carpower Drex 2500
-
vanplus - FK
carpower Drex 2500
ahoj objednal sem si rexíka ale už na něj čekám 6 měsíců,má dorazit v červenci tak potřebuju udělat veškerou přípravu abych mohl na mimon,jde mi hlavně o to jakej průřez má vstupní terminál abych vědel jakej kabel vyvédst z distribučního bloku..v manuálu píšou 50mm2 ale to je myslim jen doporučenej kabel od baterky.....víte někdo? a ještě jestli s ním máte nějaké skušenosti...v nějakým časáku sem viděl titulek Drex konečně v čechách a tak různě ho tam opěvovali....tak nevim no,že bych stihnul dyžtak koupit něco jinýho....prej žere hodně proudu...ale mám 100Ah odysseyku plus 60Ah origoš tak by to snad mělo stačit.....
http://www.zbozi.cz/?q=carpower%20d%20rex%202500&r=hint
http://www.zbozi.cz/?q=carpower%20d%20rex%202500&r=hint
-
Návštěvník
Re: carpower Drex 2500
no s kabelem ti neporadim ale zesík je to dobrej,na db dragu s nim nakej nemec vyhrál....
-
vanplus - FK
http://www.monacor.cz/news.phtml?sessID ... 48e3ca1c60 jo to myslíš tohle asi??? tak právě proto ho chci zkusit....
- fancarhifi
- Kontaktovat uživatele:
...tak na tento zesilovač s určitostí dej ten doporučený 50qmm kabel.
...máš můj obdiv...jsi tady asi jediný s takovým koncákem v záplavě různých Revelandů, Magnátů, Blaupunktů aj....tím se nechci nikoho dotknout
...máš můj obdiv...jsi tady asi jediný s takovým koncákem v záplavě různých Revelandů, Magnátů, Blaupunktů aj....tím se nechci nikoho dotknout
www.fancarhifi.cz vše co potřebujete pro ozvučení vašeho miláčka
wau, slušná hračka
tak to přeju hodně úspěchů
Škoda Felicia 96' | 1.3 BMM 40kW +steroidy| HP Sporting | Rial 16" viewtopic.php?f=16&t=37170
+ family car VW Touran Highline 03' | 2.0 TDI AZV
ex: VW Golf IV Highline 99' | 1.9 TDI AHF | EGR OFF, TA & 18" Turbo Twist
ex: Škoda Felicia GLXi 95' | 1.3 BMM 50kW | Brock 8x14" www.feliciaklub.cz/Jyrgen
+ family car VW Touran Highline 03' | 2.0 TDI AZV
ex: VW Golf IV Highline 99' | 1.9 TDI AHF | EGR OFF, TA & 18" Turbo Twist
ex: Škoda Felicia GLXi 95' | 1.3 BMM 50kW | Brock 8x14" www.feliciaklub.cz/Jyrgen
-
vanplus - FK
no já právě mám dozadu nataženou 50tku ale nevim jestli má ten zesík terminál taky na tu 50tku....abych tam moh dát distribuční blok s odpovídajícíma průřezama....fancarhifi píše:...tak na tento zesilovač s určitostí dej ten doporučený 50qmm kabel.
-
vanplus - FK
no neboj na středy mam magnata a na vejšky clarion...fancarhifi píše:...tak na tento zesilovač s určitostí dej ten doporučený 50qmm kabel.
- fancarhifi
- Kontaktovat uživatele:
...tvůj problém s napojením 50tky na terminály zesilovače vyřeší redukce...
-
vanplus - FK
jo to jo ale mě jde o to že jsem chtěl mít všechno připravený předem,pač ted mam auto v lakovně pak jedu na dovolenou a pak musim stihnout mimon,kupoval jsem to hlavně kuli mimoni tak mam strach abych to stihnul.....tak asi koupim všechny redukce od 35 vejš nebo jak se vyráběj a je to.....
