Stěrače flat
-
smazany clen - FK
Re: Stěrače flat
Máme doma na dvojkový octavii, a je to fakt nadhera sou tam teda sice ty originaly ktery stojej asi 1000 myslim ze je to BOSCH AEROTWIN, a je to fakt nadhera, jsou tam zkoro uz dva roky a stiraj porad 100%, takze az budu menit na felde tak tam taky prijdou sice ne ty Bosche ale flaty urcite
- Mc Cali
- Kontaktovat uživatele:
To jistě, ale taky jsou za 80 Kč.stef99 píše:No origo stojej skoro 1000Kc takze to levna kopie je
Miluju Feldu 1,6.......je to vlk v rouše beránčím. o:)
-
smazany clen - FK
No myslím si, že ty za 80 budou stejný jako ty za 150,- Akorát u těch levnějších není ten prodejce tak hladovej. Nebo se dostal blíž ke zdroji.Mc Cali píše: To jistě, ale taky jsou za 80 Kč.
-
kejzi1
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem je včera zkusil na dálnici asi při 160km/h si otřít okno a super
-
smazany clen - FK
Zdarec ,poradíte jaká dýlka je u zadního stěrače díky za odpověď.
- emilio52
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Máš tam ten původní ? zkus ho změřitfeldak píše:Zdarec ,poradíte jaká dýlka je u zadního stěrače díky za odpověď.
Každé ráno, když vstanu, prohlédnu si seznam 50 nejbohatších lidí na světě. Když na něm nejsem, jdu do práce moje felda

