čep,silentblok nebo snad tlumič?

Přední i zadní
coptman

čep,silentblok nebo snad tlumič?

Příspěvek od coptman »

Nazdar chlapi,potřeboval bych poradit,mám Feliciu 1.3 klasickou a obul jsem na ni gumy 185/55/15 a na levé straně v zadu se mi guma uplně ohoblovala ze strany popisu pneu jelikož se mi kolo opírá o pružinu,ale jen na levé straně,když stojím tak napravo je tak 1,5-2 cm místa,je sice taky trochu ohoblovaná,ale jen nepatrně když vezu plný auto.Když jsem se ptal čím by to mohlo být tak mi řekli buď silentblok zadní nápravy,nebo čep uložení kola,což je ale prý malá pravděpodobnost,nebo v háji ložisko,či zohlý tlumič,to uložení jsem snad nikoho neviděl že by se zohlo,tlumiče byly venku a jsou v cajku a silentblok nevypadá nejnovější,ale taky nevypadá že by se musel měnit,prosím poraďtě,taky mi bylo řečeno jestli nemám kola moc schovaný v podběhu,,ale kamarád má uplně ty samá kola a nikde mu to nedrhne.Děkuji za každou radu a zkušenost,jsem z toho totiž nešťastný....nerad bych aby mi za jízdy buchla guma.Díky Lukáš :ugeek:
103457
Kontaktovat uživatele:

Re: čep,silentblok nebo snad tlumič?

Příspěvek od 103457 »

Já bych prvně kouknul na to ložisko, vypadá to nejpřijatelněji.
Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník »

ale kdyby to bylo ložisko,to bych ho i slyšel nebo ne?a když bych dal auto na zvedák a chytnu kolo a zatřepu s ním tak by tam byly určitě nějaký vůle...?ale kolo se ani nehne a nic neklepe a za jízdy nic nevrže,ani nehučí,nekřápe...jen cítím smrad ze spálené gumy.....pružinu mám místama už stříbrnou jak se o tu pneu vyleštila....musí se to rychle vyřešit...gumy jsou drahý a nerad bych aby mi buchla tím že ju prodřu.
103457
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 103457 »

Tak než to vyřešíš, dej tam normální kola a ne takovýhle krávy. Musíš to rozebrat a kouknout na čep, popř jeho uchycení. To může být klidně i ohlá náprava
Návštěvník

A nemas vzadu Acka?? a Kamarad ma taky uplne stejny disky?? hlavne sirku a ET??? Jakou to ma sirku ty disky?
Návštěvník

nemyslím uplně ty samé kola vzhledově,ale co se rozměrů týče,protože je mám přes něj,šířku a ET to newim jaký má,papíry od těch kol žádný nemám...jen vím že tam jsou obutý 185ky,ale to asi moc nepomože...áčka?to znamená co?v tom se tam nevyznám
spirus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od spirus »

Návštěvník píše:nemyslím uplně ty samé kola vzhledově,ale co se rozměrů týče,protože je mám přes něj,šířku a ET to newim jaký má,papíry od těch kol žádný nemám...jen vím že tam jsou obutý 185ky,ale to asi moc nepomože...áčka?to znamená co?v tom se tam nevyznám
tusim ze to ET mas vyrazeny na disku
to je muj drak http://feliciaklub.cz/forum_new/viewtop ... =16&t=1805 najeto poctivych 230 000 km
my web http://spirus.mypage.cz/
Obrázek Obrázek
Jsem teenager a neposlouchám Hip-Hop (námět převzat bez dovolení od Jirkyf):D
Odpovědět