cuka do 2000 ot

MPi 1AV
AEE
ciki

cuka do 2000 ot

Příspěvek od ciki »

Zdravim. Felicia mi dost vyrazne cuka zhruba do 2 tisic otacok, neda sa poriadne rozbehnut, zabera az od 2000 ot, kedy to prestava a da sa normalne zrychlovat. Obcas cukne a vo vyssich, ale to uz len malo kedy. Robi to rovnako pri studenom aj pri teplom motore. Mam tam nove sviecky a kable, vicko, palec rozdelovaca, klapka cista. Napada vas este nieco?
Bolthorn - FK

Re: cuka do 2000 ot

Příspěvek od Bolthorn - FK »

Co palivová soustava, čerpadlo jestli tlačí, palivový filtr kdy byl měněný...??
ciki

Příspěvek od ciki »

Palivovy filter som menil tiez. Myslim, ze ak by to bolo cerpadlo tak by to asi cukalo pri vyssich otackach, kedy by uz nestacilo tlacit dostatok paliva a nie ked sa rozbehujem do 2 tisicoch...a robi to aj ked mam neutral a pridavam, ale neni to tak vyrazne
ciki

Příspěvek od ciki »

Nazdar. Takze nakoniec to bolo to cerpadlo....vymenil som ho a vsetko prestalo, nic neblbne. Ide uz super.
Atnarfus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Atnarfus »

Známý má zajímavý problém s 1.6kou v Toledu.
Nejde nastartovat. Když jí nastartuje tak chcípá a musí jí držet plynovým pedálem. Když se to zahřeje, tak už volnoběh udrží, ale cuká. Cuká to ale i za jízdy pod plynem.
Garážník mu řekl, že je to potenciometr škrtící klapky, tomu já osobně nevěřím. Nenakopne Vás tenhle popis co by to spíš bylo? Já nemám momentálně čas se v tom vrtat a mám obavu že dá prachy za novou klapku a bude to to samé.
Bolthorn - FK

Příspěvek od Bolthorn - FK »

ciki píše:Nazdar. Takze nakoniec to bolo to cerpadlo....vymenil som ho a vsetko prestalo, nic neblbne. Ide uz super.
No vidíš, hned jsem si to myslel..
Odpovědět