-
smazany clen - FK
Psal jsem to skoro hned na začátku. Je to 413, ale tyhle mají 410.feldak píše:Zdarec ,poradíte jaká dýlka je u zadního stěrače díky za odpověď.
Tak, mám už nějakej ten den FLAT stěrače, jsou zatim good, jak jsem psal: jsou tiché, stírají rychleji, nevadí jim tolik bordel, ale mouchy jsou mouchy
- nevadí jim v jaké rychlosti jedete, stírají pořád stejně. Jen pokud je okno úplně suché, tak se dřou, ale stačí trošku cíknout a hned jedou 
!!! Rozprodej dílů z Feldy !!!
-
smazany clen - FK
No už je mám objednané, tak čekám.
A hodně netrpělijě. Protože mě ty plandající gumyčky a rezavé čepy iritujou a jsem z nich hotovej.
))
-
smazany clen - FK
Psal jsem to skoro hned na začátku. Je to 413, ale tyhle mají 410.[/quMatias píše:
Aha,tak jsem to musel přehlídnout,tak Ok díky ,mám je ve předu a jsou gut
-
NevimUzJakyNickNeniObsazen
Popis mi prosim kde presne. Mam to tam kousek, tak bych se pro ne co nejdriv stavilDejwis píše:já je mám za 149kč / ks - Praha Anděl
-
smazany clen - FK
Ahoj chci se zeptat já mám teď origo stěrače z Fábie a ten u řidiče má 520 mm,ale spolujezdcův jen 470 mm to když koupím oba dva ty flat 510 mm tak se to tam vejde?Ja to měřil metrem a myslím,že těch 510 na spolujezdcový straně je tak tak k rámu okna.Nedělá to žádný brikule?Dík
-
smazany clen - FK
2 x 510mm je standartní rozměr u Felicie. Samozřejmě většina stěračů nedosahují přesně svých rozměrů ale jsou kousek kratší. Jestli ti to teď připadalo moc, je to možná tím, že jsi to měřil od 520mm, které nemusí být vycentrované. Normálně tam 510 vejdou a sneslo by to i více.
-
Návštěvník
Tak ja som sa trocha sekol a kupil som si dve flat stierace 450mm do predu a tam mali byt 510 ale vzadu ho mam a maximalna spokojnost tam mi krasne stiera dosucha a vobec nevrze.
V Tescu je mají za krásných 89Kč kus, tak jsem je koupil, zatím spokojenost.
-
raduzo22 - FK
Taký je mám kupoval sem si je cca před 4 měsícama u nás v moto techně za nějakých 180Kč/ks a sou super,ale jak říkaš když je sklo z větší části suchý tak to dře. Ale jinak si je nemůžu vynachvalit,ještě si kopím jeden dozadu a bude to ready.
Dejwis píše:Tak, mám už nějakej ten den FLAT stěrače, jsou zatim good, jak jsem psal: jsou tiché, stírají rychleji, nevadí jim tolik bordel, ale mouchy jsou mouchy- nevadí jim v jaké rychlosti jedete, stírají pořád stejně. Jen pokud je okno úplně suché, tak se dřou, ale stačí trošku cíknout a hned jedou
-
smazany clen - FK
Tak už jsem si je konečně dneska vyzvedl na poště. Huráááá.
V Pátek je nahodím. Jsem na ně zvědavej.
- Ponman
- Kontaktovat uživatele:
A ja si na postu pro ne jdu zitraMatias píše:Tak už jsem si je konečně dneska vyzvedl na poště. Huráááá.V Pátek je nahodím. Jsem na ně zvědavej.
Felda,to je auto!!!! Aspoň víš,že jedeš!!!
-
smazany clen - FK
A kde jsi si je objednal??Ponman píše: A ja si na postu pro ne jdu zitra
- Ponman
- Kontaktovat uživatele:
Na aukru.Byly za krasnou cenu,tak jsem neodolalMatias píše:A kde jsi si je objednal??
-
Josh123456 - FK
taky silně uvažu o Flatkách, protože jsem koupil nedávno origo nový stěrače a zase stírají na dvě věci 
Ponman: za kolik byly na aukru?
Ponman: za kolik byly na aukru?
-
smazany clen - FK
Ponman píše: Na aukru.Byly za krasnou cenu,tak jsem neodolal
Tak to jsem je kupoval s tebou.
Josh. 79Ks.
-
Josh123456 - FK
Matias: u nás jsou za 120 Kč/ks .
no, ale asi mi nic jinýho nezbyde.
- Ponman
- Kontaktovat uživatele:
Jj asi jsme to kupovali stejne.Dneska jsem je nahodil,jezdi to po skle jak po detsky prdelce a stiraMatias píše:Tak to jsem je kupoval s tebou.![]()
Josh. 79Ks.Už je mám připravené.
Josh,tady je odkaz http://www.aukro.cz/show_item.php?item=388109090
-
smazany clen - FK
Teďka jsem koukal do seznamu kupujících a jsi hned pode mnou.Ponman píše: Jj asi jsme to kupovali stejne.Dneska jsem je nahodil,jezdi to po skle jak po detsky prdelce a stiraNo uvidime jak dlouho vydrzi,ale za tu cenu,nekupte to
![]()
Josh,tady je odkaz http://www.aukro.cz/show_item.php?item=388109090
- Ponman
- Kontaktovat uživatele:
JjMatias píše:Teďka jsem koukal do seznamu kupujících a jsi hned pode mnou.No čekám až se zase objeví. Musím koupit ještě 4, nebo 7. Jak se tu domluvíme. A já chci ještě na zadek.
-
smazany clen - FK
No já když jsem koupil felinu, tak mi zadek nemakal vůbec.Ponman píše: JjZadek mam z fabky a jsem spokojenej.Jde o zvyk
-
Vojtus
Docela magorina kupovat sterace za litr..doufam, ze aspon ze mnimalne oba, ne-li tri..stef99 píše:No origo stojej skoro 1000Kc takze to levna kopie je
staci obyc a otirat sem tam i gumicky a ne jenom sklo a vydrzi klidne rok v poho..a za ten tvuj litr jich mam osmery...vydrzi ty tvy boshky osm let?
-
vanplus - FK
tak tím že ti poskakujou stěrače po skle je způsobeno jejich spatným ůhlem vůči sklu a jinak já mám flaty za 190kč kus a žádný šmouhy nic.....a taky jsem jednou zaznamenal konec šmouh po výměně okna...
- emilio52
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Hamoune

Každé ráno, když vstanu, prohlédnu si seznam 50 nejbohatších lidí na světě. Když na něm nejsem, jdu do práce moje felda

