střešní okno

vybavení a úpravy interiéru atd.
IMO17 - FK

Re: střešní okno

Příspěvek od IMO17 - FK »

Zdravím Vás.Takže i ja mám už problem zo strešným oknom Velm VS3.Len aby toho nebolo málo mám i kus toho slimáka odlomeného z kraja.
Po navštívení pár predajní z autodielmy,kde na mna nechápavo pozerali čo vlastne chcem som sa obrátil na predajnu SKODA,kde mi povedali,že uvedený
mechanizmus už nie je k dostaniu.Jednie obvolat všetky predajne ŠKODA a zistiť či náhodou nemajú niekde na sklade zabudnutý kus! :evil:
Neviete mi náhodou poradit kde by sa to dalo ešte zohnať? Ja už som z toho zúfalý,výrobca uvedený typ okna prestal vyrábať a po náhradných dieloch do toho
okna ako keby sa zlahla zem.Za vaše TIPY vopred ďakujem.
Tomas6
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tomas6 »

Zkus v prvé řadě výrobce.Je to Velm turnov.Tam jsem sehnal zavírání minulý týden.Cena okolo 500.A nebo autosklo roger.Tady na ně maj docela dost dílů.Nevím jak u vás.Ale zkus někoho kdo se tím zabývá.Montáží a tak...
IMO17 - FK

U nás akosi nikto,keby mám webasto tak celkom v pohode,ale ako keby sa po VELM zlahla zem.Výrobcovy som písal,len aby to bol ochotný zaslať na slovensko,lebo osobne si ísť až pre to by ma vyšlo pekne draho.Šak uvidíme čo poriešim.Potom dám vedieť ako som dopadol.
h4

Příspěvek od h4 »

Velm Turnov +420481440582, zvedla to nějaká "trafikantka", ale objednáno bez problému. Cena asi 290,- bez DPH, těsnění kolem 220,- bez DPH. V servisu mi byla sdělena ceno po 1100,-.
IMO17 - FK

V pondelok hned volám....len som zvedavý ako to dostanem do SR.ináč v sekcii kúpim mi niekto ponúkal za 600kč,ale to sa mi zdá celkom dosť.
IMO17 - FK

Ináč zatial som pískanie strešného okna poriešil utiahnutím tých dvoch imbusov a okno ide krásne až dole,akurát,že mám ulomený kúsok toho šneku,tak keby náhodou zhánam,aby sa mi nestalo,že sa to pokaká úplne a budem nahraný. :lol:
Ivarek
Kontaktovat uživatele:

Střešní okno.

Příspěvek od Ivarek »

Máte někdo zkušenost se značkou střešních oken Britax?Není to nějaký šunt co za chvíli nebude těsnit?
petsu - FK

Re: Střešní okno Britax

Příspěvek od petsu - FK »

Nikdo nemá? Taky by mě to zajímalo, mam moznost jedno nove sehnat za dobrou cenu...
103457
Kontaktovat uživatele:

Re: Střešní okno.

Příspěvek od 103457 »

Britaxy mají tu poruchovou kličku, alespoň pokud vím.
Ivarek
Kontaktovat uživatele:

Re: Střešní okno.

Příspěvek od Ivarek »

Hmm,tak to na to dlabu.Já jen že na Aukru prodává maník funglovky za celkem rozum cenu.
Majklus - FK

Příspěvek od Majklus - FK »

Volal ted nekdo sem? Jak je udane cislo? Ja jsem tam volal a nejak nic :( funguje to este vubec?
JaraK - FK

Příspěvek od JaraK - FK »

Tak sem opravil houkání a začalo my tam ted zatíkat. Co stím???
mikiblack - FK

Střešní okno - Felicie

Příspěvek od mikiblack - FK »

Ahojky,
můžete mi někdo pomoci. Mám rozbité střešní okno na Feldě :pale:
Nevíte někdo o nějakém? Nevím bohužel typ ... nemám ho jak zjistit .
Tady jsou fotečky mechanizmu otevírání:

http://www.pixhost.org/show/2538/7553926_pict0023.jpg
http://www.pixhost.org/show/2538/7553929_pict0024.jpg

Rozměry mělo cca 380x754 mm (vnitřní rozměr rámu).
Děkuji i za radu o jaký typ se jedná.
Naposledy upravil(a) Jura_Favorit dne čtv 09. čer 2011 17:31:49, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Sloučeno - viz. bod č. 3 Pravidel pro vkládání příspěvků!
Maggots - FK

Příspěvek od Maggots - FK »

mikiblack : zavolej nebo napis sem : ma to same , ja od nej bral samotny otevirani , takze sklo porad ma : 721 24 80 36
mikiblack - FK

Příspěvek od mikiblack - FK »

Moc děkuji za pomoc, sklo ještě měl a jedu si pro něj.
Naposledy upravil(a) Návštěvník dne pát 17. čer 2011 10:44:36, celkem upraveno 1 x.
Důvod: citace odstraněna, viz pravidlo č. 4
Odpovědět