Repro slyšel jste někdo VIBE

dotazy a rady na vše kolem hudby
Snoop5

Repro slyšel jste někdo VIBE

Příspěvek od Snoop5 »

Chystám se dělat auto komplet VIBE mazec muziku sice cena je nízká ale zato ty repra hrajou uvažuji přední door board 2 repro 1x komponent 1x koaxial a potom udělat door board zadní dveře stačí jeden koaxiální repro potom plato nějakej oval a kufr Subwoofer no hovno je že felda ho má malej dal bych tam buď Vibe AC15 Twin nebo Vibe AC 12twin ale nevejde se to tam jak na šířku auto je úzké a tak i na výšku protože bych nemohl dát ovály :)
Bolthorn - FK

Re: Repro slyšel jste někdo VIBE

Příspěvek od Bolthorn - FK »

Proč zrovna Vibe? Jinak je podle mě zbytečný dávat do zadních dveří repro... To si raději dej tu práci a vytlum si pořádně předek...
fancarhifi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fancarhifi »

...předně...když doorboard tak komponentní a kickbass (ne koax) Proš 15" SW?I s 12" SW bude felda hrát.Pro přední systém počítej s použitím zesilovače.Jinak s Vibe není problém, ale počítej s větším vydáním než za běžné značky.To by mě zajímalo čemu říkáš "cena je nízká" ;)
www.fancarhifi.cz vše co potřebujete pro ozvučení vašeho miláčka
Collin - FK

Příspěvek od Collin - FK »

Řekl bych že Vibe mají dobré věci. Slyšel jsem tak před měsícem od nich kompa na zesíku a líbil se mě zvuk. Ale jako kluci nademnou, použil bych na předek kompa dal je na zesík a do kufru sw 12". Pokud by se ti to tak nelíbilo dal bych do plata ovály.
Snoop5

Příspěvek od Snoop5 »

jenže já už sem slyšel něco hrát a příjde mi že takovej hertz nebo Focal nebo JBL je to už dost peněz a muzika krutá ale i to stojí za to ale slyšel jsem vibe mám rád hodně basů a tak dále prostě na vzhledu moc nesejde hlavně abych z toho měl já radost a lidi kolem kterých pojedu :D
Collin - FK

Další co chce aby to hrálo pro okolí. Tak si dej sw na střechu a uslyší tě všichni :)
fancarhifi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fancarhifi »

Collin píše:Další co chce aby to hrálo pro okolí. Tak si dej sw na střechu a uslyší tě všichni :)
:lol: :lol: :lol:
www.fancarhifi.cz vše co potřebujete pro ozvučení vašeho miláčka
ka-spel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ka-spel »

fancarhifi píše: :lol: :lol: :lol:
Jo takový dementi taky jezdí. Např. Radio Kiss. S těma jejich sračkama furt opruzují u marketů.
ex nebožka 1,6 lpg Obrázek
prohifi.cz - FK

Příspěvek od prohifi.cz - FK »

2 Snoop5: mrkni sem, to by asi bylo reseni pro tebe :-)

http://www.prohifi.cz/subwoofery-do-auta/kicker-cvx-12
http://www.prohifi.cz/subwoofery-do-aut ... r-s12-l7-4

ale zakladem je to dobre nainstalovat, nic nepodcenit atd. Pokud bys chtel neco jenom na tlak (Kicker hraje hodne nahlas, ale i hodne kvalitne), pak ti staci treba Carpower Sonic:
http://www.prohifi.cz/subwoofery-do-aut ... r-sonic-12

s tim uz muzes vyrazit i na dbdrag :-)
Collin - FK

Tak na tlak mužu Sonica jen a jen doporučit, tlačí opravdu víc než dost. I když mu je dodáván malý výkon.
smazany clen - FK

Příspěvek od smazany clen - FK »

Jako Collin, dej si Sonica třeba 15" A bude tě slyšet tak na 300m.
Collin - FK

Jestli už Sonic nebude nad jeho cenovej strop... :)
Odpovědět