- emilio52
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
A další

-
smazany clen - FK
A ja to řeknu zadarmo. Sorry dejwisi. Maj je v TESCU. Akce plati do vyprodani zásob:D Prvně staly 169, pak 89 a ted 49:)
Rammsteinek píše:A ja to řeknu zadarmo. Sorry dejwisi. Maj je v TESCU. Akce plati do vyprodani zásob:D Prvně staly 169, pak 89 a ted 49:)
Včera jsem šel náhodou kolem Tesca, tak jsem tam zašel, ale velikost 51 už neměli
-
Suchos - FK
Nevíte, kde v Libereckým kraji by je měli za přijatelnou cenu? Na netu je mají za 114,- , co jsem našel, ty samé prodávají v auto kelly přes 400,-. Nejlevnější jsem zatim našel v Liberci v Globusu za 174,-
- madmaik
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
minuly tyden sem v auto kelly koupil flat sterace za 130,- /ks a super,mel sme je uz loni na bejvalim aute a taky supr.
Škoda Felicia SportLine 1,6mpi rv. 6/2000 a Skoda Felicia combi 1,6mpi Laurin a Klement 1995 no.2
bylo Skoda Felicia combi 1,6mpi Laurin a Klement 1995
este bych si pral nejakyho peknyho pickupa
http://feliciaklub.cz/forum_new/viewtop ... =16&t=8259
http://madmaik.rajce.idnes.cz/
bylo Skoda Felicia combi 1,6mpi Laurin a Klement 1995
este bych si pral nejakyho peknyho pickupa
http://feliciaklub.cz/forum_new/viewtop ... =16&t=8259
http://madmaik.rajce.idnes.cz/
- Ivarek
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Na Aukru jsem našel tyhle ale nevím http://www.aukro.cz/item429302551_stera ... aukru.html nechcete je někdo vyzkoušet? 
-
Jurka - FK
Mám je vplánu vyzkoušet po zimě:) V zimě totiž dycky škrábu led stěračema, tak abych si je nezničil:)
- Ponman
- Kontaktovat uživatele:
Mam presne tyhle a zatim spokojenost,zadnej problem se stiranim a piskanim na skle ;)Ja je kupoval za 79,-kusIvarek píše:Na Aukru jsem našel tyhle ale nevím http://www.aukro.cz/item429302551_stera ... aukru.html nechcete je někdo vyzkoušet?
- Ivarek
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
A jak zhruba dlouho je používáš?Ponman píše: Mam presne tyhle a zatim spokojenost,zadnej problem se stiranim a piskanim na skle ;)Ja je kupoval za 79,-kus
-
Josh123456 - FK
Já mám origo plochý na Forda Focuse a padnou na Feldu, jak ulitý a stírají parádně 
- Ponman
- Kontaktovat uživatele:
No je fakt,ze je mam asi dva mesice takze dlouhodoby hodnoceni nebude objektivni,uvidime hlavne po zimeIvarek píše:A jak zhruba dlouho je používáš?
Klucí, zatim jsou Flaty super, pořád stíraj jak maj. teplo, sucho, déšt, rychlá jízda. jsem zvědav na zimní počasí...
- Ivarek
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Já obecně flatům věřím,jen tyhle jsou nějaký noname,tak jestli do nich jít nebo ne. 
- Tomas6
- Kontaktovat uživatele:
Já koupil flaty dneska. 200 kč za kus.Při menší rychlosti,tak do 70 km/h jsou ok,ale nad 70 ten u řidiče začíná dělat u spodu skla šmouhu.Jak kdyby ho větr trochu nadlehčil.Ještě zkusím nějak zkráti tu pružinu a zvětšit přítlak na sklo.Jinak stírají dost dobře.
-
vanplus - FK
no to mě dělalo taky a pak jsem tam objevil nějakej nalepenej bordel....
- Tomas6
- Kontaktovat uživatele:
Tak vyřešeno.Špatně nacvaknutéTím pádem se trochu posunul a už netlačil tak jak měl.Tak uvidím ještě zítra jestli bude pršet.
- emilio52
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
taky je sháním taky ale nejsou tu 

- Vlada320
- Kontaktovat uživatele:
sakryš asi se zejtra zastavím v tescu mám o přece jenom za dveřma 
Škoda Felicia Kombi 1.3 mpi Lpg 390 000 km, STK za námi a pořád slouží věrně dál, těch 500 tisíc km s ní prostě dám :-)