Problé motor 1.6
-
proflex - FK
Problé motor 1.6
Zdravím a přeji hezký večer,mám takovýto problém? Během jízdy se mě stává že mě vynechá motor a nejhorší je to třeba při předjíždění.Mám Felicii 1.6 golfácky motor..provedl jem výměnu svíček,kabelů palivového filtru,čidla teploty,dávám lepší benzín ale stále se to místy objevuje a v servisu na to zatím nepřišli.Děkuji Venda.
- Atnarfus
- Kontaktovat uživatele:
Re: Problé motor 1.6
Na tohle je asi jediné řešení a to napíchnout diagnostiku a jezdit. V okamžiku vynechání to třeba něco ukáže. Když to nic neukáže, tak to bude pravděpodobně na vysokém napětí a tak bych zkusil jinou cívku. Může to být ale i palivové čerpadlo a to taky základní diagnostika neukáže. Chyba v něm se dá zjistit jenom pomocí klasického osciloskopu a sledovat odběr čerpadla. Jakékoli přidrhnutí, nebo vynechání se hned ukáže.
Jinak to vynechávat může díky vadnému potenciometru škrtící klapky, ale to by blblo hodně často. Může to dělat snímač v rozdělovači. Může to být některým kontaktem...
Být to ale něco z toho, tak bude zapsaná chyba v řídící jednotce.
Jinak to vynechávat může díky vadnému potenciometru škrtící klapky, ale to by blblo hodně často. Může to dělat snímač v rozdělovači. Může to být některým kontaktem...
Být to ale něco z toho, tak bude zapsaná chyba v řídící jednotce.
-
pes
Může to být snímač v rozdělovači a chyba v řídící jednotce nebude žádná už se mi to stalo tak na to pozor!!!!!
-
proflex - FK
Děkuji moc za cenné rady podívám se na to,je fakt,že syn byl s autem v Německu,tam mu cívka klekla a dali mu druhou...možná ne správnou a na ten rozdělovač se podívám..moc děkuji za rady
-
Bzucko3
Je to pojebany cesky crep a ja teraz mam vymenit pol auta aby som dosiel na to co s tym je. Nemam na to nervy kupim si TOYOTU
- Vici
- Kontaktovat uživatele:
zjisti jaka znacka je ta civka. pokud nejaky levny previt tak je dost mozne ze to dela ona. myslim ze nejvetsi smejd je HUCO
O1 Combi ASZ 204PS/461Nm, Galaxy AUY 149PS/368Nm, Sharan AUY 4motion série, Favorit Silver Line 50kW
- Vici
- Kontaktovat uživatele:
spis by bylo lepsi pouzit mozek nez menit pul auta. spis si kup trojkolku, tu opravit zvladnesBzucko3 píše:Je to pojebany cesky crep a ja teraz mam vymenit pol auta aby som dosiel na to co s tym je. Nemam na to nervy kupim si TOYOTU
O1 Combi ASZ 204PS/461Nm, Galaxy AUY 149PS/368Nm, Sharan AUY 4motion série, Favorit Silver Line 50kW
-
Bolthorn - FK
Bzucko: Tak jestli u Felicie musíš měnit půl auta, aby si objevil závadu, tak to teprve chci vidět co všechno by si musel měnit u Toyoty
Přidávám se k Vičimu s tím rozdílem, že trojkolku bych ti já osobně nedoporučoval, ta je na tebe konstrukčně moc složitá, pro tebe spíš koloběžku 
-
Jurka - FK
Tak mě to dělá taky, ale vše se odehrává až když mám málo benzínu... prostě to má něco společného s benzínem... už sem měl vydělané čerpadlo a čístý a v pohodě.... možná bordel v nádrži, ale to se mi zase nezdá když bylo sítko čisté... paliv. filtr sem taky měnil a nic... Prostě tohle je pro mě záhada... nechápu to a asi tonebudu schopen vyřešit...
-
proflex - FK
Bolthorn píše:Bzucko: Tak jestli u Felicie musíš měnit půl auta, aby si objevil závadu, tak to teprve chci vidět co všechno by si musel měnit u ToyotyPřidávám se k Vičimu s tím rozdílem, že trojkolku bych ti já osobně nedoporučoval, ta je na tebe konstrukčně moc složitá, pro tebe spíš koloběžku
Bud klidný vyřešil jsem to sám a v pohodě a Toytu bych nechtěl ani zadarmo!!! a pro všechny pokud vám to bude dělat to co mě tak věřte....je to škrtící klapkou!! Už mám klid je pohoda a díky všem za snahu...máte to u mě.Ahoj
-
zdenek5656
Zdravim
mam taky 1,6 a dělalo my to stejně jako tobě, nakonec to bylo vysokonapětový relé, je po řidící jednotkou.
Mě to pomohlo a bylo po problému, jestli máš možnost tak si ho někde pujč na vyzkoušení, kdyby to nebylo ono.
mam taky 1,6 a dělalo my to stejně jako tobě, nakonec to bylo vysokonapětový relé, je po řidící jednotkou.
Mě to pomohlo a bylo po problému, jestli máš možnost tak si ho někde pujč na vyzkoušení, kdyby to nebylo ono.
-
ka-spel
- Kontaktovat uživatele:
Myslíš cívku? Tak to bude řešení i u mě. Taky mám na ni podezření.zdenek5656 píše:nakonec to bylo vysokonapětový relé, je po řidící jednotkou.
Vzít tuto http://www.2r.cz/download/items/6N0-905104_HUCO.JPG ?
ex nebožka 1,6 lpg