- fancarhifi
- Kontaktovat uživatele:
...tyto redukce zakoupíš u Stualarm, Na křivce 30, Praha 10, tel. 272 773 334-6
-
vanplus - FK
HURÁ rexík dorazil!!!! tak sem byl v jedný renomovaný prodejně a prej ten zesík je dost poruchovej,proto sem na něj čekal 6 měsíců pač je ztahovali z prodeje...tak snad se jim ted poved....nebo aspon kdyby přežil mimon tak budu spokojenej...redukce nepotřebuju dou tam rovnou 50tky...tak sem koupil všechny zbývající kabely,vecpali mi ty nejlepší,tak sem odcházel o 10 talířů lehčí....to eště musim koupit kapacitor a 2 nový baterky....prej taky jiný rádio(pioneer prej fuj).....až mi přivezou auto z lakovny tak se pustim do přestavby systému- koncem července.....napíšu vám jestli se ta investice vyplatila........příšte du do JBL 6000gti nebo jak se to menuje,chci fakt extrém....tak přeju všem hodně úspechů v audio zástavbách....jo a dík za rady!!!
-
vanplus - FK
ach jo mám fotky,ale furt mi to píše že bylo dosaženo max.velikosti příloh fotil sem to mobilem,i v nejmenšim rozlišení co umí 640x480 a nic.....
-
vanplus - FK
no ty vole to je na mě moc....jak se to dělá???Collin píše:Mám stejnej problém, budeš to muset nahrát na web.
-
Collin - FK
To já nevím nikdy sem to nedělal, vždy jsem to dělal jen jako přílohu, je to rychlejší a pohodlnější.
-
vanplus - FK
aha a co to udělat jako minule tzn poslat to mejlem tobě???
-
a1ex - FK
mam takovej dojem, ze tohle forum ma nastavenou nejakou urcitou kvotu na prilohy (standardne tusim 50mb) a ta byla dosazena, takze by to melo bejt jen o tom, aby to admin v administraci prenastavil
-
Bolthorn - FK
Stačí sem vkládat foto přes hosting.. Imageshack nebo ukazto
-
vanplus - FK
no to je hezký ale vůbec netuchám o čem tu mluvíš....já moc s internetem neumim za mě počítače prakticky nebyly....a do dneška sem to moc nepoužíval...Bolthorn píše:Stačí sem vkládat foto přes hosting.. Imageshack nebo ukazto
-
vanplus - FK
tak jako to je nogood pač já sem to schválně fotil mobilem a i na nejmenší velikost furt to samý.....tak jako čim to máme fotit????a1ex píše:mam takovej dojem, ze tohle forum ma nastavenou nejakou urcitou kvotu na prilohy (standardne tusim 50mb) a ta byla dosazena, takze by to melo bejt jen o tom, aby to admin v administraci prenastavil
-
hugozerepsi
jestli chceš, tak mi ty fotky pošli na email, já ti je sem vložím ..
Kód: Vybrat vše
radonmen(zavinac)seznam.cz-
vanplus - FK
jj jen doplnim to je "na hrubo" eště koberec a tak...docela mě zaskočilo jaká je to velká mrcha na to že je to digital...
- madmaik
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
pani pekna hracka tesim se az te na mimoni uslisym 
Škoda Felicia SportLine 1,6mpi rv. 6/2000 a Skoda Felicia combi 1,6mpi Laurin a Klement 1995 no.2
bylo Skoda Felicia combi 1,6mpi Laurin a Klement 1995
este bych si pral nejakyho peknyho pickupa
http://feliciaklub.cz/forum_new/viewtop ... =16&t=8259
http://madmaik.rajce.idnes.cz/
bylo Skoda Felicia combi 1,6mpi Laurin a Klement 1995
este bych si pral nejakyho peknyho pickupa
http://feliciaklub.cz/forum_new/viewtop ... =16&t=8259
http://madmaik.rajce.idnes.cz/
-
vanplus - FK
jj zastav se,ale popravdě řečeno čekal sem to lepší,no uvidim až to bude mít dostatek štávy....
