Origoš dvoupásmová repra ve dveřích
- Atnarfus
- Kontaktovat uživatele:
Origoš dvoupásmová repra ve dveřích
Pořád jsem dumal, proč mi jedna Felda hraje líp než druhá. Obě mají seriové reproduktory. Teď jsem se pustil do vyčištění tapeců v té lépehrající. To u mne znamená tapec sundat, vyndat repro a tapec hodit do vany. Docela jsem se podivil, že jsou tam dvoupásmové repráky.
Ve Fel z roku 98 mám ty nejmizernější papíráky co jsem kdy viděl.
Ve Fel z roku 99/00 jsou dvoupásmové
K téhle změně došlo od nějakého modelového roku, nebo to byla specialita do německa?
Ve Fel z roku 98 mám ty nejmizernější papíráky co jsem kdy viděl.
Ve Fel z roku 99/00 jsou dvoupásmové
K téhle změně došlo od nějakého modelového roku, nebo to byla specialita do německa?
-
Snehulak - FK
Re: Origoš dvoupásmová repra ve dveřích
nu pokud je to origo tak by na magnetu měl být znak škodovky, myslím
-
RAIMMI
- Kontaktovat uživatele:
No já mám dvou pásmové origo a mám r.v. 96... 
- Ponman
- Kontaktovat uživatele:
Mam r.v.96 a mel jsem tam taky papiraky,ale vzadu na magnetu bylo blaupunktSnehulak píše:hmm já tam měl jen obyč papíráky
Felda,to je auto!!!! Aspoň víš,že jedeš!!!
-
Snehulak - FK
protože to tam škodovka dávala od týhle firmy, měli jsme repra od modrý tečky už ve formanu a to byl 93. i rádia se tam dávaly s tou kodovací kartou, aj
- Ponman
- Kontaktovat uživatele:
Takze origo bylo i se slepici i s blaupunktem jo?
Felda,to je auto!!!! Aspoň víš,že jedeš!!!
-
Snehulak - FK
nu asi jo, ve formanu to už bylo a pochybuju že to tam dával první majitel, a ve feldě byl na magnetu znak škodovky, tak nevim
ale možná na stránkách jsou napsaný modely a výbavy tak to zkus prohledat
ale možná na stránkách jsou napsaný modely a výbavy tak to zkus prohledat
-
Zbysek - FK
Je to tak, dávaly se buď ty klasické papíráky, tedy normální univerzál repro s papírovým kónusem an středu a pak už repra od blaupunktu. S blaupunktem pokračuje škodovka i dnes, kdy originální rádia jsou právě od nich (všechna známá rádia originál vw a škoda typu beta atd.
- Atnarfus
- Kontaktovat uživatele:
V tom autě kde jsou dvoupásmové, bylo origoš rádio Baupunkt s kartou. Zadní repráky jsou Blaupunkt a na předních je takové to klasické číslo škodováckého dílu (1A2 345 678)
Když už jsme u toho Blaupunkta. Už jsem viděl tři tahle rádia a u všech neukazuje sem tam nějaký kus displaye. To moje dělá to samé. Po rozborce jsem usoudil, že je v háji asi budič LCD, ale přeci jenom se zeptám, neopravil jste to někdo?
Když už jsme u toho Blaupunkta. Už jsem viděl tři tahle rádia a u všech neukazuje sem tam nějaký kus displaye. To moje dělá to samé. Po rozborce jsem usoudil, že je v háji asi budič LCD, ale přeci jenom se zeptám, neopravil jste to někdo?