechat seriove naklapeni....
Prodej novych a referencnich vozu Skoda se slevou, vice SZ
Jaap
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jaap »

Tak to je super. No a a kdybych chtěl později to elektrické, najdu někde jak to vypadá a co k tomu všechno patří? Nějaký obrázek s popisem. ;)
Jaap
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jaap »

Už jsem to našel :D
Zdenda19895
Kontaktovat uživatele:

Jaap píše:Nazdárek pánové, chci si koupit bixenony o kterých se tu bavíte a mám dotaz musím mít elektrické naklápění světel nebo to zvládne sériové, "otáčivé".
Pokud funguje tak stačí. :) Bohužel ale podle zkušeností u většiny aut nefunguje :evil:
Collin - FK

pokud ale nemáš elek. náklápění a ostřikovače tak neprojdeš STk. Nebo se pletu??
Ivarek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivarek »

Collin píše:pokud ale nemáš elek. náklápění a ostřikovače tak neprojdeš STk. Nebo se pletu??
Ona žádná bi/xenonová sada na Feldu nemá atest,tzn pustit by ho měly pouze s klasickýma H4kama.
Zdenda19895
Kontaktovat uživatele:

Collin: Pleteš se. :) Pokud trefíš na vola, neprojdeš ani s elektrickým naklápěním a s ostřikovači světel. :lol: Předepsané je totiž dynamické naklápění světel, které světla naklápí samo automaticky podle sklonu auta. Ale i kdyby jsi je měl, tak stejně neprojdeš, protože nejsou schválené pro Felicii. :lol: :lol: Já jsem prošel normálně s el. naklápěním z Fábky a ovladačem z Octy. Stačilo jim jen že jsem měl světla seřízené. :D :D :D Jo, a ostřikovače nemám. :lol:
Collin - FK

Zdenda: Tak to je na pohodu. Spíš mě to zajímalo. Já technickou neřeším projdu vždy bez problému... ;)
Zdenda19895
Kontaktovat uživatele:

Zajímala by mě ta elektronická kontrola STK co s tím teď vyhrožují v médiích. Jak to má fungovat. ;)
Collin - FK

Jj to mě také, spousta lidí bude ted v pasti. ale Češi něco proti temu vymyslí.... ;)
Ivarek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivarek »

Collin píše:Jj to mě také, spousta lidí bude ted v pasti. ale Češi něco proti temu vymyslí.... ;)
Přesně tak.Šlo to vždycky a půjde to i dál.Dokud tam bude lidskej faktor,a ten tam bude vždycky tak bude vše otázka peněz.
Jaap
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jaap »

Collin píše:pokud ale nemáš elek. náklápění a ostřikovače tak neprojdeš STk. Nebo se pletu??
zajímalo by mě proč tam musí být ty ostřikovače, naklápění to beru, že.....
Raceman

Příspěvek od Raceman »

na STK pokud chcete mít xenony a to ať už v jakýkoliv verzi tak pokud není na autě dynamická regulace sklonu světel což je samočiné naklápění podle signálů z čidel na nápravách tak auto NEPROJDE
ostřiky světel neřeší
Vici
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vici »

presne tak. a pokud nahodou se stanete ucastniky (viniky) nehody a to asi hlavne po tme, a nekdo prijde na to ze nemate povoleny typ zarovek, bude to take asi hodne zajimave.. zvlast pokud se do toho obuje neci pravnik (tak se bude snazit z vas vinika udelat pokud jim nejste) a nebo pojistovna (a to ona rada protoze nerada plati...). kazdy bude tvrdit ze k nehode doslo protoze jste ho oslnili atd.
me by se takove sviceni libilo, ale z vyse uvedenych duvodu do toho nejdu
O1 Combi ASZ 204PS/461Nm, Galaxy AUY 149PS/368Nm, Sharan AUY 4motion série, Favorit Silver Line 50kW
Ivarek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivarek »

RacemanX píše:na STK pokud chcete mít xenony a to ať už v jakýkoliv verzi tak pokud není na autě dynamická regulace sklonu světel což je samočiné naklápění podle signálů z čidel na nápravách tak auto NEPROJDE
ostřiky světel neřeší
A i když tam to dynamický naklápění bude tak stejně s tím Felda nikdy neprojde.Nebo neměla by projít.
Odpovědět