Zdochynanie motora

MPi 1AV
AEE
smazany clen - FK

Zdochynanie motora

Příspěvek od smazany clen - FK »

Potreboval by som poradit s mojou feliciou, asi tak pre dvoma tyzdnami to zacalo, ked som isiel do mesta vzdialeneho okolo 17Km a musel som stat v kolone tak mi v jednom mieste zdochol motor. Rychlo som ho nastartoval a siel dalej myslel som si ze stalo sa ved to bolo prvykrat, lenze na druhy den sa mi stalo to iste a skoro na tom istom mieste asi tak o 10 metrov skor zdochol motor ked som stal v kolone a potom ked som ho chcel nastartovat na prvykrat tak mi zdochol ale na druhy krat uz bezal dalej. To iste sa mi stalo o 3 dni neskor ale motor mi uz zdochinal inde nie na tom mieste a robilo to tak ze otacky klesli na volnobeh okolo 600 ked stojim a motor zdochol a hned sa nastartoval tak to som mnou cuklo to iste ked som uz aj chcel davat z jednotky do dvojky tak pri preradovani mi poklesli otacky a motor mi zase akokeby zdochol a ho to motoricky brzdilo ale hned naskocil co zase zo mnou cuklo. Teraz nedavno som menil olej a olejovy filter. Moze to byt tym ze nemam vymeneny este benzinovy filter a sviecky? Lebo som sa este k tomu benzinovemu filtru nedostal, a teraz chcem ist ku kamosovi nech mi ho vymeni. Ale neviem preco mi robi tuto chybu, alebo moze to byt ta cievka? Inac motor startuje bravurne som az nadmieru spokojny pretoze niekto musi drzat klucik dlsie v polohe startovanie a dlsie mu nataca motor ale mne to chyti behom sekundy. Diky za vsetky rady.
smazany clen - FK

Re: Zdochynanie motora

klasika... jit na diagnostiku jestli tam je naka chyba. tipuji to na cidlo nasavaneho vzduchu, nebo minimalne zanesena klapka, nebo dokonce klapka k.o.
smazany clen - FK

Hmm no tak neviem asi budem musiet ist na tu diagnostiku pretoze doteraz mi to prestalo robit az dnes mi to zase spravilo a to az vtedy ked uz som stal na parkovisku a mal som uz auto zaparkovane. Vtedy mi z nicoho nic zdochol.
smazany clen - FK

Já už se tu budu asi opakovat, ale přesně tohle mi to dělalo, když se rozbil immobilizér.
smazany clen - FK

Chaos podla teba moze byt chyba v immobilizeri? A ako zistim ze mam immobilizer?
smazany clen - FK

Tuším, že podle označení řídící jednotky? Nejsem si jistej...
Odpovědět