-
vanplus - FK
ty brdo ten potvora mi na mimoni odpálil basáky
to znamená že to je první zesilovač kterej jsem měl a má opravdu udávaný výkon...pro zajímavost 2x700w repráky paralelně (a navíc z PA takže opravdu 2x700w) při 4 ohmech...mazec
na youtube to je když to ještě hraje

-
vanplus - FK
když to pošlu jako odkaz tak tam je v tom odkazu smajlík ale di na youtube a dej tam: mimonské valky xiii a jeto dole ...jinak v tý kameře moc ty basy nejsou slyšet přeci
ale asi o 20 metrů dál je toi toi hajzl a ten celej drnčel tak asi takhle to hrálo

-
vanplus - FK
no je to v polovině tý stránky co vyskočí když natukáš mimonske valky xiii to je fuk ono to má asi tak 1 a půl min...http://www.youtube.com/watch?v=01Cl-BT4Se0
-
Collin - FK
To byli tvý známí nebo jsi budill takovou pozornost? škoda že to tam néní víc zabrané, je tam hlavně jak jezdí auta. Kdybych se tam dostal tak bych to chtěl poslechnout.
- trivet
- Kontaktovat uživatele:
Tak já měl tu čest to slyšet, byl to fakt buchar, tlak super, přítelkyně blíž ani nešla
. SQ-čko to není ale na takový akce super, hlasitost byla vysoká. Jediný co mi vadilo tak byli ostřejší výšky.
- fancarhifi
- Kontaktovat uživatele:
...to dělají ty tlakový výškáče...
-
vanplus - FK
jo ten vejškáč hraje pouze jeden.pak by se to fakt už nedalo u toho bejt...
a jinak ono to taky neni dělaný aby se u toho stálo(ty horny vejškový) nejlepší poslech je tak 15m od auta....
Naposledy upravil(a) Návštěvník dne sob 30. srp 2008 15:38:28, celkem upraveno 2 x.
-
vanplus - FK
poslal bych ti fotku kde stojí asi tak 20 nebo 30 lidí, to vždycky takhle budím pozornost...proto tam jezdím aby lidi videli co se dá postavit za málo penězCollin píše:To byli tvý známí nebo jsi budill takovou pozornost? škoda že to tam néní víc zabrané, je tam hlavně jak jezdí auta. Kdybych se tam dostal tak bych to chtěl poslechnout.
-
vanplus - FK
vanplus píše: no tos měl vidět když jsem přijel a otevřel zadek abych si vybalil tak se začla dělat fronta a čekali až to pustim,tak jsem s mladou doslova vyházel veci na zem a pustil toposlal bych ti fotku kde stojí asi tak 20 nebo 30 lidí, to vždycky takhle budím pozornost...ono dokud to neuslyšíš tak si to nedokážeš představit, proto tam jezdím aby lidi videli co se dá postavit za málo peněz
Naposledy upravil(a) Návštěvník dne sob 30. srp 2008 15:36:11, celkem upraveno 1 x.
-
vanplus - FK
tak se mi podařilo rozebrat tu reprobednu a repráky nejsou odpálený ale jeden je roztrhanej na hadry a přišel jsem na to že to udělal šroub kterim ty repráky měli držet.pač všechny byly povolený a zůstalo jich tam jen nepatrnej zbytek tak ho asi semlela membrána..

-
RAIMMI
- Kontaktovat uživatele:
A kolik to je málo peněz, jestli to není tajné ???vanplus píše: poslal bych ti fotku kde stojí asi tak 20 nebo 30 lidí, to vždycky takhle budím pozornost...proto tam jezdím aby lidi videli co se dá postavit za málo peněz
-
vanplus - FK
tajné to neni, přesně to nevim ale odhad asi 55 tis. plus repráky....ty nevim pač pocházej z reprobeden co mi zůstaly z diskotéky..
-
eddie.ber - FK
Teda necekal jsem ze to bude takovej narez!
Kdo neuvidi nebo spis neuslysi, neuveri! Fakt vynikajici! Bych se ani nedivil, kdyby za tebou prisli lidi, ze chteji nekde udelat poradnou akci... 
-
vanplus - FK
no taky tam v noci pařili u toho
a příští rok to bude ještě lepší osadím ty basáky do spočítaný reprobedny typu bassreflex...